Nu ska jag få börja köra!

Idag startade vi med att gå på promenad till Liza, för att titta på den nya lägenhten de flyttat till. Det var jättefint där. Sedan gick vi till synsam för att fixa Marcus glasögon eftersom de halkade ned hela tiden. Väl hemma så såg Marcus till sin stora förtvivlan att ögonplåstren kommit och nu ska han alltså ha på sig de 4 timmar om dagen, 5 dagar i veckan.

Jag tyckte så synd om honom när jag satte på ett nyss, han blev helt förtvivlad -han kunde ju inte se någonting sa han. Men jag kan tänka mig om jag ska vara ärlig. Hans ena glas är verkligen en flaskbotten.. stackars barn. Det bra med det hela är prognosen -att det troligtvis kommer växa bort och att han kommer slippa glasögon helt så småning om. Det är som det är.

Nu ska jag fixa iordning här hemma. på agendan idag har vi, städning, middagsfix och körlektion.

ALLA bör se det här!!

Nja, inte det här, men mitt senaste inlägg! Läs det!

"Hello you fool - he loves you!"

Nu vill jag delge er alla där ute, en helt fantastisk text som jag kommit över. Den är författad av Airlee och henne hittar ni här: http://www.familjeliv.se/hem/airlee/presentation.php
Jag hoppas att ni ska känna vad de flesta andra kände när de läste den här texten. (tillägg, den må vara skriven ur en kvinnas synvinkel, men en man skall absolut också kunna känna igen sig i detta). Läs, njut, förundras och ta till er.


"Hello you fool - he loves you!

Världen är full av snygga tjejer. Han har kanske varit tillsammans med några av dem. Du ser dem på TV, i tidningar, i porrfilmer, på gatan. De Hotfulla. Tjejerna som får dig att känna dig ful i jämförelse. Med perfekta små häckar och smala lår som inte nuddar varandra och toppiga bröst eller vad det nu än är du inbillar dig att din partner skulle vara beredd att offra hela ert gemensamma liv och er kärlek för att få komma i närheten av.

Gång på gång försöker han bevisa för dig att du är den han vill ha, att du är den han har valt att leva med, men du kastar bort den prispokalen som om den inte vore något värd i din jakt efter bevis på motsatsen. Du iakttar, du snokar, du kan inte slappna av, du får ont i magen, du blir mer och mer bitter och misstänksam ju längre tiden går. För varje ny tjej på hans vänner-lista på facebook, för varje inbillad eller verklig blick han kastar på en främmande vacker tjej på stan. Kanske börjar du dölja din kropp. Det är inte kul att vara naken framför honom längre. In med magen, ut med brösten, snabbt ner under täcket på kvällen så att han inte hinner SE. För att han inte ska kunna JÄMFÖRA. Du önskar att du kunde censurera allt han ser och hindra honom från att ha kontakt med alla du känner dig hotad av - om du bara kunde göra det på ett sätt som inte fick dig att framstå som den kontrollerande person du faktiskt långsamt har förvandlats till.

Det är möjligt att du är den smartaste, roligaste tjejen han någonsin har träffat. Men ärligt talat, det skiter du i. Du vill inte ha några orättvisa fördelar, du vill kunna jämföras med varenda tjej i hela världen och ändå vara snyggast. När han berömmer ditt intellekt blir du bara räddare och mer osäker. Det får dig att tro att du bara sitter säkert hos honom så länge han inte råkar träffa någon som är lika smart och rolig som du, men som dessutom är mycket snyggare. Vad ska hända då? Då får han ju allt det han har nu och mycket mer?

Förstå det här: Du är en unik kombination av egenskaper, helt unik. Ditt utseende, din livserfarenhet, dina minnen, dina talanger, ditt sinne för humor, dina egenheter, dina mönster, din doft, din röst, dina kunskaper, ditt sätt att röra dig, alla små miljoner beståndsdelar som gör att du är just DU och inte någon annan. Det är det han väljer varje dag. Det var det som fick honom att falla för dig och det är det som håller honom kvar. Det ni har som är så speciellt; er gemensamma historia, ert sätt att vara med varandra, de där små idiotiska sakerna som bara ni två skrattar åt och som andra förmodligen skulle tycka var jättelöjliga... er relation är så oändligt mer än en futtig lista över varandras för- och nackdelar. Men det är det du reducerar den till, när du låter svartsjukan säga dig att han skulle välja bort dig på ett ögonblick om han bara fick chansen till något "bättre".

Slösa inte bort värdefull tid på att må dåligt, tid som ni kan använda till att njuta av varandra, älska varandra.

Sluta tävla! Du har redan vunnit.
"Vin

Ja, då har jag avslutat även denna kväll med en film. Ikväll blev det filmen The Pacifier med Vin Diesel. Jag hade intre trott att den skulle vara bra eftersom jag felaktigt trott att jag inte gillar just Vin Diesel. Men filmen var jättemysig och även den rekommenderar jag er alltså att se.

Ungarna sover (så klart) och även jag ska snart krypa ned i sängen.
God natt där uteÄkta Halleluljah moment

http://www.youtube.com/watch?v=T2NEU6Xf7lM&feature=related  se denna!

(jag hade tänkt lägga in den i bloggen som en spelruta, men eftersom det inte fungerade så skickar jag länken)


ooooh... varmt

Välkommen till ännu en dag i svettland. Inne har jag jobbiga 28 grader (!) kontra de 24 vi har utanför. Men det tycks inte hjälpa något att jag har takfläktar igång och balkongdörren öppen. Tyvärr kan jag inte ha ytterdörren öppen för genomdrag i några minuter eftersom vi ännu inte har grind där.

Idag har min syster varit här. Vi har ätit lunch och tjyvtränat lite på Mario Party 7. Sedan har vi varit på shopping efter lyxig lingeri för att försköna mig inför makens hemkomst imorgon.

För övrigt kommer jag ha lika fullt upp denna helg som den senaste eftersom mitt körkortstillstånd och Tomas handledartillstånd har kommit. Så spelas det inte så blir det körning. Ja och när det inte blir det så blir det fortsatt omgörning här hemma. Våran nya tv-möbel får vi hem imorgon kväll eller på fredag eftermiddag. Vi själv besämmer. Jag kan dock tro att jag vill köra imorgon och fixa hemma på fredag samt spela tv-spel hela eftermiddagen.

Nej nu ska jag  ta hand om min gråtande Oliver som är förtvivlad för att jag sa till honom på skarpen att sluta bolla med gamecuben

Kolla kolla kolla!!

