God morgon. Marcus är nu lämnad på skolan ...

God morgon. Marcus är nu lämnad på skolan och nu börjar resten av min dag. Först ska Jag duscha och fixa till mig något och sen vi 10 ska Jag hem till en Jenny. Vi ska tillsammans se Vampire Diaries senaste avsnitt och äta lunch..strax efter 12 ska Jag möts upp Sandra och en producent som ska få vår första demo. Vad han säger om den eller gör med den ska bli väldigt spännande. Sedan skjutsar Jag Sandra till Arlanda för hon ska till Dubai och hälsa på sin festman som studerar ekonomi där. Sedan hämta Marcus och handla fredagsmys. Hinner Jag ska Jag försöka en tvätt också. Fullt upp, underbart


ToliWa Studios

Tiden bara går och går och plötsligt har det blivit tomt i bloggen i flera dagar. Jag kunde ha uppdaterat så att ni hade vetat vad det var som hände här, men eftersom det föll bort ur mitt huvud så får jag ta det nu i efterhand. Vi har jobbat MASSA med vår musik nu. Vi har suttit hela helgen och veckan med musiken och det har verkligen varit hela kvällarna också. Det är tur att de flesta serier jag förljer har tillfälligt uppehåll nu så man inte känt att man missar massa. Därav såg jag varken Top model eller Project runway som jag annars alltid gör. Men varje svettfylld minut med musiken har varit värt det. Resultatet är toppen och skivan levererar imorgon till den första producenten för bedömning och feedback. Jag längtar att få höra vad de säger.


God morgon allihop. Ännu en helg har gått ...

God morgon allihop. Ännu en helg har gått förbi och Jag hoppas Att ni är nöjda med era. Här hemma har det producerats musik. Det har spelats in sång och musik, redigerats, mixats, brainstormats, skrivits texter och formats melodier. Allt för Att kunna få ut material innan veckan är slut. Vår första demoskiva kommer Att innehålla 3 låtar om vi inte ändrar oss. Det är ingen idé Att fylla hela skivan med material i alla fall. Snart ska här också börja investeras. Mycket Att uträtta på mindre tid. Men det är livet och det är alldeles underbart


Rättning till senaste inlägget: Solana ska...

Rättning till senaste inlägget: Solana ska vara sipan och Hanna nobbar inte utan mobbar. Komihåglapp till mig - läs igenom smsinläggen innan Jag skickar dem, då min mobil autorättar


Jag är lite sen med Att säga det här nu, m...

Jag är lite sen med Att säga det här nu, men Jag låg efter med all tv ikväll. Så för ca 30 minuter sedan slutade dagens Big brother för mig och Jag kan bara skaka på huvudet åt hur vidriga vissa av deltagarna i huset är. Jag har följt med på Twitter angående årets Big brother och alla verkar vara eniga om Att Solana måste ut ur huset och det nu. Bestämmer sig inte bb för Att ta ut honom direkt utan autonominerar honom igen så kan ju folket göra egen action. Även Marcel och Marcello beter sig väldigt illa. Så även Hanna R som nobbar från och till. Övriga kan också bete sig mer eller mindre illa men där är det inte personangrepp utan mer dumhet. Nej i år är det väldigt upp och ned


God förmiddag! Idag har vi extremt härligt...

God förmiddag! Idag har vi extremt härligt väder i Stockholm. Tänk Att det kan svänga så fort. Veckan började med noll grader och virvlande snöfall och nu har vi 11 grader i skuggan här och strålande solsken! Kan det bli bättre? Marcus fick vara hemma idag också, bestämde Jag och Tomas. Det är lika bra Att vara säker så man inte råkar smitta någon. Oliver måste vars hemma då dagmsmmans son är sjuk, så det blev stängt. Men å andra sidan skulle han inte gått idag ändå så det gör ju det samma. Barnen är ute på gården och leker i solen. Välkommen våren!


Torrare

Igår var det som bekant kallare ute och snö i både luften och på marken. Idag har dock snön smält och åter igen går temperaturen upp. 4 grader idag. Heja lite högre temperatur för att våren skall komma tillslut. Vi längtar efter varmare väder nu.

Idag blir det ännu en lugn dag för oss här hemma, då Marcus är hemma från skolan idag också. Jag ska ta en ordentlig koll på honom men tror att alla koppor torkat in nu så att han kan gå imorgon. Om inte imorgon så borde det definitivt bli på torsdag. Men som sagt, så länge Marcus är hemma så blir det ju lugnt eftersom vi inte behöver upp till skolan. Oliver har fler skorpor än Marcus så Oliver är inte redo än. vad vi däremot ska göra idag är att gå och handla, för vi behöver både handla lunch och middagsmat

Den första glassen

Den här helgen kom och den gick. Det är ju så det brukar vara men nu kändes det som om det gick extra fort. Ändå gjorde vi verkligen inget speciellt. Jag fastnade framför How I met your mother en stund och det kan ju ha gjort sitt. Igår var också min mamma här och gav Leo hans livs första glass. Han tyckte det var väldigt mumsigt och det var jätteroligt att se. Mamma är den som har gett alla våra pojkar deras första glassar och det förvånar mig inte om hon kommer be om det privilegiet med framtida barnbarn också. Från min syster alltså, haha, den här fabriken är stängd.

Litet på sidan om angående vattkopporna så vill jag bara säga att vi haft tur, för Leo har det också, även om det inte är så mycket. Så vi har haft turen att alla tre barnen fått det och samtidigt också. Marcus och Olivers prickar har börjat ge med sig och de har mest bara skorpor nu. Leo får fortfarande en del nya.

