Ujujuj

Ni kan aldrig gissa vem som börjar bli rekordtrött va?

Efter en hel natts (utan någon som helst sömn!) vakan av denna vackra kille


Är man så här läcker!

Fortfarande!

Ja, jag är fortfarande vaken jag och inte ett dugg trött faktiskt -än. Jag har städat upp hela stället här i natt. Jag städade väl i en två, tre timmar, men vad fint det blev och vad nöjd jag är. Nu är det bara lite kartonger och bråte som ska ned i källaren och grovsoporna, så kan vi säga att vi är klara efter skiftningen av rummen och så.

Oliver har haft en bra natt andningswise, så jag hade kunnat sova, men med tanke på vad jag har gjort så är jag glad att jag varit uppe. Men som sagt, vi får väl se vad som händer, det var länge sedan jag var vaken såhär länge (nu 20 timmar) kanske sover jag tungt i soffan snart. Det ska i alla fall bli kul att överraska maken eftersom han förväntar sig att behöva städa idag, hela dagen. Jag skulle också gissa på att det tagit avsevärt längre tid att fixa här hemma om vi gjort det på dagen. Med vakna ungar och det ska handlas, lagas lunch och andra distraktioner hit och dit, så går det inte så fort som man alltid vill.

Men nu ska jag sluta babbla om städning, för annars kommer ni väl aldrig tillbaka hit igen, haha.

Vad gör du?

Jag vet att jag inte skrivit så bra under den senaste veckan. Men det är för att det varit sluttampen på Komvux, oväntade saker som kommit emellan, sjukdom, kusin student osv. Ibland räcker tiden liksom inte till. Men nu har allting lugnat ned sig en smula och jag kan igen vara jag och bloggen kan igen bli fylld till bristningsgräns.

Så vad gör jag uppe mitt i natten?
Jo vi har vaknatt på Oliver som inte alls mår bra. Han är jätteförkyld igen och med det så kommer lite andningssvårigheter. Därav väljer vi att en av oss är vaken med honom. Ni kanske tycker att det är larvigt, men med tanke på att han ibland kan göra andningsuppehåll (har ej varit på farlig nivå än, men vi vill heller inte chansa) så gör vi så.

Så hur fyller jag min natt för att inte somna?
Jo jag städar. Det är underbart att städa på natten ju! Det är lugnt, bara ljudet från tv'n, alla sover så man blir inte störd. Det är inte så varm eftersom solen inte är framme och av någon underlig anledning tycks jag ha mer energi nu än vad jag brukar ha. Jag sa till Tomas att jag kunde vara vaken först, så väcker jag honom sen när jag känner att jag inte orkar mer. Än så länge är jag hur pigg som helst så vi får väl se när det blir.

Så, vad har du för dig då?


Ny design

Skimra börjar nu att likna något. Jag har fortfarande saker som jag VILL göra, så det är inte färdigt än, men ett steg i rätt riktning är det i alla fall. Min syster Jenni http://lunajms.blogg.se/ är bloggdesignern. Det kan ta ett tag innan jag får tillfälle att fixa vidare, men tills vidare får vi njuta av skimra på detta vis.

Hiss eller diss?


inget som det skulle

Idag vill jag tillägna en minut till en person som går igenom någonting mycket svårt just nu. Jag kan naturligtvis inte säga vem eller vad, men jag tänker på personen i alla fall
.
.
.
.
.
.
.
.
Idag blev det en rörig dag. Vi var uppe tidigt eftersom Marcus skulle till dagmamman, men han fick gå hem tidigt eftersom hon blev magsjuk, så vi har mest bara varit. Inget intressant att delge er idag kan jag säga. Det var så mycket planerat som inte blev av. 

Min mamma fyller år, så vi skulle åkt dit, men hon är så förkyld så det blev inställt. Så det har mest pulats här hemma. Självklart har jag haft webcam samtal med Tomas också och vi har pratat en stund nu på kvällen.

Jag VET att det blivit sämre med bloggandet sedan helgen, men det har verkligen inte varit min vecka. Idag ska jag nog inte skriva mer, för jag har verkligen inget att säga. Usch.. jag hatar sådana dagar.
Vi hörs imorgon alla! 