Ja då har jag avslutat ännu en tisdag och ska förmodligen bryta vanan av att komma i säng runt 3 (dålig vana jag har när Tomas inte är hemma, vilken grundar sig i obehaget att sova ensam) och faktiskt lägga mig ganska snart.

Jag har precis sett filmen "Helenes små underverk" eller "Raising Helen" vilken jag sett en gång tidigare. Jag uppfattade filmen lika otroligt underbar den här gången som senast, så har ni inte sett den så rekommenderar jag den varm!

Annars har dagen varit som den varit så att säga -fyndigt sagt Linda...
Oliver är superförkyld och hostig och trött. Jag har också börjat hosta. Marcus mår bra han och det känns bra. Men det är klart.. hypokondrikern i mig har lite ont i magen och uppfattar allting som KAN vara symtom på svininfluensan och känner att vi kanske blivit smittade. Samtidigt säger källor från förorten jag lever i, att hit har influensan ännu inte nått. Hm.. kan det vara så att vi är de första då??... tja.. eller är vi kanske bara förkylda? Jag får hoppas på det sistnämnda.

Jag veeet! Usch vad tråkig min blogg varit på senaste tiden. JA eller det vet jag inte egentligen, för ingen har sagt så av er läsare, men jag tycker det i alla fall, så ifall ni tänkt det tyst så bekräftar jag bara att jag vet det. Men vi har hållt på att göra om här hemma (igen) och det har varit fullt upp med det. Strax innan dess var jag borta hemmifrån en hel vecka och sen har denna vecka som sagt startat med sjukdom. Så jag har inte vidare mycket att varken berätta (nytt) eller visa.. ja, för jag har liksom inte fotat så mycket kul att lägga upp i bloggen. För honest people, hur gärna vill ni se bilder på mina ungar i alla inlägg..?...nä, trodde väl det.

Så idag är det tisdag onsdag och det betyder att Tomas kommer hem i morgon (för mig känns det dock som i övermorgon, men det är ju eftersom jag sitter kvar här och nattugglar och skriver fruktansvärt tråkiga inlägg, fast jag sa att jag skulle sova..) och när han kommit hem blir det spela av! ja -igen. Mario Party 7 here we come again!

Håll tummarna för att vi inte är sjuka med svininfluensan här!
*hypokondriker over and out*


F.F.S!!

Helt ovetandes lägger jag in matresterna i kylen, för att sparas tills imorgon. Jag tömmer slasken på vatten och vänder tillbaka ut till vardagsrummet. Oliver sitter precis vid super nintendo konsolen.. jag börjar ana oråd och ropar till "NEJ Oliver!" Jag skyndar mig då jag sköljer av händerna och hastar ut i vardagsrummet där "lilla oskyldig" sitter nöjt på golvet. Jag trycker på av knappen på tv-kontrollen och möts av det jag väntade mig... Oliver hade tryckt på resetknappen mitt i ett huvuduppdrag och spelet är inte sparat (eftersom man bara kan spara medans man stänger av) jätteroligt..


TÄVLING

Hos Wysteriia hittar vi just nu denna jättetrevliga tävling. Jag tycker absolut att ni ska kika in där.
Passa på nu - tävlingen är öppen fram tills den 9:e AugustiFörutom detta är Wysteriias blogg mycket läsvärd.

LYCKA TILL ALLA

Oengagerad

Idag har jag pratat i telefonen hela förmiddagen. Oliver är fortfarande jättedålig och ligger nu och sover. Marcus och jag mår tack och lov bra, men är trötta båda två. Det kanske är något som lígger i luften, men det kan jag säga -Red Bull livade varken upp min kropp eller själ. Ja och inga vingar fick jag heller.

Snart börjar också allvaret. Körkortskursen är bokad och vidare måste jag hitta något jobb tills i Januari också. Men förhoppningsvis ska allting lösa sig!

HAr ni förresten tänkt på en sak: Reklamen för sodastream "min mamma kan göra kranvatten till bubbelvatten, hon är helt magisk". Speakerrösten på slutet som säger "sodastream förvandlar kranvatten till bubbelvatten i ett trollslag", hon låter som om hon sålt smöret och tappat pengarna. SÅ oengagerad! Lyssna på det nästa gång.


Tjusigt Citat!

Amor Vincit Omnia - kärleken övervinner allt

Tänk om det är svininfluensan...

Oliver är JÄTTEförkyld. Det bröt ut natten till idag (söndag till måndag) efter att jag upptäckt honom småsnora under söndagskvällen.

Han hostar jättemycket och snoret bara rinner och rinner. Förvisso har han ingen feber, men han är riktigt hängig och vill till exempel inte äta..

Och nej, vi har inte varit utomlands, nej vi har inte träffat någon som varit utomlands (vad jag vet), nej vi har inte umgåtts med någon sjuk (vad jag vet) och JA jag är aningen hypokondrisk av mig

MEN tänk om  det ÄR svininfluensan...


Men alltså..

Kan man vara mer uttråkad än vad jag är?? Ändå sitter jag här och jobbar med Ledgend of Zelda, så jag rullar ju inte precis tummarna.. Mja, det blir så här när man är ensam. Alltså när maken är på jobbet.

Goda nyheter inför helgen är att vi nu köpt Mario Party 7 och när jag messade Robban idag så sa han kort och gott "boka in mig för hela helgen", så det finns att göra in the name of tv-games.

Åter till min walktrough
Helgen över

Tomas har åkt, men nedräkningen hr nu börjat.

3

Idag tror jag att vi komemr att ta det lugnt hemma. Förutom städning så känner jag inte att jag har massa att göra. Imorgon blir det eventuellt en sista tur till dagmamman, men eftersom Oliver bröt ut enförkylning under natten så får vi se hur det blir med det också.

Jag har inte skrivit så mycket sedan i tordags, men det har som vanligt varit fullt upp och vi har varit där det int fanns dator eller internet. Nu är ordningen återställd igen.

Jag har fått twitter att fungera också och tycker att det ganska bra faktiskt. Bara det att jag inte har spridit at jag hardet än, haha, vilket innebär att de som följer mig egentligen är helt okända personer.

Hemma!

Ja, då var vi hemkomna igen från skärgården och marknad med liveband. Det var helt okay och vi tog det ganska lugnt. Jag var inte ens onykter. Vi åkte hem vid 12 och stressade av längtan upp till lägenheten, där syster passade barnen. Men allting hade gått toppenbra!

EFTERLYSNING!!!!