Angående Leo så har han börjat ta sig lite fram på golvet. Han kryp-kryper inte och inte ålar heller, men han har sin egen stil nu och kommer allt närmare och närmare att lära sig att faktiskt krypa ordentligt. det är så roligt med alla framsteg. Han kan också gå fram att ligga på mage till att sätta sig upp. Jag låter massa också, men det är mest bara långa vokaler. Han äter dock fortfarande kass och det är det som jag närmast hoppas ska bli bättre.

Nu ska jag ta en stund på min stepmaskin och sen frukost

Det var en hemsk natt i natt

Det var en hemsk natt i natt. Oliver vakande precis hela tiden och bara grät och skrek. Det hade lyckats komma fler vattkoppor så klart och kliade och sved. på händerna spände det i huden och Oliver var väldigt obekväm i hela kroppen. Han fick alvedon av mig vid 2 och jag trodde det skulle hjälpa honom att sova, då kanske en del av smärtan skulle försvinna och tempen skulle gå ned, men icke. Han har varit uppe och sprungit hela natten. Han vaknade inte förrän 9 nu på morgonen och då hade han sovit sedan kanske kl 5, men hade inte Marcus varit uppe och pratat så tror jag inte Oliver skulle vaknat än.

Marcus vattkoppor är mycket bättre än Olivers. Han har många färre och trots att även han har fått några fler så går det bra för honom. Marcus störs ärligt talat lite mer av sin hosta än av vattkopporna. Jag hade förväntat mig att edt skulle vara tvärt om eftersom han är äldre. Men det är oerhört skönt att en av mina älsklingar mår ganska bra i alla fall.

Leo! Jag tror han har vattkoppor han också. Jag vågar inte ropa hej än, men i förrgår kväll fick han en prick mellan ögonen. Det är ju inte så konstigt, det kan han ju få, en prick någonstans, MEN nu har det blivit fler. Igår hade det som sagt också kommit en på hjässan och en bak på ryggen. När han skulle sova kunde jag kanske ana en på magen men inte säkert. När han vaknade idag så hade han fått en till på ryggen, den jag anade på magen syntes ordentligt och jag tror det är en liten till bredvid som är på väg, samt att han har en på armen. Så jag känner mig som sagt ganska säker på att det är vattkoppor det också. Jag skulle dock önska att han fick några till i alla fall (absolut inte så många som Oliver!) så man kan säga med säkerhet att han haft och inte kan få igen (för får barnen alldeles för få vattkoppor, kanske bara 3-4 stycken allt som allt så kan de ha oturen att kunna bli smittade igen) för det vill vi ju så klart inte. Jag vill också att en av Leos prickar ska ändra karaktär och bli vattenfylld så jag kan säga helt 100 att det är vattkoppor, även om det som sagt så klart är 99 redan nu.

Nu har ni hört om vattkoppor så det räcker och blir över, så nästa gång jag skriver ska det inte handla om det lovar jagMin älskade lilla korvis vaknar och gråter...

Min älskade lilla korvis vaknar och gråter hela tiden för Att han har det så jobbigt med sina vattkoppor. Jag tycker så synd om honom. Det värsta är Att det fortfarande kommer nya också. Jag hoppas verkligen det slutar dyka upp fler nu, för han skulle verkligen behöva ett lite break!


Det har ökat!

Idag startar jag datorn senare än vanligt, men idag har vi haft besök på dagen. Dagmamman kom hit med sin son och dagbarnen. Hon och Alex var här igår också, men eftersom mamman till de andra två barnen också gärna ville att barnen skulle få vattkoppor så passade de på att komma förbi idag. Oliver vaknade med väldigt mycket mer prickar idag på morgonen än han hade igår. Marcus hade ungefär samma mängd som igår, dock syntes de som var då lite mer. Under dagen har Marcus också fått fler. Jag skulle föredra om det inte var allt för många om jag ska vara ärlig, för det är ju bara lättare för dem då. Vattkoppor har de ju som sagt helt klart haft. Nu är det bara att vänta och hoppas att bebis Leo också får. Han är nu 6 månader så chansen har i alla fall ökat för honom. Annars säger de ju att bebisarna brukar oftast vara skyddade fram tills ca 6 månader, om mamman haft vattkoppor under sin livstid. Men Leo har fått två prickar på kroppen. En i ansiktet och en på hjässan, så det är bara hoppas att det faktiskt är vattkoppor också och inte bara en random prick som inte blir något mer


Liten korv med koppor i ansiktet. Han har till och med fått i munnen..
Kräksvarning!

Innan jag pratar om pojkarna så måste jag bara nämna Big Brother igen. Alltså det är ju kräksvarning på de människorna. jag blir riktigt äcklad av dem. Jag funderar ibland varför jag fortsätter titta och ja jag vet att jag får skylla mig själv yada, yada, yada, men jag vill ändå titta och de är lika äckliga för det. Vem vill exempelvis peta någon tjej i mu**an och sedan låta de andra lukta på fingrarna. Jag menar verkligen? På riktigt? Bläch!!