Jag borde definitivt

Nu har Jenni precis gått och jag borde definitivt hoppa i säng. Men eftersom jag är så dum så måste jag skriva, läsa bloggar och se lite how I met your mother först, så jag antar att det är zombie-Linda som kommer att vara ute och vandra imorgon. Mitt fel, jag får skylla mig själv. Dock bäst jag sätter igång


How I met your mother. (tv3 måndag-fredag 18.30)

ÄLSKAR Lindex nya kollektion

Idag har det varit ytterligare en riktigt varm dag! Runt 25 grader och jag har fått solbränna enbart av att vara ute och promenera kortare stunder. Jag kände att jag var tvungen att solglasögonshoppa, men hittade inget som jag inte såg yt som en gräshoppa i, idag och lät därför bli att ta några trots min desperation att undkomma den starka solen i ögonen. En klädrunda också och jag måste erkänna att jag ÄLSKAR Lindex nya kollektion! Det var fantastiskt roligt att gå runt och titta idag och det lutar åt en shoppingrunda med kassar till helgen.

Sedan jag hämtat Marcus hos dagmamman för dagen så handlade vi mat och sedan hem för att tillaga. Men eftersom vi valde soppa och smörgås (lata idag) till middag så tog vi ett samtal med Tomas via webcamen innan maten. Sen har inget alls hänt. Dagen gick långsamt, men mellan 14-nu så har det gått otroligt fort. Än är dock inte kvällen slut, för min kära syster kommer snart med två nya singstar och vi ska poppa loss allt vi orkar under resten av kvällen.

Utomhus, panik och försäljning

Hej och hå, denna måndag rusade riktigt på ~vackert rim~.
Idag fick vi vakna till härlig sol, men ska jag vara riktigt ärlig så hade jag tjuvkikat på solen då den gick upp på husväggarna vid 3.45 imorse. Varför? Jo eftersom Tomas åkte till östersund för ännu en arbetsvecka på annan ort. Denna vecka har vi dock nytt system i kommunikation och har bestämt att ta en 30-60 minuter pratstund med webcamen på dagen och en mindre 20-30 minutare på kvällen. Detta var mycket bättre, dels för att vi fick titta på varandra och då känns det inte lika långt bort och dels för att det inte blev ett så jobbigt halvsovande samtal på kvällen (Tomas jobbar tills kanske 20 då han är borta, så att prata en timme på kvällen blir himla jobbigt och då föredrar jag också en stund på dagen med gott humör och en snabbare på kvällen så vi kan säga ordentligt god natt).

Jag åkte till Komvux för betygssamtal och sedan mötte jag upp Liza i centrum. Vi gick och handlade och satt sedan precis hela eftermiddagen ute på gården, på en filt, med fika och bebisar, medan Marcus och Moa lekte i lekparken. Det var jättemysigt. Jag skulle ha fotat, men i ärlighetens namn var jag så puckad att jag glömde det. Men ni ska få en bild idag i alla fall, för jag ska lägga ut den utlovade tackkortsbilden som jag skrev om igår

Efter denna underbara eftermiddag så gick vi ned till posten och skickade tillbaka datorn till Telenor och detta kostade en rånsumma på 150 kronor.. men det var det ändå värt för att bli av med problemen! Dock var det egentligen inte jag som skulle betala eftersom det inte var jag som bad att få den skickad överhuvud taget. Bite the dust. Innan vi gick hem så hämtade vi också ut tågbiljetterna till Östersund och handlade middag. I affären så fick jag ett enormt tryck över bröstet helt plötsligt. Jag visste inte riktigt vad det berodde på, men blev givetvis stressad eftersom det gjorde ont och att jag var ensam hemma blev en påtaglig känsla. Jag ringde sjukvårdsupplysningen som tyckte jag skulle in till sjukhuset, men eftersom det inte var bröstsmärtor utan mer ett tryck så bestämde jag mig för att avvakta. Nu har jag inte ont längre, men lillasyster kommer ändå hit och sover här ifall att. Men lite panik måste jag erkänna att jag fick. Ensam och allt.

Sen har vi också sålt bebisgungan idag.. Jag erkänner att jag nästan ångrar mig och Oliver hade nog inte varit besviken av att få ett skönt kvällsgungande i den. Skit.. Men gjort är gjort och så var det med det.


 
Okay Oliver ser inte så lycklig ut på den här bilden från arkivet, men här har vi i alla fall den sålda gungan..


Vi gjorde individuella tackkort till alla, med presenterna de fick på bilden, här alltså en body och slipover och sen fick alla ett likadant kort, men eftersom Oliver bara har blöja på den bilden så vill jag inte lägga ut den i bloggen

Tackar!