Mario Party 7! (gamecube) Vem har det, vem vill sälja det till mig och för hur mycket? Skriv här i kommentarerna eller maila till sasami_beautiful@hotmail.com <-- (sasami understreck beautiful, understrecket syns inte i länken)


Tv-spel

Nu ska vi spela lite tv spel. Men jag känner mig på ganska dåligt hummör.. vet inte varför. Det kanske bara är en sån dag idag. Hoppas på bättre hummör imorgon då vi ska vara barnlediga =)

Barnens och Föräldrarnas

Ännu en regnig dag! Igår var jag tvungen att stänga av datorn i all hast, för det blixtrade till ordentligt precis här utanför. Onödigt kanske många tänker, men min väninna fick nedslag för några dagar sedan då det blixtrade. Man kan inte vara nog försiktig.

Idag blir det barnens dag. Vi ska till McDonalds och Lekiz. Sedan blir det föräldrars kväll. Vi ska spela tv-spel med en kompis som tar med sig sin PS3a hit.

Vad ska ni göra?

Äntligen

Maken är hemma och vi har ätit middag. Underbar avokadosallad för mig och pizza för de andra.
Ute är det mulet värre och sommarkvällar inte så långt ögat kan nå. Det är bra tråkigt. Nu är det långehlg för oss, men jag ska uppdatera så mycket jag kan. På lördag försvinner vi ut i skärgården och då kommer jag inte ha uppdateringsmöjligheter, men fram tills dess så finns jag här!

vad vet du om twitter?

Vet ni vad som är lamt med Twitter?? Att om man söker på folk så får man 1000 träffar på folk som bara utger sig vara den man egentligen söker. Eller ja, det är ju inte twitter som är lamt då egentligen,. utan alla människor som inte har något bättre gör sig! Någon som vet hur det fungerar med twitter i mob? hur får man till det? kostar?

Twitter

Jag försöker lära mig twitter. Ja, eller lära, det är väl mest bara tt skriva, men jag tycker att det borde finnas en "hemsida".. yeah yeah, det är ändå bara för att haka på trenden. Jag finns i alla fall på http://twitter/skimralinda om jag inte minns fel...? Någon twittare här?


Men då

Jag börjar fundera på om jag ska ta mig i kragen och lägga mig i alla fall. Jag är SÅÅÅÅ trött. Aldrig att jag kommer klara hela natten och dagen imorgon =(

Jag frågar DIG

Din blogg? intressant? Jag har inget att läsa och jag har flera timmar till som jag måste vara vaken.. jag letar men hittar inget. Tipsa mig gärna!

...................

Åh Gud vad jag känner mig deppig.. jag känner mig så obetydlig... som om att jag är, precis som KENT sjunger "Vi blev som dom andra, vi blev som dom andra, vi blev som dom andra"... vi, läs jag. Jag skulle ju inte det, jag skulle ju bli annorlunda.. Nattdepp är inte bra.. då blir det oftast värre. Muntra upp mig snälla

Den där svininfluensan...

Jag erkänner att jag tillhör en av dem som är orolig över att jag ska bli smittad av den. Jag vet att jag lika gärna kan få den vanliga stora influensan, eller bli överkörd av en bil.. men det är något otäckt över dessa fågelinfluensor, svininfluensor, mul och klövsjukor och galna kosjukor.. och jag vet att man aldrig egentligen kan säga "det händer inte mig..." för någon händer det ju för och de tänkte nog själv "det händer inte mig..." BOM, så fel de hade. Så varför skulle det inte drabba oss.. ja och gör det det.. varför skulle det inte bli vi som ligger i respiratorer, tar adjö av varandra och dör i hemska sjukdomar. Jag hatar att vara hypokondriker, men visst har jag rätt ändå?

Ska jag våga...?

Jag vet inte om jag vågar gå och lägga mig.. jag är så rädd att om jag inte håller koll, så kanske inte Oliver vaknar mer.. NEJ jag är inte en larvmaja som är rädd för plötslig spädbarnsdöd (eller jo, men det kan jag hantera och vågar sova trots) utan eftersom han slog sig så illa i huvudet förut.

På vårdguiden så står det att man ska ha koll i ett helt dygn, på sjukvårdsupplysningen sa de 6 timmar, hypokondriker jag litar alltså mer på det där dygnet och här sitter jag ensam.. Allstå ingen att byta av med. Så jag känner själv att jag måste pillra (vilket de sa till mig att göra) på Oliver med jämna mellanrum och detta lämnar inte mycket utrymme för att sova.. ja, så hur jag ska bära mig åt vet jag inte riktigt. Kanske håller jag mig vaken så länge jag kan och sover sen. Detta blir dock ett problem om jag somnar mycket tungt eftersom jag då kanske missar om något händer här hemma.. ja alltså eftersom Tomas inte är hemma fören i morgon kväll. Så längre tror jag inte att jag kan hålla mig vaken... SKIT rent utsagt att det alltid ska hända saker

Stackars Oliver

PANG sa det när Oliver for i golvet med huvudet före. Han hade tappat balansen då han stod vid soffkanten. Inga händer emellan den här gången, bara huvudet och Oliver brast ut i förtvivlat skrik och gråt. Sedan somnade han strax efter det. Jag kittlade under fötterna medan han sov. Ringde sjukvårdsupplysningen och kollade lite bra att veta ifall det skulle vara skakning. Oliver vaknade och var pigg en stund. Åt en matburk. Nu är han bara gnällig och besvärad och jag funderar på om jag måste åka till sjukhus eller inte. Inget körkort gör situationen mindre rolig. Tomas är i Östersund och mina föräldrar på väg till Turkiet. Jag ska ringa maken och fråga vad han tycker.

Visst är det nästan alltid något när man har barn... Jag älskar dem


HJÄLP MIG ALLA!

(Det jag vill ha hjälp med ser ni längst ned)

Hillo hillo.
Idag har det blivit att stanna hemma. Mina kära föräldrar ska åka två veckor till turkiet så de skulle komma förbi och säga hej då till pojkarna. Marcus är ute och leker med en kompis, jag har lite att göra hemma och Oliver behövde få en mindre intensiv dag än igår. Ingen av mmina killar kom i säng före 23, för de var så uppe i varv efter Lekiz och allting vi höll på med igår.

Imorgon kommer min kära make hem, på fredag ska vi eventuellt till Lekiz igen samt ut på luch, på lördag ska min syster Jenni (http://lunajms.blogg.se) ta hand om barnen och vi ska på Ljusterö knallemarknad där det är öltält och livespelning med "Ökända" på kvällen. Så det är fullt upp.

HJÄLP hur bär jag mig åt för att mobilblogga? Jag har gjort ett inlägg via mobilen förut, men då gick jag in på blogg via webbläsaren och det blev som ett vanligt inlägg. Det jag ser att ni gör (där rubriken blir som texten, samt att det kommer med en bild) ser avsevärt enklare ut. HUR GÖR MAN DET??