Mina fantastiska fina killar. Vattkoppor absolut. Idag har det smällt till på dem. Dag ett hade de 1-2 koppor var. Igår hittade jag 13 (ca) små prickar. Idag på morgonen räknade jag ca 50 prickar var på pojkarna och mer har kommit till under dagen och de som de hade syns ännu mer nu än när de vaknade. Så yes indedeo att de har vattkoppor. Då slipper vi fundera på det något mer. Sen är det bara hoppas att liten bebis också blir smittad, även om chansen tyvärr inte är så stor. Återstår att se om, de får fler prickar eller om deras små kroppar tycker att det är nog nu. Imorgon ska jag fota nytt, men tills vidare lägger jag upp ett par bilder från idag på morgonen

Olivers mage på morgonen. Det var avsevärt många fler på kvällen
Marcus rygg hade fått en del koppor, men på kvällen var det väldigt många fler
Marcus mage var det också en del på när han vaknade. På kvällen hade de ökat ordentligt
Oliver hade börjat få en del i ansiktet. Nu på kvällen hade han väldigt många
Man kunde börja ana de första i ansiktet på Marcus under morgonen

Kanske lite koppor?

Leo ligger nyduchad i sin gunga och vaggas skönt. Han följer sin gåstol med blicken medan gungan vaggar honom i mjuka rörelser. På håll ser han mig vid datorn och tittar intensivt på mig och sedan ler han glatt sitt bredaste leende och visar mig att han trivs. Våra blickar skiljs åt och han vänder åter blicken till färgerna på gåstolen. Då och då ser jag på honom, han ser på mig och vi båda ler till varandra. Kärlek.

Marcus och Oliver sitter och gosar med varandra i soffan under en och samma filt. Oliver är också nyduschad och hans ljusa hår lockar sig medan det torkar. Båda pojkarna är lite tröttare än vanligt och har därför hela uppmärksamheten mot tvn. De har båda feber. Marcus 38,4 och Oliver 38,3. Fler prickar har dykt upp och det börjar allt mer luta åt att det kommer visa sig vara vattkoppor.

Själv sitter jag här och knappar på datorn och försöker att inte lyssna på transformersfilmen som pojkarna ser på. Fingrarna glider över tangenterna medan jag gör ett fattigt försök att få inlägget jag skriver att låta som en sida ur en bok. Jag misslyckas. Skrattar lite. Nu ska jag se på lite tv och ta det lugnt jag också. Och nästa gång jag skriver så blir det inte som en sida ur en bok. Det blir som ett kort uttrag ur mitt liv

znark

Usch vad seg jag känner mig. Idag har jag hunnit plocka av, laga mat, diska, dammsuga och plocka ihop tvätt till tiden i tvättstugan ikväll. Snart är det dags att laga middag också. Ikväll blir det nog att ta det lugnt framför tv en smula. Jag funderar också på att stå en stund på min stepmaskin så jag bränner några kalorier idag. Jag har ännu varken kommit igång med träning eller diet efter att Leo föddes. Men å andra sidan väger jag 27 kilo mindre nu än månaden innan jag blev gravid så jag är inte helt orolig över detta. Bara jag aktar så jag inte går upp i vikt. När jag är på bvc nästa ång ska jag kolla upp när jag kan börja gå ned i vikt igen

MEN VARFÖR RINGDE DE INTE HEM TILL MIG OCH KOLLADE??

En helt ny tisdag och exakt 14 dagar sedan pojkarna utsattes för vattenkoppor. Marcus och Oliver är småfebriga och har i princip varsin prick. Kan det vara något på gång tro?
Leo ligger i sin gunga och myser och jag står i vardagsrummet och viker tvätten från igår kväll. Barnens rum är nystädat och jag har både hunnit dammsuga och tvätta golven där idag.


Jag har en fundering. Marcus, han går i sexårsverksamheten som ni kanske vet och jag säger och understryker att skolan är bra ,lärarna är underbara och hans klass är toppen, så vi är jättenöjda. MEN och jag menar verkligen MEN, det finns en sak som INTE är bra. Marcus har hunnit vara sjuk några gånger sedan han började i klassen, inte mycket men normalt. Då ringer jag naturligtvis och sjukanmäler honom och ibland svarar de i telefonen (den är kopplad dit där klassrummet ligger så fröknarna hör när telefonen ringer) och ibland har det gått till svararen. Inget konstigt med att det går till svararen och efter ett kort meddelande om vart vi kommit och att vi ska lämna ett meddelande så lämnar jag det aktuella "hej det här är Linda, Marcus mamma. Han kommer inte idag för..." och sen är det inget mer med det. De har aldrig ringt upp oss eller så, vilket jag inte tyckt är konstigt eftersom jag lämnat ett meddelande. Men nu var det så att efter Oliver var med om sin lilla olycka (jag kan berätta om det en annan gång) så ville Marcus vara hemma och smälta en dag (Oliver fick åka ambulans och det var akut). Det hände på söndagskvällen så det var då alltså en måndag som Marcus skulle vara hemma. Saken var den att Marcus hade även varit hemma för sjukdom på torsdagen och fredagen, vilket jag meddelat om på telefonsvararen och nu pratade jag åter på telefonsvararen om att han skulle vara hemma på måndagen. På tisdagsmorgonen gick jag som vanligt med Marcus till skolan och mötte fröken utanför klassrummet. Jag började med det där "Ja hej, ja det var ju en pärs det som hände, han ville ju vara hemma, bla bla" då visade det sig att fröken hade ingen aning om vad jag pratade om för de hade inte hört meddelandet jag lämnat. OBS varken meddelandet på torsdagen eller måndagen. De sa att det var nått knas med telefonsvararen. MEN VARFÖR RINGDE DE INTE HEM TILL MIG OCH KOLLADE VART MARCUS VAR?! De måste väl för sjutton ringa hem och kolla var barnen är om de inte dyker upp och nu tyckte jag det var ännu underligare att de inte gjort det för nu hade han ju försvunnit i slutet av veckan, de hör inget, helgen kommer, Marcus dyker fortfarande inte upp och de hör inget. Ringer man inte hem och kollar läget då?! Det är ju skollag på det. Igår sjukanmälde jag Marcus på svararen igen och idag ringde jag och fick tag på dem när jag skulle meddela att han var hemma för ev vattkoppor och då hade de åter igen inte hört meddelandet.