Nu har jag precis sett på  3 avsnitt av How I met your mother på: http://tv.blinkx.com/ som jag fick tippsat av: http://wysteriiasblogg.se/ . Jag tycker att det är en jättebra sida. Men som nämnda sa, det går bara att titta 72 minuter och sen måste man vänta 60 minuter innan man kan fortsätta. Spelar ingen roll om man verkligen vill se något. Så TACK Wysteriia för det jättebra tippset

Hillo

Imorse när jag vaknade då hade jag lite ont i huvudet, men det är smällar man får ta. Ändå drack jag 4 stora glas med vatten då jag kom hem. Men så kan det vara.

Idag har det varit fullt upp igen. VI var barnvakt på dagen, sen har vi varit hos min syster och fixat med tackkorten från dopet (lägger upp imorgon eftersom jag inte har bilderna på den här datorn), så har vi mailat med dem och i natt åker Tomas till Östersund igen. Så fullt upp som sagt. Imorgon tror jag att jag kommer att kunna uppdatera min blogg som vanligt igen!

Nu ska jag suga i mig tre avsnitt av How I met your mother, innan jag somnar. Favourite, tillsammans med 2½ men. Men det vet ni ju redan *s*

Räddade jag hennes liv`?

Vi var på vägen hem från Anders och Liza nu ikväll, efter en jättetrevlig kväll, med mycket skratt och spel och på vägen hem passerar vi järnvägen. Jag hörde hur en kvinna grät förtvivlat och hur någon stod och pratade med henne. -vi måste gå dit, sa jag till Tomas och vi gick dit ljudet var. Jag såg att det satt en helt förtvivlad kvinna vid tågspåret och grät och skrek att hon inte ville mer och att hon inte orkade mer. Jag stegade bestämt fram till kvinnan och började prata med henne. Det märktes omgående att hon var helt instabil, jättefull och hon grät helt förtvivlat om att hon inte orkade mer. Jag tog tag i hennes arm och började prata till henne. Både mannen och Tomas ställde sig och såg på hur jag snart lyckades få kvinna bort från tågpåret genom att tala till henne. -vem är du, frågade hon. -jag är Linda och jag bryr mig. Ibland känns livet fruktansvärt, jag vet, men du ska inte hoppa framför tåget. Vi ska gå bort till bänken och prata. Hon fortasatte gråta förtvivlat men jag fick henne bort från spåret. Mannen sa till mig lite försiktigt att han ringt polisen och de kom strax därefter. -bra gjort. sa de till mig och jag kände att kanske, kanske hade jag räddat henne

Vi har baaaaaaarna hos Anna!!!!!

Hallå där! Som ni ser har jag inte uppdaterat på hela dagen, men det beror mest på att vi haft det superlugnt och skönt idag. Nu på kvällen har barnen åkt hem.. eller ja, vi körde dem, men hem till Tomas syster Anna-Karin. Vi ska hem till vänner, spela lite spel och ta någon öl. Sen KANSKE vi stannar till nere på den lokala krogen och ser vilka vi känner där, men det beror helt på. Gott med några öl i alla fall.

Kvällen i ära så satt jag och Tomas och fulade oss och sjöng till massa slumpmässiga melodier. Tillslut kom denna jättevackra låt fram:  [melodi -vi har bara varandra, Thomas Di Leva]
 
Marcus, han leker med Victor.
Oliver, gosar med faster.
Själva så ska vi till vänner.
Så varför, inte dricka, släppa loss och ha det bra.
FÖR
Vi har baaaaaaarna hos Anna,
vi har barna hos Anna, vi har baaaaaaarna hos Anna,
Vi har baaarna hos Anna......aaa

Gör du nått roligt?

Jag tror nog att detta har varit en av de segaste dagarna på länge. Förutom då vi var ute på promenad (och egentligen även då) så absolut ingenting hänt idag. Så jag har verklien inget att skriva om. Tack och lov är det just då helg och eftersom det är färre besökare på helgen så får jag hoppas att ingen blir besviken.

Vi får väl se om det kommer hända något eller inget alls under detta veckoslut..

Så skönt att få..

Hallå hallå. Jag blev så trött igår att jag knappt ens fattade vart jag var. Det var som om någon slog mig i huvudet med en stekpanna eller något. Tror ni inte att då vaknar Oliver och vill inte sova. Usch vad trött och irriterad jag var. Tack och lov så kom han tillslut till ro.

