Ingen kan väl tvivla idag

Idag är det en dag som man bara drömt om under en lång tid nu. 21 grader varmt i skuggan, sol som riktigt värmer och knoppar och blommor överallt! Tomas skämtade lite lätt om att det brukar ju vara såhär under någon eller ett par veckor på våren och sen är "sommaren" över för året. Vi får väl hoppas att hans skämt (som emellanåt faktiskt varit nära sanningen) i alla fall inte stämmer för i år. Kort sagt så har det i alla fall varit en riktigt underbar dag!

Igår fick Marcus en cykel av mina föräldrar! De kallade det för en försenad doppresent och Marcus blev kär med det samma. Idag har han cyklat en bra bit med den, mellan våran lägenhet och stället där babysimmet är på. Sedan har han varit ute i solen och cyklat på gården. Han är så lycklig över den fina presenten - han första riktiga cykel!







Babysimmet ja. Underbart idag igen. Vi var inte där senast eftersom Oliver var så förkyld, men idag var vi där och det var precis lika mysigt som alltid. Vi har nu anmält oss för höstens fortsättningskurs, där det bland annat kommer att börjas med lite dykningar och egenhopp från kanten. Dessutom anmälde vi oss på syskonsimmet. Då får Marcus också vara med och lära sig simma, tillsammans med mig och Oliver, samt Tomas i polen. Mysigt!






Olivers gåstol som vi köpte på babyland i barkarby i fredags

I natt åker Tomas. Ännu en myshelg över. Stressvecka börjar.

Avslutningsvis för idag. Kom att tänka på vad det faktiskt var jag skulle äta nyss när jag la spairribbs på plåten... Väldigt gott, men usch vad hemskt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0