Mycket konstigt tycker jag. Eller?


Perfekt måndagskväll

imag2277 (MMS)

Perfekt måndagskväll


hoppas det dyker upp lite...

Det råkade bli en paus i bloggen under helgen, men jag låg på soffan och mådde lite risigt. Nu hade jag ju kunnat mobilblogga som jag brukar göra, men inte ens det kom jag ihåg då jag i sjukyran fastnade med How I met Your mother. Eftersom jag nu inte bloggat sedan i fredags behöver jag ju inte uppdatera er på varken melodifestivalen eller Big Brother och håller mig därför kort om detta. Loreen vann till vår stora förtjusning och inte minsta förvåning här hemma. Dannys nummer var väldigt häftigt och låten bra, men Loreen var bättre och vi tror det kommer gå jättebra när det är dags för Eurovision.
Och på Brig Brother då. Jag erkänner att jag blev besviken över att Hanna gick ut från huset. Jag tyckte hon var rolig att se på. Hon hade så mycket konstigheter för sig och var så egen att det bara var roligt med henne. Men Rodney Da Silva dök upp som en påminnelse av 2011 för att eskortera henne ur huset och trots att Gry inte delgett oss tittare om att han kanske skulle få stanna (så vida det inte stod på webben obs, för det tittade jag inte innan) så tänkte jag tanken då han försvann in bakom skärmarna då Hanna kom ut. Jag erkänner att han inte var min favorit, men vi får väl lita på att produktionen vet vad de gör när de tar in Rodney i spelet igen. Deltagarna verkar i alla fall gilla honom.

Här hemma väntar vi nu på och hoppas det dyker upp lite vattenkoppor på barnen. Imorgon är det 14 dagar sedan vi var hos min väninna då hennes dotter var sjuk och det är alltså nu de bör börja dyka upp. För de som inte förstår varför man skulle vilja smitta sina barn med detta så kan jag förklara att det handlar om att ju äldre man är då man får det, desto sjukare och sämre kan man bli av det. Ju yngre man är, desto lättare brukar det bli. Har man otur då man får det om man inte är barn längre så kan det till och med innebära sjukhusvistelse. Detta slipper vi helst och hoppas på det bästa just nu. Vi har inte världens bästa möjligheter att få smittan heller då barnen allra oftast får den på dagis och våra barn går i skolan och hos dagmamma. Håll tummarna

Leo njuter i sin nya gunga

imag2264 (MMS)

Leo njuter i sin nya gunga


Oj vad dagen gick fort. Men skön har den v...

Oj vad dagen gick fort. Men skön har den varit. Efter Att ha lämnat Marcus så gick vi hem och tog det lugnt och efter lunch så gick Jag och barnen hem till väninnan som snart poppar bebis. Det var trevligt och vi var där i ett par timmar innan det sen var dags Att hämta min äldsta bebis från skolan. Hem och handla lite fredagsmys och smått vi behövde och sedan laga och äts ännu en underbar mathemrätt. Nu på kvällen har vi plockat undan efter mat och bak och det är nu dags för oss Att göra kväll. Gissningsvis lite glee och annat bra på tv. Imorgon en underbar lördag


Ytterligare en sak Jag borde göra mer orde...

Ytterligare en sak Jag borde göra mer ordentligt är Att läsa igenom mina sms-inlägg INNAN Jag skickar iväg dem! Jag menade naturligtvis Att Jag var lat och Att väninnan får värkar


God morgon. Idag är det grått och mulet ut...

God morgon. Idag är det grått och mulet ute igen när vi vaknar. Minns någon våren? Leo sitter i sin nya gunga och myser medan Jag och barnen fixar oss för att gå iväg. Marcus ska som vanligt till skolan medan min lilla Lorvis ska vara hemma idag. Jag har min mail synkad till mobilen så då och då plingar det till i mobilen och eftersom jag är så lät så Jag inte ställt in separat ljud för mailen så är det samma som på vanliga meddelanden. Varje gång den plingar till måste Jag kolla på en gång, för Jag har en väninna som får börjar vilken minut som helst vilket alltid är spännande. Borde nog byta signal eftersom jag reagerar då Jag får mail nu mitt i natten


mina fina killar på väg till provfilmninge...

imag2234 (MMS)

mina fina killar på väg till provfilmningen idag. det gick jättebra men det är ju andra som provfilmat så vi får se hur det går. På väg in lyckades Jag så klart tappa bort mig. Larvigt av mig eftersom Jag gick de där gatorna upp och ned fem dagar i veckan när Jag gick i gymnasiet. Men tappa bort mig kunde Jag ändå. Tillslut kom Jag ändå fram och allt gick som det skulle. Nu är det äntligen kväll och lite mystv. Vi har ätit gott och städat av. Vad skönt med kväll. Just nu är Jag väldigt trött


En ny morgon är kommen, dock inte solig. T...