Idag fick jag sova till 11 och det var himla skönt om jag ska vara ärlig. Eller fick och fick, det var då jag vaknade helt enkelt. Sen kom Anki och hennes dotter Tyra hit en liten stund.
Förövrigt tror jag inte att vi hittar på något idag. Oliver är lite gnällig och det är skönt att bara få vara emellanåt.
 
Telenorkillen ringde också och det verkar som om att det kommer lösa sig och att jag blir av med den lilla datorn. Jag fick tala nog om för dem att jag blivit lovad detta eftersom de först sa att det inte var ok. Tack och lov lönar det sig att vara envis - men trevlig.

Nu ska vi ut och titta på folk

Kul planer

Det är helt underbart väder ute idag. Det har varit sol mest hela tiden och runt 20 grader. Nu är det bara att hålla tummarna för att den "riktiga" sommaren med varmare temperaturer och med ännu mera sol, snart kommer.

Idag har egentligen inget hänt. Jag pulade hemma och vid 14 kom Tomas. Sen kom min syster Sandra och hennes kille Zalle upp och hälsade på. Förutom det har vi varit och handlat. Denna torsdag har med andra ord varit som vilken torsdag som helst. Vi tänkte hyra filmen "Yes man" men eftersom den inte fanns inne så får vi väl se hur kvällen blir.

Vad har ni för kul planer?


Intressant?

Jag har ju sagt det att jag inte ska blogga mitt i natten när jag är jättetrött. Det blir liksom aldrig något intressant inlägg då! Snarare blir det nått halvblaj om hur bra 2½ män är ?! Don´t get me wrong now, det ÄR bra, men inte så att jag egentligen skulle posta det i bloggen, hehe. Men sånt är livet och ni får säkerligen vänta fler knasiga halvsovande inlägg från mig i fortsättningen också. Enjoy.

Men egentligen tittade jag bara in nu för att säga att jag ska panikgöra allting här hemma nu. Jag sov länge, maken kommer om 3, så jag måste vara extremsnabb nu. Så, vi hörs senare.


13/8 2005

*ASG*

Haha! Jag älskar 2 ½ män! Ehm.. alltså inte två och en halv män (för er som inte vet vad jag snackar om) utan serien med Charlie sheen, Jon Cryer och Angus T. Jones. (by the way, minns ni att Sheen och Cryer jobbat tillsammans förut? Jo, Hot Shots). Har ni inte sett den eller brytt er om att ens ta reda på om den är rolig så kan jag säga -den är rolig, se den! (går på tv3 och tv6) och varför kom jag att tänka på det nu? För att jag är puckad nog att sitta uppe nu och titta på inspelningen från tidigare idag.


Ibland är jag SÅ smart

Sen jag fick den inspelningsbara boxen från tele 2 så blir massa program pausade, inspelade och spolade. Men hur smart är jag egentligen när jag sitter och ser "How I met your mother" från tidigare idag och inte spolar förbi reklamen...

TELEPATI

Jag lovar, haha. När man talar om tänker på trollen så ringer de. Telepati makar emellan? Eller bara en helt vanligt, händer ofta, fullkomligt normal, tillfällighet. Men det spelar ingen roll. Jag är ju nöjd ;-)

Jag hatar att vänta!

Ring någon gång nu då...


Bildägare: http://www.amelia.se/min-sida/Healind/blogg/entry/view/?id=34420&blog-id=1333


Bytt kön!

Usch, jag vet att jag har varit tråkig idag, men just idag har det varit väldigt mycket att göra och jag har bara varit hemma en kortis, tills strax innan 21 då jag kom hem. Grey´s var lika spännande idag som vanligt. Jag älskar den serien!

Jaha, det är massa att göra imorgon innan Tomas kommer hem. Jag vill verkligen städa upp så mycket jag kan så att han tycker det är skönt att komma hem. Jag har börjat att tycka det är fruktansvärt jobbigt nu när han är borta. Men i början var det bara meningen att han skulle vara borta 5 veckor och det var allt. 5 veckor blev till 7 och nu ytterligare 4.. kanske 1-2-3 till sen. Med andra ord blev det mycket mer än 5 veckor. Jag tyckte de första 5 veckorna var helt ok. De senare två var sådär, men då var det ändå som att det snart var slut på det. Nu känns det som om att det lika gärna kunde vara året ut, som 3-4 veckor.

