Buzzning - Nestlé mild välling med fullkorn från 8 månader

Jag är Buzzador och nu vill jag berätta om den senaste kampanjen: Nestlé mild välling av fullkorn från svenska gårdar.

Sverige är det land i världen där det dricks som mest välling och Nestlé-välling har lagats på Svenska spannmål i Skånska Bjuv sedan 1975.
Nestlévällingen är osockrad, osaltad, en viktig järnkälla, av fullkorn från svenska gårdar och med mjölk från Gotland. Vällingen fick också utmärkelsen "bäst i test" 2010 där 58% valde Nestlés välling från 12 månader, i ett blindtest.

Den milda fullkornsvällingen rekommenderas från 8 månader och till barn som just fått smak på välling. Den innehåller havre-, vete- och grahamsmjöl från svenska gårdar, den innehåller dessutom lagom med fibrer och är som alla Nestlés vällingar, osockrad och berikad med vitaminer och mineraler. Ett plus är också att den är lättblandad och kan göras både i micro och i kastrull.

Vällingen från Nestlé har ett brett sortiment som innehåller Godnatt välling och vanlig välling från 6 månader, mild välling och mild välling med päron från 8 månader, fullkornsvälling från 12 månader (bäst i test), fullkornsvälling med päron från 15 månader och fullkornsvälling med äpple och banan från 24 månader.

Nestlé har hela 144 års samlad kunskap vad gäller barnmat. Henri Nestlé startade sitt företag 1867 och sedan dess har kunskap och erfarenheter utgjort grunden för den barnmat Nestlé erbjuder idag. Maten innehåller inga tillsatta färgämnen, konserveringsmedel eller andra konstiga tillsatser. Här är barnens hälsa i fokus, endast 1% av väldens råvaror är goda nog då kraven Nestlé ställer på sina råvaror går lägre än lagstiftningen som redan är väldigt strikt för barnmat.Nu vet ni lite mer om företaget och vällingen och jag hoppas att ni vågar prova och att era barn ska tycka om det.
För mer information om vad det innebär att vara Buzzador besök buzzador.se eller buzzadors facebooksida. Ni kan så klart även fråga mig så berättar jag mer

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0