En ny morgon är kommen, dock inte solig. Tack och lov har vi idag sol i sinnet och längtar till provfilmningen i eftermiddag. Marcus har provfilmat 3 gånger tidigare och när han var 2.5 år så fick han vara med i en reklam för svenska spel. Men han har också provat två gånger till då han inte fick vara med, så inget är ju säkert. Idag håller vi tummarna


Vad i helvete rent utsagt är det frågan om?!

Vad i helvete rent utsagt är det frågan om?! Gick Big Brother just från dagis till mentalvårdsanstalt? Vi menar här att det är en sak att bli full och skämma ut sig eller dricka konstiga ägg och kryddblandningar, lukta på fisar och annat som småungar gör, men det är inte, jag upprepar, INTE okay att gnugga sina kamraters tandborstar i skrevet! Usch så osmakligt och Sipan, Tenny och Marcel sjönk alla till minusplats nu för både mig och Tomas. idioter. Hoppas de andra kommer på dem så att de kan få den utskällningen de förtjänar.

I övrigt var det en på alla sätt skön kväll. Jag har suttit halvvaken i soffan och tittat på lite tv och nu är det dags att krypa ned i den överdrivet underbara sängen.
God natt, sov gott. Och låt bli folks tandborstarHär sitter vi och myser framför tvn (om ma...

Här sitter vi och myser framför tvn (om man bortser från Leo som är lite trött och gnällig). Dubbelavsnitt V Greys men vi ser första och sedan Big brother. Avsnitt två av greys sitter på inspelning i boxen och det får vi se på imorgon. Vi har haft en lugn dag idag. God mat och sedan damsög och tvättade vi alla golv innan det blev lite gitarr och tv. Nu ikväll är Jag väldigt trött men orkar samtidigt inte sova så Jag får skylla mig själv. Imorgon ska pojkarna provfilma


Jag avslutade inte mitt bloggande igår för...

Jag avslutade inte mitt bloggande igår för dagen och Jag startar inte heller upp det förrän nu. Tomt, Jag vet, men det kom något mycket irriterande emellan igår och det fortsatte in en bit på den här dagen. Med andra ord fick Jag mer än nog med annat. Nu är Jag dock alive and kicking. Idag är det fint väder i vår huvudstad och åter igen känns det som om våren stundar. Tiden rusar och ingen har väl missat Att det faktiskt redan är mars, trots Att det igår var nyårsafton. Vi får väl se hur fort resten av året går. Snart ska Jag iväg och hämta barnen på skola och hos dagmamma och senare idag är det bvc med Leo. Min stora lilla bebis


De ska provfilma!

Åh vad roligt! När jag stod och gjorde lunch till mig så fick jag ett samtal. Det var en tjej från en filmbyrå inne i stan. Hon hade sett Oliver på statist.se och ville att han skulle provfilma för en Preemreklam som de ska spela in nu i mars. Sedan sa hon att att hon såg att Oliver har en bror också och ville att Marcus skulle provfilma han också. Jätteroligt ju och det innebär att på torsdag bär det in till stan. Sen är det ju inte säkert att det blir något för den sakens skull, men hoppas och hålla tummarna ska vi i alla fall göra


Men snälla snälla

Morgonen har kommit igån och Marcus är lämnad på skolan sedan en timme. Själva så gick jag, Oliver och Leo hem för att vänta tills om en liten stund då jag ska gå till Friskis & Svettis och lämna Oliver till sin dagmamma. Varannan tisdag har de lite gympa och då tycker jag det är skönare att ta en promenad på morgonen, när jag lämnar Marcus i skolan, än att ta bilen och sedan åka och lämna Oliver, som ändå snart ska ned till centrum där jag bor. Och snart är förhoppningsvis våren och något varmare väder kommet och då ska jag börja gå till dagmamman då och då. Jag sa till henne igår att onsdag om två veckor, då ska vi gå om vädret tillåter.

Att bero på att promenera så älskar jag verkligen det. När vi var små så bodde vi granne med (mina föräldrar och hans föräldrar bor dock kvar i samma hus) en av mina bästa vänner, barndomsvännen Johan. Han är ett år äldre än mig och vi växte upp som syskon. Han, jag, min syster och ett par kompisar till lekte i princip jämt. Vi byggde kojor i skogen och var på promenader i timmar. Ja vi kunde verkligen gå. Och prata. Prata. Prata. Prata. Det sitter kvar än idag.
Och att bero på ytterligare en sak, jo prata som jag sa, så sa just Tomas det igår när vi tittade på Big brother. För tittar man live på nätet så ser man ju att stora delar av dagen är nog ganska tråkiga för dem där inne. Det händer ingenting, inga roliga tävlingar eller något, utan de sitter, eller ligger, bara där och pratar. Angående det sa Tomas att han skulle inte klara en dag i huset för det skulle bli för tråkigt. Han var dock 100% säker på att jag skulle kunna vara i huset tiden ut eftersom jag skulle kunna överleva på att bara sitta och prata. Ja vem vet. Kunna eller inte kunna vara i huset så är det i alla fall ingen av oss som skulle försöka.
Nu på morgonen började Leo andas dåligt igen, så det blev medicin. Nu får det ta och gå över. Snälla!


Jag och Johan längst ned, hans bror Jens överst. Längst ned deras "husigelkott" Kotte


God morgon. Ja här vaknar vi till en solig...

God morgon. Ja här vaknar vi till en solig, om än väldigt kall morgon. Det ser jättehärligt ut ute men Jag vet inte om det är vidare promenadväder. Vi hade en bra natt här, Leo andades bra och det betyder Att medicinen hjälper och förhoppningsvis Att han börjar bli bättre. Idag har vi nog en lugn dag framför oss och det kan ju vara skönt. Hoppas ni får en skön morgon


Men ångest!