Sommaren har förhoppningsvis börjat nu också, eller i alla fall inom kort. Idag var det massa studenter på torget som stod och sjöng att de skulle ta studenten och missminner jag mig inte så är det bara någon vecka kvar för dem. Själv tog jag studenten år 2000. Det är hela 9 år sedan (!) och det vittnar verkligen om att tiden rusar. Det känns som igår. Men vad jag vill komma med det är att när studenterna börjar flyta runt i tunna kläder, med mössor och härligt lullandes om att dagen D snart är kommen - då börjar sommaren. Sen om vädret håller med om det, det är en annan sak. Men här är det 53 dagar kvar tills Tomas semester så vädret hinner väl bli bättre!

By the way så har jag tv400 på nu i väntan på att Tomas ska ringa och Big brother börja. Det var en man där, som bytt kön från kvinna och jäklar! Jag skulle aldrig kunnat gissa att det varit en kvinna. Det lät verkligen som en man och det såg verkligen ut som en man! Min syster känner en person som gått igenom precis samma sak, men han ser fortfarande ut som en kvinna. Dock låter han som en man. Tufft att det går att göra. Det måste vara ett helvete att födas i fel kropp!

Mycket att göra!

Nu ska jag se Top model och efter det ska jag på föräldramöte/utvecklingssamtal hos dagmamman.
Vi håller på att designa hennes sida, vilken du finner på http://murklansdaghem.blogg.se

Sen efter detta så ska jag äta middag hos mina föräldrar, så jag skriver ikväll när jag kommit hem.

Och kan ni tänka er, inte har telenorkillen ringt ;-)

Irriterad

Hallå där! Jag satt på komvux och skrev till bloggen, men då kom studievägledaren och släppte in mig tidigare. Jag skrev inget prov i alla fall, eftersom jag ändå inte skulle få G, då jag låtit bli att göra det jag skulle.

Nu sitter jag i telefonen med dagmamman och snackar skit en liten stund, sen ska jag hämta Marcus, handla, städa, laga mat och allt annat man måste göra.

Telenorkillen har inte ringt än heller, så jag har ingen aning hur det blir med datorn. Jag känner mig smått iriiterad.
Dessutom inga koppor...

=D

Grattis till graviditeten Linda Rosing!

Jag kommer få ångra detta..

Nej nu är det dags för mig att lägga ned för idag. Jag borde ha gått och lagt mig redan, men sitter så klart fortfarande uppe -så klart.. jag kommer att ångra mig hårt vid 7 imorgon bitti. Och vad ännu värre är, så kommer det säkerligen att vara en timme till innan jag verkligen ligger i sängen..

Vad tror ni, kommer jag att få ångra detta?


Som jag sa

Ja leveransen kom och förvånande nog var det den gamla datorn (?!)

Update:
I mars ringde jag till telenor och beställde mobilt bredband med minidator. Den kom hem samma vecka. Men jag kunde inte koppla upp på internet med datorn, då jag försökte använda det mobila bredbandet (den fungerade om jag satte i kabeln till vårat fasta bredband). Jag knölade i samtal med telenor i några dagar innan de säger att jag ska kontakta supporten för Toshiba. Supporten guidar mig genom massa datainställningar i telefonen och jag fick berätta resultatet för honom. Efter en stund i telefonen säger supporten att det är ett fabriksfel på datorn som gör att det inte kommer att gå att koppla upp på internet med den, om man använder kortläsaren (dvs det mobila bredbandet). Efter detta så får jag skicka tillbaka datorn och skall få en ny.

Jag känner efter ca 2 veckor att jag börjar bli lite irriterad, eftersom jag inte hört av telenor sedan jag skickade tillbaka datorn och ringer upp dem. De har ingen information om när jag får den nya. Jag pratar i samband med detta med dem om att jag kanske skulle vilja byta till en större dator (den jag har nu på 15,4 tumm) eftersom minidatorn på 8 tumm är lite väl liten och svår att skriva på. Normalt skulle detta inte fungerat eftersom jag använt minidatorn, men eftersom jag ändå fick en trasig så kan jag få "ångra köpet" så fort den nya lilla skulle komma. Detta skulle innebära att det första mobila bredbandet skulle upphöra och jag skulle skicka tillbaka den lilla datorn (som jag skulle få istället för den trasiga) oanvänd.

Det tar ytterligare någon vecka innan den lilla datorn kommer, men så fort den kommer så skickar jag tillbaka den på en gång utan att öppna den och ringder samma dag upp dem och säger att "nu är den tillbaka skickad. Nu vill jag starta det nya mobila bredbandsabbonemanget och få den större datorn skickad". Tack och lov tar detta bara några dagar och jag får datorn samma vecka som jag ringde.

