Lugn kväll

Den här dagen har verkligen bara rusat på. Ibland går det så fort att man inte hänger med riktigt. Vi har segat en del idag och inte segat en annan del av dagen. Vi låg mest och kollade på Seinfeld fram till klockan var runt 14. Då åkte vi och hämtade Marcus och sedan åkte vi en sväng till mina föräldrar och hälsade på.
på vägen hem stannade vi till på Coop och handlade några småsaker innan vi kl 17 kom hem för att göra middag. Fick dock påhälsning av en granne som bad om hjälp med att få skjuts in till Danderyds akut med hennes dotter, så jag gjorde det innan jag kom hem och åt middag för en timme sedan. Nu är jag lite småseg igen men nu känner jag att det är dags att plocka lite här hemma innan jag fortsätter ta det lugnt.
 
Ikväll blir det antingen att njuta med biken jag håller på och läser nu. Fifty Shades darker, som är bok nr två i Fifty shades trilogin. Rekommenderar. Fast inte till minderåriga för den är ganska erotisk på sina håll (obs, inte pornografisk). Eller så blir dte en film för Tomas undrade om vi inte skulle se någon blueray ikväll
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0