Idag har jag bara lekt och lekt

Jaha, då har jag suttit och lekt på en sida, som jag såg länkad i http://marycaroline.blogg.se/index.html och det var riktigt roligt att pillra lite, ja även om det egentligen inte stämmer *s*


Jag blev lite förvånad över att inte KAtie Holmes kom med, för jag får titt som tett höra att jag är lik henne (tycker dock inte det själv) så jag hade nästan väntat mig det. Men ja, rolig lek, men som man ser så är det bara just lek eftersom det inte finns någon egentlig likhet =)

En annan sida jag lekt på vid ett tidigare tillfälle är http://photofunia.com/ och då kan det bli så här:


skimra som bilboard


Paris Hilton gör promo för min nya cd (wishful thinking)


Kanske på galleri?

Ja, har ni inget bättre för er så kan ni ju också leka lite, det kostar inget så why not.

Idag blev det Lekiz med ungarna och tillsammans med Liza och det var jättemysigt. Jag lekte på med ungarna tills jag var alldeles genomblöt. Jag vet inte om Liza vill vara med på bild i min blogg, så jag visar bara barn och osminkade, utan smycken -mig

 


(sista extremt misslyckad bild på Marcus och Moa. Vet inte varför den blev så underlig)

Sedan hemma så har jag förutom fixat middag och så, spelat färdigt Illusion of time, som jag började på sent i söndags kväll. Tänk vad små spelen var tidigare. Rollspelen (FF och liknade) idag är ju så stora så vi pratar om veckors spelande. Illusion skulle man nog kunna spela klart på ett dygn bara. Nu är det bara att gå vidare med Zelda eller Mario world eller något av de andra Super Nintendo spelen.


(http://www.nintendoland.com)/


(http://www.coolrom.com/screenshots/snes/Illusion%20of%20Time.gif)

Men nu är det färdiglekt för idag och jag ska dra mig till sängen. Barnen vaknar ju trots allt tidigt..

Twiligt

God morgon alla. Börjar dagen i telefonen. Tänkte senare lyssna på Twighligt boken (är medlem i storytel via buzzador. Det innebär att man får lyssna på böcker i mobilen och datorn. Som mamma som springer runt hela tiden är ljudbok en bra idé eftersom jag sällan har möjlighet att sitta ned så länge att jag kan ägna mig åt en bok). Sedan får vi se vad som händer

Nya foton


Barn är lättroade


Två av mina underbaringar


Mycket intressant sked


Oliver vill hjälpa till med disken


Gott med mat


Kan du se gräshoppan jag hittade i den stora utekrukan?


Promenad med svärmor och Marcus (jag har Oliver i vagnen bakom kameran) på ljusterö


Underbara skärgård


Folköl på stranden, med svägerska, innan utgång i onsdags förra veckan


Härlig sommarkväll!


Jam Jam spelade på skärgårdsrestaurangen


Byggnationen av det nya Åkersberga centrum har påbörjats


Fika


Sover härligt skönt


Underbara storkillen

Marcus är en hejare på att ta egna foton han också och här är några som han har tagit själv!

Länka!

Vilken/vilka är DIN favoritblogg just nu?


Nam nam!

Kräftkväll slut. Men mysigt var det. VI passade på en komedi också eftersom Frida haft en skitdag på jobbet och det blev "sorority boys" vilken är fånigt rolig. Kvällen avslutade jag med ett telefonsamtal med min kära make, tv-spel, vänner på dvd, bloggande och nu läsandes av de bloggar jag följer.
God natt där ute!

Kräftkväll!

I kväll ska det bli goda kräftor tillsammans med lillasyster och hennes flickvän. En gång om året äter vi kräftor och ser på film tillsammans. Första gången Frida är med och Tomas inte, men det blir nog bra. Jenni och jag är ju där i alla fall *s*

Alone again

Ja, då är jag ensam igen. Eller ja, ensam ska jag inte säga eftersom jag har mina underbara älsklingar hemma, men maken har åkt en än gång. Det är som det är. Han har med sig en jobbarkompis den här veckan också och det är ju åtminstone trevligt att ha någon man känner med sig.

Här hemma veta jag inte riktigt vad som kommer hända idag. Kanske ska jag plocka lite i köket. Resten är i princip klart, men jag har grejat så mycket under helgen, så det känns som om att jag skulle vilja ta det lite lugnt idag i alla fall. Vi får vi se hur jag känner i eftermiddag. Lillasyster skulle eventullet komma hit idag också.

På onsdag åker mina kära föräldrar till turkiet. Jag överväger att be dem packa med mig och ungarna i bagaget

Tillbaka till 90-talet!

Hallå allihopa! Jag vet att jag inte bloggat (har dock varit inne och läst kommentarer och kollat de bloggar jag följer, samt de jag fick länkade till mig i kommentarerna på förra inlägget) på ett par dagar, men vi fick för oss att göra om här hemma igen! Datarummet har blivit förråd/klädkammare och datorn har fått en egen hörna i vardagsrummet. (Egentligen är jag inte så förtjust i att ha dator i vardagsrummet, men har man inte så jättestor yta och till detta ingenstans att göra av alla saker = de ligger överallt och skräpar ((hatar)) så är detta ett bra alternativ). Vi har med andra ord haft så äckligt fullt upp att jag bara haft tid att titta ett par minuter då och då, att blogga "vi har burit kartonger" lät jag bli med.

Men nu är jag här igen och Tomas åker till Östersund i natt igen. Men snart är det färdigt tack och lov och vi kommer kunna få en välförtjänt semester!

Highroad back to the 90's hemma här, sedan jag hämtade SuperNintendot hos mina föräldrar idag, tillsammans med lite Mario all stars, Zelda, Illusion of Time, Supermario World, mm. Så när det finns lite dötid efter städning, bloggning och läggning av barn, så kommer jag att sitta klistrad i tv-spels nostalgi. För visst är det härligt emellanåt att få glida tillbaka till en annan tid (även om den hade sämre grafik) för att åter njuta våra gamla favoriter! 8-bitaren får bli en annan gång.

DIN blogg!

Allihopa som inte har nått bättre för sig:

Jag har läsartorka! Dvs, det finns inte en intressant blogg att läsa där ute just nu, för ingen av de jag följer uppdaterar nu. En intressant blogg kan vara svår att hitta. Så DIN BLOGG DÅ? är den något att läsa?

Jag drömmer..