Så har jag den här datorn (som det eventuellt också är nåt fel med...?) i ett par veckor -tills nu, då leveransfirman ringer och meddelar att de har ett paket till mig från telenor (igår) och idag kom det med detta paket..... som innehåller den allra första datorn! dvs, den lilla som det var fel på som jag skickade tillbaka OCH fick en ny för (men bytte in för den här). Visst börjar det bli rörigt? Hur som haver så ringer jag telenor och meddelar att jag fått datorn och nu verkar det som om att de inte stängt av det andra bredbandet och för tillfället sitter jag alltså med två bredband och två datorer.... Jag blev inte 100 % glad över det här och förklarade att jag blivit lovad att få avsluta det första mobila bredbandet och lämna tillbaka datorn.

Telenorkillen skulle kolla upp det här och ringa tillbaka imorgon. I värsta fall sitter jag med en liten minidator också.. till ingen nytta. Och jo, anledningen till att de skickade tillbaka den är för att de inte hittade nått fel på den (?!).

Så nu vet jag.... och ni

(ni kan läsa om allt det här från arkivet i mars)

Spännande eller...?

Det är så underligt. Igår ringde de mig från en leveransfirma och sa att de hade ett paket till mig... från telenor! Det som är underligt med det är att jag inte väntar på något. Jag har inte beställt nått.
Jag frågade vad det var, men det stod tydligen inte på paketet. Allt de kunde säga var att det vägde ca 2 kg och att det var från telenor. Leveranskillen ringde mig alldeles nyss och sa att han var runt 20 minuter bort.

Det är lite spännande, men jag är ganska säker på att det är något som blivit fel. Kanske har de råkat skicka mig en till dator (varför med leveransfirma när det tidigare gått med posten förstår jag inte). Men det är ju inget att behålla, så SÅ roligt är det här paketet förmodligen inte.

Jäkla dator

Nu håller den på och knäppar sig igen.. åh vad jobbigt. Tröttsamt.
 
Nu började Top Model 7. Den här gången vet jag vem som vinner, men jag tänker titta ändå för det är intressant att se alla foton de tar. Synd bara att jag förlorat min Top model buddy nu när Tomas är och jobbar i östersund.

Det är så knäppt, för jag hade massa jag tänkte skriva, men så knölade dator och det tog en stund och nu är det bara blankt. Så jag går och städar istället.


Inväntar fortfarande koppor

Det är så irriterande att det inte kommit några koppor än. Vi tycker väl ändå att det vore bra om de kom nu, medans ungarna är små.

Det blev inget prov idag, för jag fick inte ta med mig ungarna till komvux (eftersom det var flera som skulle ha prov samtidigt). Imorgon blir det av istället, men egentligen är det helt onödigt, av två anledningar:
1) Jag har inte ens öppnat boken och läst på.
2) Jag har inte gjort några av de uppgifter jag måste göra och lämna in under veckan för att få godkänt. (because I don't give a damn).

Nu ska jag gå och dricka 10 liter vatten!bildägare: http://fotolasse.se/Juli2007/Vatten.jpg


Men bra!

Det är så typiskt! Idag när jag tidigare nämnde att fru fortuna leker illa med mig, så är det klart att jag fibblar med datorn 2 gånger!

Jag tar ut batteriet när jag har sladden, eftersom supporten sa att man skulle det eftersom batteriet håller längre då (som på en mobil). Så jag sätter tillbaka batteriet för att kunna flytta mig från köket till vardagsrummet. Där sätter jag i sladden igen och tar ut batteriet. Då dör datorn omgående... eftersom sladden satt i datorn men hade halkat ur dosan.. Sen nu skulle jag sätta i batteriet för att ta med datorn in i sängen och lägga en snabb patiens. Så jag klickar i batteriet, jag hör klicket och känner att det åkte i. Jag drar ur sladden... och datorn dör igen! ... för då satt batteriet inte helt iklickat på ena sidan. Man kan bli förbannad för mindre.. okay det var mitt fel som uppenbarligen inte tittade ordentligt, men nog kan fru fortuna sluta knyta lyckopulverpungen SÅ hårt!

Nej vet ni vad

Nu ska jag hoppa i säng! Imorgon upp och ha prov på komvux och sen ska storstädas. Vad ska ni hitta på?