Dagen lider mot sitt slut och till min stora lycka så är Leos andning helt okay för tillfället. Det småbrummar om honom men inte så det är någon fara, utan som det ser ut nu så ska vi nog få sova i natt. Imorgon ska Tomas också hämta upp en gunga som vi sett på Blocket och ska köpa. Den bör hjälpa oss med vaknätter osv ifall det skulle behöva. Och behövs inte sånt (hoppas) så blir det en mysig gunga till Leo bara.

Vi har precis sett klart Big Brother jag och Tomas och för varje avsnitt skakar vi mer och mer på huvudet. Inte för att vi inte gillar serien men det går lite till överdrift ibland. Ni vet det här halvguppande täcket som det blev rubriker om 2003? Glöm det, här är alla nakna och hånglar öppet och kladdar och sånt. Det har gått så långt att killarna i huset till och med sagt åt tjejerna att det gått för långt och det säger ganska mycket tycker jag. Nej nu borde alla klä på sig lite och sluta med desperationen att visa sig nakna för alla tittare och börja med lite roliga tävlingar och sånt istället! Ville man bara se naket kunde man ju sätta på tv1000 klockan 00 istället för Big brother på Tv11 22.00. Tomas skakade lite på huvudet, skrattade och sa "Sa du att det var några som hade ågren idag eller? märkligt" (det stod på big brothers hemsida att vissa av deltagarna hade ångest efter gårdagens lite för vilda hångel/naket/överdrivna fest).
Nej nu är det dags att dyka ned in the land of dreams. Hoppas jag inte drömmer om vattenrutchkanor hela natten igen. Fråga inte. ingen aning.Vad trevligt!

Jaha, det var nästan den dagen det. Efter att jag varit med Leo på sjukhuset och fått konstaterat att han är astmatisk (i alla fall just nu) så hann jag inte så mycket mer än hem innan det var dags att ut och fara igen. Först hämtade jag Oliver hos dagmamman och sedan Marcus på skolan. Efter det plockade jag upp min väninna Anna och åkte till Täby centrum. Där var det ett par ärenden att göra, bla in i telenorbutiken och lämna tillbaka lånetelefonen som jag aldrig använde och ett bankärende, innan det åter igen var dags att åka, denna gång hem.

När jag kom hem så hade Tomas städat av här hemma och höll på med middagen. Det var jättemysigt att komma hem till det och maten var väldigt god. det var medelhavspasta med grönsaker och tomat"ost". nu är det efter diverse dusch och barnnattning, dags att göra kväll och det innebär lite Once up on a time och big brother innan vi dyker ned i sängen. Leo andas dock illa så håll tummarna för en problemfri nattDå sitter Jag med Leo och väntar på Att få...

imag2157 (MMS)

Då sitter Jag med Leo och väntar på Att få komma in l doktorn. Jag vet att det kommer ta minst en timme så Jag hoppas hans andning inte blir sämre under tiden. Eftersom det inte är dålig andning på dålig nivå nu så hoppas Jag den håller sig som den är så vi kan få en ordentlig bedömning. Om den blir mycket bättre så blir det som när vi var hos läkaren i förra veckan, att man inte kan göra en korrekt bedömning. Min lilla bebis...


God morgon. Nu kommer allt det vanliga igå...

God morgon. Nu kommer allt det vanliga igång igen, tills det är dags för påsklov. Så upp tidigt igen och snabbmornar. Men tack och lov har Jag fått sova hela natten vilket betyder att Leo har haft dn bättre natt. Dock har han börjat med knölig andning nu sen vi gick upp så turen till doktorn kommer nog lägligt


Den här dagen har gått fort för mig, men d...

Den här dagen har gått fort för mig, men det blir lätt så när man inte vaknar förrän klockan 12.10. Tre dagars sömnbrist tog ut sin rätt, men Jag hatar verkligen Att sova för länge. Detta var dock extremt för normalt om Jag sover extra länge så är det till 10 ca. Ingenting har i vilket fall hänt idag. Vi har städat och Marcus har varit och lekt med sin kusin Victor. Imorgon händer desto mer för då blir det lättakuten med Leo om han har ännu en jobbig natt. Och kvällen avslutades med Big brother live. Ut åkte Jessica


Tomt i min blogg idag. Jag vet, men Linda ...

Tomt i min blogg idag. Jag vet, men Linda är inte Linda, hon är en zombie med dåligt humör. Det gör sitt Att vaka tre nätter i rad. Jag kunde förvisso väck Tomas för hjälp men gjorde inte det = får skylla mig själv, men ville inte störa. Leo kunde i alla fall andas bättre sen så Jag fick sova och det var bra men han har haft lite jobbigt idag på dagen så det blir nog doktorn imorgon så de får göra en ny bedömning


SMS-inlägg

imag2140 (MMS)


Fortfarande vaken med Leo. Jag sitter i sä...

