Åh...

Jag hatar vissa dagar, vad gäller nyheter. Jag läser aftonbladet via nätet i princip varje dag. Jag ögnar också igenom expressen. Men vissa dagar är mindre roliga än andra. Tillhörande de värsta sorterna av nyheter är då barn är inblandade i hemskheter. Härom dagen kunde vi exempelvis läsa om pappan som ströp sina två barn, då han blev arg för att X-frun börjat dejta nya män via nätet. För en tid sedan stog det om den 2 åriga pojken som för ett antal år sedan, blev bortrövad och ihjälslagen av två 10-åringar. På sommaren kan man ofta läsa om föräldrar som glöm sina barn i varma sommarbilar. Ja, ni förstår säkert vad jag menar.
Men det är inte bara då det är krig och elände, mord och de stackars barnen det är hemskt. Det är hemskt när man läser om stackars djur också. För några dagar sedan så stog det om den stackars sälungen som blev påkörd i norrtälje och idag så stor det om de stackars björnungarna som fick avlivas, efter att deras mamma troligtvis tjyvjagats (detta är dock ännu oklart). Världen är verkligen orättvis ibland.
(Obs att det finns andra saker jag också tycker är fruktansvärt, som ex våldtäkten på flickan från Ö-vik. Jag bara ställer vissa saker mot varandra i detta inlägg).

Men livet är också underbart och det ska man inte glömma när man möts av de hemskaste nyheter och vaknar till det gråaste vädret.

Här sitter jag som vanligt på arbetet. Barnen har varit mycket sjuka och tiden har på sätt och vis stått still sedan jag började arbeta i januari. Stått still - men rusat på. Det känns lite som vi stått still medan dagarna gått. Sakta men säkert börjar jag dock hitta ut ur bubblan jag suttit i i ter månader. Det blir varmare och ljusare ute. Dagarna känns längre. Jag har anpassat mig till arbetet och barnen är nu friska igen (och vi får väl för Guds skull hoppas att de kommer att vara det ett tag nu!).

Nu längtar jag efter våren!Trevlig helg

Tiden springer som vanligt. Måndag blev fredag, jag blev 2 kilo lättare. Båda två trevligt men att tiden rusar är inte lika roligt. Oliver har öroninflammation där hemma. Tomas har vabbat igår och idag, men nästa gång ungarna blir dåliga så får jag lov att rycka in.

Imorgon är det melodifestivalen, the actual one. Jag tycker att nästan alla låtar är bra, så det ska bli trevligt. Ikväll är det let´s dance också men det får vi njuta av till frukosten imorgon eftersom vi ska till Robban och Karin ikväll och spela lite wii. Det ska bli nice.

Annars är allt som vanligt här. Jag jobbar på och glömmer allt annat än jobb och familjemys. Nej okay det är inte riktigt sant, men bloggen lider i alla fall. Jag lovar fortfarande att jag försöker få till det att skriva alla dagar som jag brukade göra innan jag började jobba igen.

Trevlig helg!
Börjar bli frisk

Här sitter jag på jobbet med illamående och magkramper. Hela förra veckan var jag hemma och var sjuk. Magsjuka och feber. Det började i torsdags förrförra veckan så det var mäkta skönt då det började ge sig. Men dessa kramper är något helt annat. Närmast tror jag det har med spiralen att göra. Av den anledningen så gjorde jag en koll på mvc i fredags då jag ändå var hemma och var sjuk och spiralen satt som den skulle och barnmorskan sa att man kan känna den lite gran eftersom livmodern kramar om den. Men nu har jag haft dessa kramper i ca 3 veckor och börjar fundera, SKA det verkligen vara så här?

Annars är allting som det brukar. Oliver är eventuellt allergisk mot nötter däremot och det är nytt och måste kollas. Livet lunkar i alla fall som det brukar. OS är tyvärr slut och jag fundera på vad jag nu ska se på tv, men kommer genast på att Greys anatomy snart startar upp och jag förljer ju Bondi Rescue på TV4 fakta också, så tomt blir det ju inte. Onödigt vetande. mm. Men det blir så, jag sitter ju på jobbet och där är inte inspirationen på 100% direkt.

Vädret. Det pratar alla om så jag ska inte säga mer än oj oj oj. Så får man dra sina egna slutsatser.

RSS 2.0