BTW: Saknar Tomas <3
Thumbnail

Gå och lägg dig!

En dag till har passerat och denna himla fort! Jag han knappt ens hunnit reagera innan det var dags för middag idag och strax efter jag tuggat klart blev klockan nu och jag ska se Project runway och prata med Tomas en stund. Förutom det ska jag först se om jag kan lyckas få Marcus i säng någon gång!

Hosta upp den summan!

Igår var vi så nervösa att våran diskmaskin hade brakat. Under två dagar hade den knölat ordentligt med att inte diska riktigt rent. Tomas kollade upp vad en billig diskmaskin kostade men man kommer inte un der 3000 i alla fall, så vi beredde oss på att bli tvugna att hosta upp den summan. Tomas rensade i ventilen och vi bestämde oss för att göra ett sista försök innan vi gav upp. Till våran förtjusning så fungerade den normalt igen! Så nu ska vi köpa rengöring till diskmaskinen och hoppas att den fortsätter att fungera!

Alltså jag är så less så det liknar

Alltså jag är så less så det liknar ingen sort! Det är nått fel med min dator... IGEN! och detta är nu den NYA datorn. Är jag otursförföljd, är det men ingen att jag inte ska ha en bärbar dator, vad är det frågan om?! Eller är det datorer av det här märket som är skit helt enkelt? Nej jag tror på att fru fortuna tycker att hon gett mig tillräckligt med tur nu efter make och två underbara barn... Datorn fungerar just nu i alla fall så jag får hoppas det var nått tillfälligt bara. Måste jag skicka tillbaka den här också, då tror jag att jag blir knäpp!

Inväntar koppor

Jaha, då har jag gjort en del av det jag skulle hinna med den här morgonen, dvs pratat med Tomas, mamma och Liza i telefonen, samt kollatg igenom killarna efter vattkoppor. Det har idag gått 14 dagar sedan vi träffade Robbin och jag hoppas väl att Marcus ska få vattkoppor han också, så är det gjort (och då tycker jag givetvis att Oliver kan passa på han också).

I natt la jag mig och sov strax efter 2 och sedan klockan 3 så gick jag upp med Tomas och vinkade hej då till honom, inför Östersundresan. Men eftersom torsdag är röd dag så kommer han hem tidigt och det är ju alltid trevligt.

Idag ska jag börja dagen med att städa bort helgen härifrån och sen får vi se vad jag jag orkar och känner för. Vi är fortfarande förkylda här, även om det är mycket bättre. Jag står också i valet och kvalet om hurvida Marcus ska till dagmamman imorgon. Han är med största sannolikhet inte smittsam längre och han har ingen feber samt är ganska pigg. Men det är ju just den där sannolikheten... jag kan ju ha fel och då kanske alla andra ungar blir förkylda.. Så kanske blir han hemma någon dag extra.God natt

Nej vet ni vad.. gå och lägg er nu. Det tänker i alla fall jag göra!

Bildägare: http://bloggbilder.aftonbladet.se/

SÅ irriterande

Som jag nämnt ett par gånger så har jag varit förkyld i några dagar nu. Resultatet av denna täppt i näsanvecka är att jag är så torr i halsen att jag måste hänga under vattenkranen HELA TIDEN. Tror ni att det är något irriterande alls eller?

Underbart

Det är så härligt när man går till köket kl 22.45 på kvällen och det inte är mörkt ute, när man får svälja ned sitt vatten till en mörknande dock fortfarande hyfsat ljus himmel. Välkommen sommaren!


Hmmm...

Måste göra om mitt dagens fråga till bara aktuella frågan, haha, annars blir det lamt med tid om jag lägger ut frågan på kvällen *S'*

Jag är hemskt ledsen

Idag har det varit fullt upp utan dess like. Det har helt ärligt varit så pass fullt upp att det inte är fören nu som jag ens startar datorn. Så hur det ser ut i bloggen, i mailen och annat, det har jag ingen aning om. Men nu är mitt skolarbete i alla fall klart och nu ska jag sätta mig och skriva det rent och skicka till läraren. Hoppas inte det tar hela natten.. Så ska jag kolla mail och läsa bloggar också. Så dumt när man inte har tid på dagen..