Fortfarande vaken med Leo. Jag sitter i sängen och ser Big brother på mobilen. Skönt Att ha det vid just det här tillfället, det är ända gången Jag sett det så här på natten. Tur för mig Att några är vakna. Skönt Att Jag hade nått Att göra nu också så Jag inte somnade. Grannarna har fest, mycket irriterande ljud på gården av alla folk som halvskriker då de pratar i fyllan. Mindre roligt också Att det fortfarande är fest för Leo andas bättre nu så Jag kanske kan få sova snart. Men för att kunna göra det måste de sluta ropa utanför. Kul. Inte


Jag är vaken med Leo som har det jobbigt m...

imag2132-1 (MMS)

Jag är vaken med Leo som har det jobbigt med andningen nu igen...


oj vad fort det gick då

Idag var det en sådan här gåsnabbtsomfasendag. Vi vaknade, som jag nämnde förut, ganska tidigt och efter en lugn morgon åkte vi väg på ett par ärenden. Jag tyckte inte vi var borta länge men när vi väl kom hem så var klockan nästan 18. Marcus var hos sin kusin Victor hela kvällen och lekte och vi såg andra chansen här hemma. Jag hade kanske inte räknat med att slutresultatet skulle bli som det blev, men jag tycker i alla fall att Top Cats var bra, så där är jag inte förvånad. Tomas hämtade Marcus efter andra chansen. Sedan såg jag Rosa Pantern 2 medan övriga familjen sov i soffan. Eller de ligger fortfarande kvar där, men jag ska väcka dem snart så alla kan få sova i sängen istället.

Jag känner att min förkylning eventuellt håller på att blossa upp igen också. Jag har förvisso inte blivit helt frisk, men bättre och nu känns det som sagt som det håller på att bli värre igen. Ja antingen det eller så är jag trött eftersom jag bara sovit ca 5 timmar/natt de senaste två nättrena. Således ska jag snarast krypa i säng så att jag får lite extra sömn innan nästa vecka eftersom det då är dags att återgå till det normala = lämna Marcus på skolan och Oliver hos dagmamman = zero chance att få sova lite extra på morgonen om liten bebis tillåter.
Och att bero på liten bebis så har Leo astmahostningar fortfarande så vi får väl se hur den här natten går...Ja, då är andra chansen igång och duellern...

Ja, då är andra chansen igång och duellerna har kommit igång. Vi får se om det blir som man vill eller inte. Den här dagen har gått fort och ändå var vi uppe tidigt idag. Jag tror nog Att Jag gör klokt om Jag går och lägger mig tidigt ikväll, men samtidigt känner Jag, så Jag vet att det blir sent. Det beror dessutom lite på hur Leo låter i sin andning. Nu på kvällen har han börjat med Sina astmahostningar och det känns inte så lovande. Hoppas det.vänder


typiskt

Idag är jag lite trött. Men det är med all rätt och mitt eget fel. Jag dröjde uppe länge i natt och även efter mitt senaste inlägg var jag uppe en stund. Närmare 3.30 tittade jag på klockan sista gången. Men det är okay för idag händer inget speciellt. Vi ska nog bara städa och ta det lite lugnt.

Jag sitter här och letar på blocket efter en babygunga från fisher prise. Antingen modellen aquarium/aquarius eller rainforest. Jag hittade några alternativ men de två bättre var ju så klart bokad och tingad och de andra två ligger så pass långt bort att det blir en dålig deal (om de ens finns kvar). Annars hade det varit toppen med en sån gunga eftersom Leo nu har börjat med andninghssvårigheter på nätterna. Det handlar inte om kräsenhet att de gäller de två modellerna, utan att de passar väldigt bra för ändamålet. Vi har exempelvis en jättefin sweetpeacegunga, men den sitter Leo inte tillräckligt bra i, utan sjunker ned och det är inget som underlättar hans andning. Jag får fortsätta leta.

Kanske kan sova?

Nej nu börjar det bli dags att sova. Jag trodde faktiskt inte att jag skulle dröja kvar så här länge när Tomas gjorde sorti vid 00.30, men det blev både ett inspelat biggest loser och Project runway så tiden går ju. Dessutom har jag sett på när min syster har livestreamat när hon gjort en av sina fantastiska bilder.

Leo andas bra just nu och det gör att jag känner mig redo för sängen, samtidigt känner jag mig orolig att han ska få det jobbigt under natten och att jag missar att det händer.. Åh vad man blir mammig.


God natt allihopa. Gå och lägg er nuÄntligen kväll

Nu är det äntligen dags att få landa. Inte förrän nu börjar kvällen för oss. Jag hade så himla trevligt i simhallen och skulle lätt kunnat vara kvar en timme till, men klockan gick snabbare än det kändes som och jag kom inte hem förrän klockan 19. Så allting blev sent. Vi åt inte middag förrän klockan 20 ca. Vi skulle nog dock ha ätit tidigare om det inte varit för att vår lilla herre Leo hade börjat kaskadkräkas upp sin middagsgröt. Han kräktes ned hela mig och sig själv.

Angående detta så är det så att han kräkts upp sin gröt förut och vi misstänker att det kanske finns risk för att det är en överkänslighet som är problemet. När Marcus (vår stora kille) var ett år så testade han positivt för mjölkprotein och äggproteinallergi. Det växte bort mellan att han var ett år och två år gammal, så förhoppningarna finns ju ifall att. Men det är ju just det som är det negativa också, att Marcus haft allergin så det kan ju lika gärna Leo också få. Vi får hålla tummarna för att det inte är så. Men kaskadkräkningar efter gröt, samt idag prickig på magen efter gröten och röd och svullen i det ögat han tydligen hade kladdat i gröt i. Roligt.
Nu ska vi som sagt härligt nog få landa. Pojkarna ska få lite godis och i ska väl se nån tv eller tv-spel eller såSolsken

Idag tänkte jag ta min mellankille till simhallen. Från början var det faktiskt meningen från min sida att ta med mig Marcus, men hans respons på det hela var att gnälla om att han hellre ville åka till Lekiz och då tyckte jag att han var för otacksam för att få åka till simhallen. Han blev dock inte ett dugg ledsen för det utan sprang istället ut i solen och lekte.
Jag frågade då som sagt min mellankille Oliver om han ville åka till simhallen med mig och det var bara bra det för jag hade ändå planerat att hitta på något med honom utan hans bröder snart, eftersom det kan vara svårt att vara mellanbarn. Vi ska åka tillsammans med Anna och hennes dotter Mirelle som är lika gammal som Oliver, så det blir roligt för dem.
nu ska jag också för första gången lämna Leo själv en längre stund, men det är till Tomas bara och det känns ju skönt.