I min drömstad New York, är det nu kvälssol (kl 19,08 ca på kvällen) och 27 grader varmt. Det är inte fy skam inte. Man kunde ju önska sig en filt med picnic och mousserande vin, i central park. Promenad över the bridge och bara andas in the city, THE city. Never seen, but know the Love. True Love. Jag bodde nog där i ett tidigare liv. Kärlek - New York


(http://www.bokasmart.se/images/cities/nyc.jpg)

Borta bra men hemma bäst

Hej och hå, då var vi hemma igen.

Igår kväll ute var det inte så roligt. Jag hade vätskebrist och var skakig, illamående med ont i huvudet. Det blev 3 öl sammanlagt. Kvällen avslutade jag med att beställa en LOKA till barägarens förvåning och en vätskeersättningstablett hemma.

Idag har vi åkt hem. Handlat och umgåtts lite med Liza och ungarna. Nu gick jag in och skrev för att ni inte ska tro att jag ligger bakis i soffan. Och snat, snart, äntligen, kommer min kära make hem!


Sol!

Idag är det utgång som gäller. Det ska bli jättetrevligt. Jag tror vi åker vid 20.

Idag har det varit underbart varmt och skönt. Vi har jobbat på tomten, målat och satt upp plankor och varit på en längre promenad, det har varit jätteskönt. Imorgon ska det tydligen regna, så det var ju till att passa på.

Imorgon ska vi tillbaka hem till oss och Tomas kommer också på kvällen. Det ska bli väldigt skönt att få hem honom igen. Nu ska vi ha en lugn och skön helg hoppas jag. Inget köksbygge och inga andra ärenden, utan bara vi. Ja, och Victor på fredag kväll, men det är lugnt.

Nej nu ska jag amma och sedan ska jag sätta mi´g tillsammans med Anna-Karin i kvälssolen och ta en folköl (vill inte ta starkare hemma eftersom ungarna fortfarande är vakna). Sedan ska Oliver ha en matburk, vi ska byta om, jag ska prata med Tomas och sedan åker vi.

Vi hörs imorgon... kanske ;)

LÄS INTE DET HÄR!!

Nej men varför läser du då? Lite att göra? Nyfiken?Tjo och tjimm

Ja då var ytterligare en dag slut och det är dags att krypa ned i bäddsoffan hos mina kära svärföräldrar. Jag har haft himla mysigt här ute de senaste två dagarna. Det är lugnt och avkopplande och dessutom är jag inte ensam, varken men mig själv eller ungarna. Sen så kommer också jag och min svärmor så bra överens och det är ju väldigt trevligt! Vi kan sitta och prata hur mycket som helst (självklart kommer jag och svärfar lika bra överens, men han är inte lika snackig *s*)

Imorgon ska jag och min svägerska ut och t en öl på kvällen och lyssna på live musik. Det är på skärgårdskrogen här och det brukar vara himla mysigt! Synd bara att Tomas inte är hemma.. jag saknar honom väligt mycket nu, men det blir väl påtagligare med tiden, hans semester skulle ju egentligen ha börjat nu igår (måndags) men han måste ju vara kvar på jobbet i östersund tills det är klart, så när det väl blir får vi se.
Hur som haver ska jag i alla fall ut på lite avkoppling imorgon och eftersom jag och svägerskan sällan har möjlighet att gå ut tillsammans så ska det bli extra trevligt nu.

Nu ska jag sluta snacka för idag

Jobba på!

Ojoj, idag har vi jobbat så svetten runnit, det vill jag lova.

Jag är ute i skärgården hos mina svärföräldrar. Min svägerska med son var också här och idag har vi skyfflat, kört, krattat och rakat singel, kört lass med jord, flyttat stora tunga stenar och lagt plattor. Det är härligt att jobba på ibland, även fast man blir mer än slut efteråt. Nu har svägerska åkt hem och kommer tillbaka imorgon kväll. Då ska hon och jag gå ut på kvällen och se liveband och ta en varsin öl. Ja, ta det välförtjänt mysigt!

Efter bloggandet ska jag ut i kvällssolen


Hjälp! Är jag gammal eller?

Alltså, är jag stenålder med mina snart 28 år eller? Eller ser jag för lite tv, lyssnar för lite radio?? För det här TWILIGHT som alla pratar om och gjort i några veckor nu, VAD är det egentligen?? Är det en ny film, en bok, en.. inte vet jag, men alla bloggare pratar om twilight böcker och filmer och att de bara äääääääälskar dem. Många har bilder ute och berättar hur de känner.. Att de läst böckerna tidigare...?! Hur har detta kunnat ungå mig.

Är jag för gammal eller??

Inne i dimman är det kaos

Ja.. 3 timmars sömn. Det var ju det jag sa ju. Men det är ju helt mitt fel att jag kör runt halvvaken i din kaosiga dimman av pigga barn.. varfö skulle jag lägga mig så sent/tidigt...? Men här är jag i alla fall och min största fundering lyder: vart fasen är min andra toffel?! Bara en ligger här och ingen har varit här inne, jag vet att jag hade båda igår. Troll?

F.R.I.E.N.D.S

Det är så underligt.. men jag är aldrig beredd på känslan. Jag pratar om serien F.R.I.E.N.D.S (vänner). Ja, jag vet att den är "gammal" nu, men det kommer ALDRIG att bli gammal-gammal. Hur som haver så har vi ju naturligtvis den kompletta serien (alla 10 ses) med extramaterial osv. på DVD och jag överdriver INTE när jag säger att jag sett allting från början till slut 10 gånger, kanske till och med 10+ gånger. Men sista avsnittet slår alltid som ett boxslag i magen och gör att man känner sig helt tom efteråt. För jag vet hur det slutar och jag vet att jag kan (och ofta gör!) starta omd et från början, så fort det är slut. Men det blir ändå alltid så tomt, så tyst.. så ensamt på något sätt. Vänner är verkligen THE ultimate sitcom.

Så.. det pratas ju en del om den där vännerfilmen fortfarande. Jag hoppas verkligen att den kommer. Samtidigt hoppas jag verkligen inte att den kommer. Ja, alltså, jag vill ju veta -vad händer sen. Jag saknar dem ju, jag vill ha mer, se mer, veta mer, skratta mer. Men samtidigt är jag rädd att det blir en flopp.. att det förstör någonting som redan är magiskt. För hur gör man magi mer magisk?? Ja, det kan man fråga sig...

Nu är det i alla fall dags att starta om, omgående (ja, jag ska väl sova först då). Inget får oss (vänner freaks) att må så bra som när vi ser dem. Det känns som om man känner dem. Ja, det kanske är löjligt. Men samtidigt inte. Brinner inte du för någonting?


Men åh!

