Älskade lilla gubben!

Ännu ett Big Brotheravsnitt har kommit och gått och det är precis lika mycket intriger som vanligt. Däremot slås jag och Tomas över hur mycket IQ'n har "höjts" inne i huset sedan senast. Vi pratade också om det härom dagen att det är lite roligt att man kan sätta ett exakt finger på hur vi utvecklas med åren. För när Big Brother startade i Sverige första gången, så var den största skandalen i huset att Per var lite lodis. Sedan följde ett par säsonger där den största skandalen var att någon haft sex och i varje säsong kastades också den obligatoriska platinablonderade silicontjejen in som en tease. Efter uppehållet på några år så är reglerna i deltagarna helt förändrade. Det gäller både senaste säsongen och denna. För det är ingen skandal längre om någon har sex i huset. Det är nästan förväntat. Och det är ingen längre som ser de platinablonderade silicontjejerna för vi är så vana med dem nu. Nu ser man istället andra saker och Big Brother har snarare blivit som några avsnitt från Days of our lives, än en dockusåpa. Och vi följer och vi älskar. Haha, det är bra knepigt egentligen.

Nu börjar det bli dags för oss att sova här hemma. Tomas ska upp till jobbet imorgon och han måste gå upp vid senast 5, så för honom tickar minutrarna fort just nu. För mig och barnen är det inte samma stress eftersom det är lov. Vi kan sova så länge vi vill och jag gissar att vi kommer att vara på fötter runt 8-9. Men oavsett om det skulle vara tidigare så är det ändå skönt och lugnt eftersom det inte finns någon stress till något.
Imorgon hoppas vi dock att få någon mysig timme på eftermiddagen, för efter lunch ska vi iväg till min väninna och barndomskompis och hälsa på en liten stund. Hon har en dotter som är lika gammal som Marcus är (fyller 7 i höst) och Marcus tjöt av glädje när han fick veta att vi skulle dit. Så det blir nog toppen.
Jag avslutar med att citera vår underbara mellanpojke Oliver. Han vill vara lite liten nu igen och har börjat kalla sig för bebis. Vill ha nappen hela tiden, sätter sig gärna i gåstolen till Leo, leker med Leos leksaker och blir lite ompysslad. Häromdagen ville han få sova uppe i vår säng med oss, men Leo ligger ju emellan mig och Tomas så det finns inte mycket extrarum (trots detta kommer Oliver nästan varje natt och bökar in sig med oss <3) och han var så söt när följande konversation utspelades:
Oliver: Men pappa jag vill sova uppe
Tomas: Gubben det finns ingen plats där uppe
Oliver: Men.. det finns en liten säng
Underbara pojke. Han menade förstås spjälsängen





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0