Åh...

Ja då var det klart på synundersökningen för Marcus och ingen skada på ögat efter slaget av grenen. Detta är en lättnad. Dock upptäckte de ett synfel på honom och han kommer att behöva glasögon för detta... Hon sa att det var bra att vi såg felet nu, eftersom man annars lätt missar detta fel = Ser superbra på ena ögat men har nedsatt syn på det andra. Det finns då möjligheter för det att växa bort.

Min barndomskompis Johan hade så. Han var genom sina yngre år och fram tills i 18-20 årsålder tvungen att ha glasögon och när han var riktigt liten så fick han ha lapp. Det sa läkaren att det skulle eventuellt Marcus också behöva..

Åh...


Marcus testar pappas glasögon sommaren 07 (1½ år gammal). Så det är såhär han ska se ut alltså.. fast med mindre glasögon får man hoppas *s*




















Synd på ett så fint ansikte. Men så kanske alla känner innan de vänjer sig med att deras barn ska få glasögon. I detta fall var det ju absolut och helt oväntat. Kanske därför denna starka reaktion, för det är självklart inget fel med glasögon!


Här har vi till exempel min snygga make i sina brills.


Fast, får han själv bestämma så tar han av dem.


Hemskans fina glasögon jag just ritade på Marcus. Men det är alltså typ detta vi ska vänta oss nu.. åh..

Jaja, Whatever egentligen! Bara han får se ordentligt!

Och att bero på att se så ska ni få se ett RIKTIGT sommarbarn här:

Härligt badvatten ;-)

Kommentarer
Postat av: stoltaste mormor i världen

älskade, älskade lillkille! Mormors kille.... fast han kommer att bli precis lika söt och fin i glasögon, så det så! Vi får börja redan nu och peppa honom och tala om att han kommer att bli så fin när han får sina glasögon, lika fin som pappa, mormor och morfar... och alla andra med glasögon som vi kan komma på. Hans vackra ögon kommer att vara precis lika vackra med glasögonen... fast jag håller med om att det gör ont i hjärtat! Underbar liten skitunge på sista bilden. Pussa båda pojkarna!!!

2009-06-01 @ 21:10:29
URL: http://linjensan.blogg.se/
Postat av: Denna Sanna Kvinna

Nedrans sötungar :D

2009-06-03 @ 19:48:59
URL: http://sofieb.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0