Äsch.. släpp inte mig fri framför datorn mitt i natten. Det är risk att jag blir kvar. Ja, men klockan hade ju hunnit bli 2 och eftersom jag skulle upp 3 med Tomas så var det ju ingen idé att gå i säng ju.. Ja och Tomas åker inte fören strax före halv 5.. Bravo jag.. mycket sova det kommer bli för mig.. jag har ju för fasen ungar som går upp vid senast 8... dumma jag

Till skärgården!

Helgen lider mot sitt slut. Tomas ska tillbaka till Östersund och jag ska dra mig ut till mina svärföräldrar i skärgården. I Stockholm lyser solen vackert idag och ute kan man få sol på kroppen. Runt 23 grader på dagen och ca 20 nu på kvällen. Tomas ser inte fram emot att bege sig till kyligare trakter, i förra veckan då det var 19 grader här i Stockholm, fick han rapporterat till sig rfån sin chef att det var 6 grader och regn i Östersund. Idag ser jag 13 grader. Tomas säger att han hoppas värmen är kvar i Stockholm när han äntligen är klar, för gott, med sitt jobb i Östersund, i Augusti. Vi får väl se.

Idag har inte mycket blivit gjort. Vi såg filmen om Benjamin Button idag och den var väldigt fin och mycket speciell, så har ni inte sett den så tycker jag att ni ska göra det. Sen har vi tvättat 3 maskiner och vikit undan det samt städat lite. Marcus är superbusig idag, så man kan känna sig lite energilös efter en stund. Men det är samtidigt härligt.

Jag kommer ta med min dator ut till ljusterö -så klart, så det kommer finnas tillfälle att blogga (och för hoppningsvis för ett och annat dopp!)


Vet ni...

Ja, dagen slutade väl ändå hyfsat solig och med medelvärme av 18-20 grader här i Stockholm. Själv har jag fått en massa gjort idag och med det kan jag vara nöjd med mig själv! Det känns alltid extra väl förtjänt när det är dags för en god natts sömn, om man fått saker uträttade på dagen!

Igår ställde jag Marcus i kö för dagis. Jag vet inte riktigt hur det känns att byta från dagmamman han gått hos sedan start då han var 1 år och 3 månader, men vi måste eftersom hon är sjukskriven pga svår graviditet, ja och sen blir hon ju mammaledig. Men ändå, så vet jag inte hur det känns.. det har liksom varit oerhört tryggt att lämna honom hos Jenny. Där vet man att han blir sedd, att han utvecklas, att han får vara ute, stimuleras, att hon håller koll på hur han utvecklas och så vidare. Nu ska han hamna i en stor grupp. Han kommer att finna sig lätt, det vet jag. Men jag vet inte hur sedd eller stimulerad han blir. Jaja, det blir nog alldeles säkert bra, det är nog bara mammanoja, för frågar jag Tomas är han säkert kolugn, men jag.. nja.. lite önskar jag väl att han kunde gå kvar hos Jenny då..

Sen jag då.. Jag måste börja jobba i januari. Men med vad?! Jag har ju studerat mellan ungarna, så jag skulle väl snarast kalla mig arbetslös. Jag arbetade heltid innan Marcus föddes, därefter blev det Komvux och nu Oliver. Men nu efter mammaledigheten så känner vi inte att vi har råd med att jag studerar. Dels så växer studieskulden och dels för att vi får ALLDELES för lite pengar! Så jag vet inte vad jag ska göra.. Dels är det svårt att få jobb nu för tiden och jag VÄGRAR jobba inom vården! Jag har gjort det så mycket och det är ett jobb som jag inte psykiskt orkar med (jag tar liksom med mig jobbet hem), dels så är det alltså 5 år sedan jag sökte jobb.. September 2005 arbetade jag senast, så jag är lite rostig. Efter det har jag som sagt bara varit mammaledig - studerat - mammaledig igen. Jag är nervös. Verkligen nervös.

Men nej, nu blir det lång och jag ska upp och bygga kök imorgon så, God natt där ute!


Svar:

NIX

Men kolla!

Men hallå! Kolla, det är ju sol... och 20 grader. Sommar knackar åter på?


(http://www.suncity.nu/blogg/bilder/sol.bmp)

Det regnar här i stockholm idag

God morgon/god förmiddag

Åter igen så vaknar vi till ett regnigt Stockholm och sommaren är som bortblåst. Ironiskt egentligen att kalla det sommarmånader, för de senaste åren så har sommar nästan inte existerat i vårat avlånga land, i alla fall inte mer än ett par veckor per år. Det är också ironiskt.. förra sommaren när jag var gravid, så önskade jag bort värmen, jag önskade att det skulle vara mulet och inte mer än en 18-20 grader om dagen. Den här "sommaren" längtar jag efter värmen (bortsätt från värmen på 29 grader som vi hade inne, då det var som varmast ute och då hade vi så varmt fast det var fläktar och korsdrag. Jag vill lova att duschen gick varm kall).

Idag blir det storsstädningsdag. Ja, någon dag ska man göra det också och vad sägs inte om den dagen som är såhär tråkig utomhus. Städa eller låt det bli värre.. hm.. städa


(http://pareriksson.files.wordpress.com/2008/08/regn.jpg)

Mys Mys Mys

Hej och hå! Vi kom hem kl 23 igår, efter en heldag på Gröna Lund. Sedan somnade inte Oliver fören närmare 00.30, så det blev inte att jag bloggade något.

Vi hade en underbar dag i alla fall! Vi åkte till Gröna Lund starx efter 9 och kom dit runt öppning (11). Marcus fick åka gratis eftersom han inte fyllt 4 än, men jag köpte åkand, det gjorde även Elisabeth och Victor (svärmor och Marcus kusin).

Vi åkte:

Blå tåget - vilket Marcus tyckte var jätteläskigt!
Cirkuskarusellen - den tyckte Marcus om!
Flygande elefanterna - vilken Marcus tyckte var lite läskig
Lilla pariserhjulet - åkte Marcus med Elisabeth
Lustiga huset - kunde i Marcus ögon likagärna varit spökhuset och han grät så han blev tokig
Tekopparna - ville inte Marcus åka, så jag åkte med Victor
Tivolitrucken - åkte Marcus och Victor
Veteranbilarna - åkte Marcus med farmor
Barnradiobilarna - de hade MArcus himla svårt att styra och åkte mest runt, runt, runt, runt, runt, runt.....
Kvasten - åkte jag och den var härlig men kort. Victor fick egentligen åka den men vågade inte och svarade "den ska jag åka när jag är 20!"
Lyktan - åkte Victor ensam
Bläckfisken - åkte Victr ooch farmor

Tobbe trollkarl såg vi också kl 16 på dansbanan OCH det säger jag till ALLA som ska dit nu under sommaren: SE HONOM! (han är där varje dag tills någon gång i augusti) Det var verkligen inte bara för barnen för jag och Elisabeth skrattade så vi grät! 