I övrigt har vi en dag med strålande solsken
! Ute på vår gård i skuggan är det 8 grader och det riktigt doftar vår i luften. Hur underbart är inte det. Just nu är också så gott som all is på gångvägarna (utom kanske skuggpartier) bortsmält vilket kommer underlätta all form av promenering och det känns ju också helt underbart. Jag hoppas solen och värmen är här för att stanna och jag hoppas att den varma våren kommer snabbt.Bild från vår balkong. Fruktansvärd utsikt dessvärre eftersom det är över ett köpcentrum och värre blev det när de i somras byggde den stora fläkttrumman. Men man kan ändå se hur solen skiner på en klarblå vårhimmel och det är ju fantastiskt.

Och snart är det helg igen!

Leos andning blev lite bättre igår vid 3.3...

Leos andning blev lite bättre igår vid 3.30 och då la Jag till honom bredvid mig, lyssnade Att han andades ordentligt och sedan somnade Jag ovaggad. Hade inte Leo blivit bättre hade Jag kanske somnat ofrivilligt ändå, för Jag satt och läste och kände hur huvudet började hänga och hur ögonen gick ihop. Smånick helt enkelt. Jag vaknade nu i lite panik för att klockan var så mycket. Jag. Hade tänkt Att vi kanske behövde gå till läkaren idag. Men Tomas sa Att vi hade en glad liten kille här och det var skönt


Jaha vad roligt. Absolut inte. Som ni ser ...

Jaha vad roligt. Absolut inte. Som ni ser är Jag fortfarande vaken. Jag försäkrar er dock om Att det INTE är för att Jag inte kan sova, för skulle Jag vilja det så skulle Jag kunna. Nej Jag sitter och vakar över Leo. Han andas inte så bra. Det låter illa om hans lungor. Det är säkert ingen fara men Jag vågar inte. Jag har gett astmamedicinen men det har inte hjälpt. Jag erkänner Att Jag blir lite orolig för att Leo också ska bli ett astmabarn som Oliver. Mitt lilla hjärta...


Här blir det en sen kväll men tiden från A...

Här blir det en sen kväll men tiden från Att Jag åkte kl 23 fram tills nu har gått med rasande fart. Jag säger i alla fall god natt och vi hörs igen imorgon


Hemkommen från Mc Donalds. Jag hade med mi...

Hemkommen från Mc Donalds. Jag hade med mig min väninna Anna och vi sätt och hade roligt i 2 timmar, medan barnen lekte i lekdelen på mc. Det var en absolut mysig stund. Hemma tog Jag emot en matkasse och har hunnit både prata med mamma och Jenny i telefonen, samt hunnit städa av. Så skönt. Jag är konstigt nog mycket piggare nu än vad Jag var idag på dagen. Men det är bara bra eftersom Jag ska ut och köra om ett par timmar


Ikväll åker Jag och barnen till Mc donalds...

Ikväll åker Jag och barnen till Mc donalds och äter. Något mysigt ska vi ha när Tomas är iväg och barnen kan leka av sig i lekhörnan som är jättebra på vårt mc här. Sedan får vi en leverans från mathem och det känns toppen för den maten är så god. Efter mc lite städning och sedan Big brother och sist hämtning av Tomas vid 23.30. Lagom kväll


Att man ska vara så trött då. Här sätt Jag...

Att man ska vara så trött då. Här sätt Jag och spelade angry birds och för att hjälpa Leo Att komma till ro (han låg och vred och vände sig och grät) så la Jag mig ned i soffan med honom. Plötsligt sov Jag också middag. Så det kan bli. Men vad skönt det var!


Att bero på att lägga sig så blir det sent ikväll

Idag vaknade jag till en bebis som låg och sparkade på mig, överallt, om och om igen. Han låg vaken medan jag sov och hade vänt sig i sängen och låg och tittade och lyssnade mot trappan. På undervåningen kunde han höra sin bröder leka och se på tv och blev naturligtvis intresserad. Man märker det på honom ibland, att han öskade att han skulle kunna vara och leka med Marcus och Oliver och springa med dem. Han kan bli jätteledsen när Marcus och Oliver försvinner iväg till ett annat rum och Leo bli kvar "själv". Det är mysigt att se att han är så intresserad <3

Jag gav Leo lite astmamedicin och sedan rensade jag bland bebiskläderna medan Marcus spelade ett bad as gammalt supernintendospel medan Oliver såg på och Leo lekte i sin spjälsäng. Sedan ner för frukost. Morgonen har gått riktigt fort för mig kan jag säga. Vaknade av sparkarna 7.20 ca och nu är klockan redan 10.30. Om några minuter är det väl dags att gå och lägga sig.

Att bero på att lägga sig så blir det sent ikväll. Tomas ska ut med jobbet ikväll. Lite middag och några öl. Jag är planerad att hämta honom vid 23.30 i Danderyd, om inget ändras. Hoppas de får riktig roligt! 


RSS 2.0