Aj mina brö...

Tiden går så snabbt att jag nästan inte hinner med själv. Idag är det redan onsdag. Det känns som om att det var lördag igår. Med andra ord är det både bra och dåligt. Bra att det snart är helg. Dåligt att tiden nästan springer ifrån oss.

Min blogg har ekat tomt. Ja, det vet ju ni som följer den, men jag har legat sjuk under helgen och nu i veckan har det varit tjockt med jobb. Jag antar att det är så livet blir. När man går från att ha varit ledig till fulltidsjobb. Jag hade faktiskt skrivit ihop ett ganska långt inlägg i lördags morse, men min Explorer valde att vara elak och stängde ned sig utan förvarning och en "Vill du skicka felmeddelande?" runta. Ännu mer irriterande blev det när jag insåg att bloggen tyvärr inte heller sparats i utkast. Mmm. Men det har hänt förut och tillhör inte det bästa jag vet.

Så hur är det nu då? Jo jag sitter här på jobbet med min mjölkstockning (AJ!) och försöker få arbetsro i smärtan.
Oliver har slutat amma och lämnat mig med mjölfulla bröst som väger som bly. Eftersom jag inte kommer i någon bh så är kläderna blöta och så fort jag kommer åt så känns det som jag ska explodera. Det är underbart.

Men annars är det bra. Jobbet är toppen och jag trivs jättebra. 

Lugnet närmar sig

Jag tycker inte om att behöva kalla mina föräldrar för deras förnamn. Det känns liksom helt fel. Dock så kan det ibland vara nödvändigt. Eftersom jag är arbetskollega i ett företag med pappa och på mitt jobb med mamma, så kan det ibland komma situationer då jag måste använda deras förnamn istället för att säga mamma och pappa. Jag tycker dock inte om det alls. Det känns helt fel.
Kallar ni era föräldrar för mamma och pappa?

På jobbet går det bra. Första veckan är snart slut och jag med den haha. Nej, skämtåsido jag är ganska trött efter första veckan på jobbet. Det är en ganska stor förändring att gå från mammaledig till fulltidsarbetande. Den här helgen tror jag det blir lugnt. På söndag har vi dock rep med bandet
I'm sorry

Hej allihopa.

Jag sitter här på jobbet nu och har bara några få minuter kvar av lunchen. Jag tar ett par av dem för att lägga in ett kort inlägg här.

Som ni har märkt så har min blogg hamnat lite efter på sista tiden. Mest är det beroende på all stress som varit under den senaste månaden och dels för att jag PRECIS börjat på ett nytt arbete. Ja, det första man gör då är ju inte att ta fram blogg under arbetstid.. tyvärr. Sen ärligt talat så har jag varit så trött på kvällen, att jag inte ens orkat läsa de bloggar som jag egentligen dagligen följer.

Men ju längre tiden går så tror jag att jag kommer att anpassa mig till nya tider och uppgifter och snart kommer jag vara på fötterna igen och bloggen kommer att vara up and running som den bör.
Missuppfatta nu inte detta som att jag pausar bloggen, för alla tillfällen jag får så kommer jag att skriva som vanligt. Men vänta er inte massa inlägg varje dag, kanske under de närmaste två veckorna. Jag måste helt enkelt vakna till igen.


Ny fotokavalkad


Systrar på julafton


Oliver på julaftonsmorgon


Granen hemma hos oss då Tomas föräldrar, syster och systerbarn var här. På kvällen åkte vi till mina föräldrar och där var det massa mer julklappar


BusOliver


SnöLinda


Sovkille


Brevlådan vi gjorde till mina föräldrar i julklapp. Miniatyr av deras hus


In the making


Oliver på nyårsafton


Jag på nyårsaftonRobban och Karin var här och Robban bjuder som vanligt (inte) på ett foto


Karin och Robban


Tomas på nyårsafton (sin 33-årsdag)


Tuff Marcus


Smile!


Superman away


Kommer till undsättning


Jenni här och spelar bondespelet


Tomas spelar ocksåUte och kör bil. Halt som sjutton!


Hos mamma och pappa ligger snön så tjock att vägen är tjock av snö


Solen lyser så vackert genom träden


Hos mina föräldrar

 


Bara en kort sak..

Ja, jag vet att det tar tid emellan mina inlägg nu och idag blir det bara ett kort. Förhoppningsvis återgår allt till det normala inom en snar framtid. När det är ledigt så kan det vara mindre tid än vad man tror till datorn, det är liksom SÅ mycket annat att göra. Det nya året har i alla fall startat okay. Nu håller jag på och  bli sjuk och på måndag ska jag jobba, men annars är allt som det ska.

Igår var och åt middag hos Robban, med honom och Karin. Under helgen var Tomas sjuk och på nyårsafton var Robban och Karin här. Annars har inget hänt här, värt att tala om. Än...


RSS 2.0