Förutom detta så åt vi god mat, tog lotter och hade en allmänt mysig dag. Det var verkligen lyckat.
Strax efter 21 började det ösregna och blixtra och då gjorde vi sorti från Gröna Lund och tog oss hem. Oliver sov hela vägen i vagnen och vaknade sedan hemma och var överpigg i över en timme (men kostigt när han fått sitta i vagnen hela dagen..) Marcus och Victor höll varandra vakna, så Marcus somnade på två röda kan jag lova. Jag hörde av svärmor idag att Victor var så uppspelt att han inte kunde somna fören efter 00. Så även de hade en fantastisk dag!

Mamma och jag pratade idag och vi preliminärbestämde att vi skulle åka till Grönan tillsammans med dem helgen 8-9 augusti eller där omkringockså. Jag hoppas verkligen det blir av!

Idag är det regnigt värre ute, så jag tror mest att det blir till att ta det lugnt här hemma. Vi ska duscha av oss stadssmutset och städa lite. Marcus behöver röja i sitt rum och jag kan alltid hitta saker att röja här nere. Oliver vill bli buren hela tiden idag, så han kompenserar nog för att han satt så mycket i vagnen igår. 

Slarvjag glömde kameran hemma igår och fick fota med mobilen och även fast det är 5 megapixlar i den så vet vi ju att kvaliteten inte är som med digitalkameran, dessutom fotade jag nästan ingenting, eftersom den är sämre att använda. Men här är några bilder från igår i alla fall!


Elisabeth och Victor i kön till åkband och biljetter


Marcus och Oliver hade mycket att titta på


bergochdalbana och extreme


Åkband vill man ha på Grönan


svärmor


Vi stod i kö till blå tåget


Marcus funderar på om han ska våga åka


Tivolitruck var roligt tyckte killarna


Marcus


barnradiobilarna "runt, runt, runt, runt" nästan ingen av ungarna kom någon vart alls


veteranbilarna


Tobbe trollkarl bjöd på härligt rolig underhållning!
Gröna Lund

God förmiddag alla!
Idag vaknar Stockholm till en skinande dag med en del värme. Inte många moln på himmelen och inte alls mörka. Detta innebär att det kommer att bli gröna lund för oss idag och vi hoppas slippa regnskurar när vi väl är där. Just nu förbereder vi oss och så snart jag packat skötväskan så bär det av. Jag har inte någon dator med mig så om det inte blirr ett mobilblogginlägg så kommer jag att skriva mer ikväll.
Jag önskar er alla en underbar Onsdag!


"How much can one man take"

Då har Michael Jackson lämnat oss ordentligt och den mest rörande delen av seremonin var utan tvekan då hans dotter gråtandes inför alla, sa att han var världens bästa far. The end of an era.

Tidigare idag så hade jag skrivit ett blogginlägg som försvann då mitt internet valde att koppla ned sig. Efter det så har det åskat och blixtrat under den största delen av kvällen, därav har jag inte velat sätta igång datorn. Därav lamt med inlägg för dagen.
Imorgon ska vi -om det inte regnar! -jag, Marcus, min svärmor och Marcus kusin Victor till Gröna lund för en mysig dag. Dock ser det inte så fint ut på vädernyheterna, så vi får väl se hur det blir. I vilket fall så kommer jag då inte heller att kunna blogga. Hur det blir på kvällen beror på köksbygget som fortfarande inte är färdigt.. 


Trist

Det åskar och blixtrar så mycket utanför, så jag stänger av datorn och bloggar lite senare!

Marcus fotograf

Ja, då var en ny dag kommern och med den mycket att göra. Jag har en del städning hemma som jag vill hinna med, det ska hinnas med att handlas och lagas mat tills ca 17 och så vill jag ta en ducsh. Till kvällen åker antingen Tomas själv, eller vi båda två och skruvar vidare på köket hos mamma och pappa.

Marcus älskar att fotografera han! Det förvånar mig inte om han blir fotograf när han blir stor. Det är så roligt med barn också, för de tar så ärliga och härliga bilder. Här ska ni få se lite av det som Marcus tagit, då han fått fota runt fritt:


Tjusiga va? ;-D

Och måndag

Hallå igen. Sent om sider, men bättre än inget. Nej idag har det varit fullt upp med barn, bvc, handling, städning och diverse. Helgen gick fort åt till både skärgård och köksbygge och inte så mycket vila. Men tvärt emot vanligt så säger jag nu att jag får vila upp mig under veckan. Imorgon kommer jag att blogga på som vanligt!


Vacker solbränna


Mina underbara änglar


På väg ut på restaurang


Hos mina svärföräldrar


Köksbygge (överskåpen till höger är de gamla som ska tas bort! Så även fläkten)


Tomas och pappa i full gång med montering av diskbänksskåp


BVC


TIttar på de andra barnen och storebror


Nyfiken!


En del av Åkersberga centrum är rivet!


Tomas tycker att han är jättelustig när han fotar mig


Hemskt vacker min på Olpis som jag lyckades med


Jag får vara med


Jag får vara med igen


Och igen..

God natt där ute!
Ett snabbt..

Ett snabbt inlägg för att säga att jag inte kommer skriva fören imorgon kväll tidigast. Anledningen är att vi bara är hemma en kortare stund för att hämta lite saker och sedan tillbaka ut till skärgården. Imorgon ska vi upp tidigt och direkt hem till mina föräldrar för att bygga kök.

Jag hoppas ni får en fortsatt fin helg, så hörs vi snart!


Oliver med kusin Ida


Gott med en öl på kvällen


Lyssnar på trubadurerna


Utsikt från restaurangen


Utomhusservering och här satt vi hela kvällen!


Stämningsfullt när mörkret föll


Lite kallt blev det ändå och jag snodde Tomas jacka till ryggen. Underbar kväll


Sommar sommar och rosa sommarvin

Trevlig kväll

Hallå allihopa i värmen!
Nu kommer vi att åka till Ljusterö och där ska mina svärföräldrar passa ungarna, medan vi ska få gå ut på restaurang ocjh ta en öl i kvällssolen. Jag kommer inte skriva något mer idag utan vi hörs imorgon då vi kommit hem!

Trevlig kväll!

