Vecka 12 - tröttheten är löjligt jobbig

Tiden går långsamt men oh så fort. Enligt mensen är jag redan i vecka 12, men jag skulle själv tro ett par veckor bakom, som med mina andra två pojkar. I april får vi veta.

Jag gjorde ett VUL i onsdags och nu undrar ni säkert varför jag inte skrivit om det tidigare, men jag sover hela tiden just nu. När jag inte ligger i soffan med maken och barnen och gör ett seriöst försök att vara vaken dvs. Men allt såg så fint ut och vi fick både se lilla hjärtat som tickade och små flaxande armar och sparkande ben. Det är alltid så härligt när man får se den lilla första gången och i det här fallet var det nästan ännu mer fantastiskt, för jag mår (förutom tröttheten) oförskämt bra så när jag satt i väntrummet så fick jag en larvig klump i halsen "tänk om det inte finns någon bebis där inne". Jag förstod ju förståss själv att det inte skulle vara så, men ändå.

När jag var gravid med Marcus 2005 så mådde jag bra genom det mesta av graviditeten. Jag kräktes några gånger bara men bortsett från 2-3 veckors fruktansvärd jagkaninteröramig-ischias så mådde jag bra. Med Oliver mådde jag tråkigt nog nästan dåligt hela graviditeten igenom. Jag kräktes jättemycket, hade enorm foglossning, tidiga sammandragningar och kramper. Oliver mådde bra och graviditeten fortskred egentligen utan problem, det var bara jag som mådde dåligt. Så att gå på hur jag mår för att gissa barnets kön känns inte som ens värt ett försök på kul. Men jag erkänner att det vore väldigt roligt med en liten prinsessa

Nu skall jag åter till sängen, jag har bara varit uppe en snabbis eftersom jag ville vara med i Liberotävlingen som BeckaHBitcH har på sin blogg. Håll gärna tummarna, jag ÄLSKAR Liberoprodukterna!  


Vecka 27 med Oliver


Vecka 11 - Foglossning

Hej hej. Jag vet att jag är mycket tråkig och att min blogg ekar som tom grotta, men på sista tiden har jag undvikit att sitta framför datorn och nu i helgen har det i princip blivit till att bara ligga. Jag har lyckats med något mycket irriterande och det är att, redan, ha fått foglossning. Jag har väldigt ont i höfterna, blandat med ischiassmärtor på vänster sida. Det gör som mest ont när jag sitter på n stol. När jag står upp är det ok. Att ligga på sidorna känns mycket jobbigt men att ligga på rygg känns bra. Jag hoppas att det inte blir värre (så klart) och att det snart ger med sig lite.

Något positivt, på onsdag är det VUL!


RSS 2.0