Åh usch

DAMN vilken huvudvärk jag har! Men nu är jag i alla fall klar och kan stänga ögonen för lite självhealing (ZZzzzz)

Åh usch

DAMN vilken huvudvärk jag har! Men nu är jag i alla fall klar och kan stänga ögonen för lite självhealing (ZZzzzz)

Trött

Idag har det varit supervarmt, ja och det ska man njuta av, men emellanåt är det lite jobbigt


Men annars har det varit bra, med avslutningsfika hos dagmamman och god middag med lax. Jag har dock haft migrän sedan 14-tiden, med en liten paus efter en 1g alvedon om än kort paus. Jag ska ärligt säga att jag inte orkar skriva ´nu, eftersom huvudet gör så pass ont som det gör, men imorgon är jag tillbaka igen!

Värme!

Ja ni. Idag är solen tillbaka (underbart) och det bjuds på härligt strålande sommarvärme. Ja, det kan tillochmed bli lite för varmt. Inne har vi fortfarande stekande 28 grader (vilket vi hade igår också, trots att det var 25 ute) och inget vi gör för att fläkta ut, tycks hjälpa. Igår kväll var det skönt i vardagsrummet, today it´s not!

Idag är det avslutningsfika hos dagmamman klockan 14 och nu ska vi göra diverse små fixningar inför detta. Sedan möter vi (jag och ungarna alltså, Tomas är på jobbet) upp Liza och inhandlar blomma och så =)


Ja då så

Nej, nu ska i alla fall jag hoppa i säng. Det har inte varit någon lek idag. God natt!


(och nej, jag är inte naken på bilden, jag har linne utan axelremmar)

LIVRÄDD

Idag blev jag så rädd att ord inte kan beskriva.

Vi har en helt vanlig dag hemma. Oliver är lite gnällig och Marcus har spring i benen. Själv är jag less på allting så jag var bara sur, över precis ALLT.. ja, idag kanske jag inte var världens trevligaste mamma. Ljuspunkten var i alla fall att Tomas skulle hem idag, vilket innebar att jag inte skulle behöva ta hand om allting själv och tur var väl det, för annars kanske jag skulle spenderat dagen, gråtandes i sängen. Efter en urladdning av surhet och skällhet så lugnade jag ned mig, tog en dusch, pussade på Marcus, matade Oliver och så ringde mamma vid 17 .

Mamma och jag pratade en liten stund och Marcus springer omkring och är nyfiken på när pappa ska komma, så han vill gå ut och cykla och se när pappa kommer. Efter ca 10 minuter -fortfarande med mamma i telefonen, så går jag ut för att kolla Marcus. Jag ropar och får inget svar, men det är vanligt, så jag ropar lite till, inget svar... Jag känner att jag måste gå och titta för det har hänt tidigare att han gömt sig bakom ett hörn och inte svarat. Samtalet med mamma bryts medan jag är ute och jag inser snart att Marcus inte längre finns på gården!!

Jag ropade och ropade allt jag orkade ifall han gått in till någon, jag ringer Tomas, som precis parkerat och han rusar upp. Jag ringer lillasyster och hon med tjej rusar upp, jag ringer mamma som sitter i bilen på vägen hem från jobbet och hon ska komma på en gång!

Tomas rusar ut på torget, Jenni knackar på hos grannarna, Frida in till Oliver (som jag satt i spjälsängen). Mitt hjärta slår så hårt att det kunde ha hoppat ur bröstet och jag hinner tänka en miljon tankar. HUR KUNDE HAN KOMMA UT FRÅN GÅRDEN?! släppte någon ut honom? HAR NÅGON TAGIT HONOM?! kommer jag någonsin se honom igen...
Ja, jag kan inte ens förklara hur rädd jag var.

Jag springer ned från gården, jag ropar, det är parkering och bilar överallt, jag springe in i centrum och jag är livrädd. Det sitter några småtjejer innanför och pratar och jag funderar, medans jag rusar in, om jag ska fråga om de sett honom MEN DÅ!!!! DÅ SER JAG HONOM!

Han var ensam, inte rädd, han strövade omkring ensam, med en tablettask i handen. Jag ropar, jag kramar, jag gråter, jag pussar, jag tar honom i famnen och sätter mig med honom mitt på golvet. Jag frågar hur han kom ut, vem han fått tablettasken av, jag ringer och meddelar alla att jag hittat honom. Tomas kommer, vi tar med honom hem. Lättnad.

Jag kan som sagt inte ens förklara hur ont det här gjorde i hela kroppen.
Jag lägger upp en bild från härom dagen igen, eftersom gården syns på denGården är som jag sagt tidigare, helt sluten och ett par trappor upp. Längst bort skymtar en grind till en stor betongtrapp ned till markplan. Det finns även en annan tung dörr in till rummet med hissen. Man kan även gå till höger i bild och där är det en låst dörr ut till ett hissrum, där man kommer ut på torget (fönstrena ni ser är skylights från centrum)


- rädd att aldrig få se dig igen

Underbara barn!

Idag har jag extremt kort tålamod och svär konstant inombords, över allt! Men ibland finns det små underbara ljuspunkter i även de jobbigaste av dagar:

Marcus: Jag vill gå ut mamma *gnällande*
Linda: *sur pga. gnällande* Ja, (otrevligt) men gå ut då!
Marcus: Ja *jätteglad* ska jag ta de här skorna?
Linda: *matar Oliver och suckar* Jaa.. gör det du (tittar inte dit)
Marcs: *superglad* Mamma!
Linda: Ja? (tittar fortfarande inte)
Marcus: Du är söt! *ängel*


"Another day is gone"

Ja vänner, då är ytterligare en tisdag över och jag är en dag äldre. Men man ska inte sörja över spillda timmar, utan snarare ta vara på kommande. Way to be deep, but true.

Marcus kom hem ganska snart efter att jag skrivit och vi åt middag och såg lite på film. Kl 21 stoppade jag honom i säng och han somnade som en stock, så det märks att han haft att göra hos faster =)
Imorgon skulle det ha varit skansen med dagmamman, men värmen + en del annat gör det för jobbigt, så det blir inställt tills i höst. På torsdag är det terminsavslutning. Jag tror dock att vi kommer ses något över sommaren, för Jenny (dagmamman) har föreslagit att vi ska åka till stranden tillsammans och så.

Annars är det som det är, jag är förkyld fortfarande, eller om man hellre väljer att kalla det igen och jag börjar fundera på vad det är för fel på mitt immunförsvar som åker på förkylning efter förkylning. Och den lilla delen av mig som är aningen hypokondrisk *vissla* hoppas att jag inte fått svininfluensan *s*

Nej, läsa bloggar och se "how i met your mother", låter som en perfekt avslutning på denna kväll


RSS 2.0