I natt åker Tomas till Östersund igen, efter en vecka hemma. Denna gång är det dock inte för en lika lång period och det är ju alltid nått. Den här veckan är det fullt upp med saker här hemma också, men det är som det är. Snart är det semester och då kan jag vila

Grattis Norge

Jag är sent ute, men det blir så då man har en box som man kan pausa direktsändningarna med, men grattis norge till den fina segern ikväll. Jag hade faktiskt inte hört låten tidigare, men den var jättemysig, så det var inget konstigt med det!
Underligt var det dock att det inte gick bättre för Sverige, med denna vackra powerlåt. Men sånt är livet och även 2010 blir det alltså att kvala in till europas största musiktävling. Förhoppningsvis kan vi då komma ännu starkare än nu.. om möjligt, det är riktig power i Malenas röst

Dagens fråga

Hur ofta går du till affären och kommer hem bara exakt med det du bestämt att du ska handla?

Mitt svar:
2% av gångerna (eller som Tomas sa "once in a blue moon")

Ledsen kära läsare...

Nej vet ni vad, jag har känt mig lika däng i huvudet idag som de senaste. Jag fick packa in mig i en lång varm dusch för att må en smula bättre. Det har blivit lamt med bloggande idag, men det har varit en riktig segdag. Jag hoppas jag kan komma starkare imorgon och under kvällen. Eurovision here we come


Att göra....?

Idag vaknade jag vid 8.50 -trots att jag inte kom i säng fören vid 2 och att Marcus skrek och grät massa under tidigare delen av natten -av att jag hade en fruktansvärd mardröm. Jag vill inte skriva den eftersom jag inte vill minnas den, men fruktansvärt var det i alla fall.

Vi har bara tagit det lugnt, med tv och frukost. Kanske går vi ut sen, solen skiner vackert idag. Men vi är sjuka allihopa. Oliver är jättesnorig, jag är fortfarande himla förkyld. Marcus näsa rinner massa och även min make är sjuk (och då syftar jag inte på bakfull, för det känner han inte mycket av. Jag vill mena att det är för att jag hällde i honom nästan en liter vatten när han kom hem i natt!).

Annars har jag som sagt komvuxarbete att fixa med, men skulle tro att duktiga jag kommer att göra det i sista minuten, dvs imorgon.

^_^

Nejdå, som jag trodde så var min kära make inte för överförfriskad ikväll heller. Kanske på snudd till sludd(er) men helt okay och väldigt glad. Jag har hällt i honom 2 stora glas med vatten nu medan han glatt berättat om kvällen, så slipper jag en bakfull älskling imorgon. Nu ska jag, liksom han, krypa ned i varma sängen. Men först ska jag kasta ett extra öga på mina förkylda små pojkar


Överförfriskad?

Svärmor har nu åkt för att hämta maken och svärfar. Vad jag har att vänta mig i alkoholiserat tillstånd vet jag inte, eftersom jag inte har pratat med Tomas ikväll, men svärmor varnade om att svärfar lät ovanligt glad och det kanske skulle innebära att hon får följa med Tomas från parkeringen och hem. Men Tomas brukar aldrig bli så full, så jag tror nog inte det ska behövas. Huvudsaken är att han haft roligt. Jag har i alla fall haft trevligt ikväll!

myskväll

Nu ska vi titta på lite talang och så ska det låta. Hoppas ni också får en trevlig kväll! Skriver kanske sen

Dagens fråga

Vilket eller vilka (max 3 alternativ) program som går på tv just nu, är din favorit?

Mina svar:
Greys anatomy
Top model
2½ män

Absolute bliss!

Sådana här dagar är det helt underbart med mat som lagar sig själv! Chilimarinerad aprikoskyckling och det är bara att ställa in i ugnen (nej det är inte stinas, utan fina fileér, formen kostar 80kr eller nått liknande). Det ända jag måste göra är att stoppa in och ta ut det ur ugnen, samt sätta på riset, men även det klarar ju sig självt! Helt underbart när man mår pyton.

 Svärmor kommer hit och spenderar kvällen, jättemysigt tycker jag, eftersom jag annars skulle spenderat kvällen själv med barnen och det gör jag ju nästan jämt när Tomas är i östersund. Men nu är biljetten dit bokad och den 5:e till den 11:e Juni så kommer jag och ungarna att vara där. Tågbiljetterna var riktigt billiga nu också, ditresan strax över 300 och hemresan 105kr för både mig och barnen =) Det lönar sig att ta hemresan 6 på morgonen!

JÄTTEVIKTIGT!!

I denna länk: http://angelicahallin.blogg.se/2009/may/efterlysning-av-15-arig-flicka.html# hittar ni en jätteviktigt efterlysnig efter en 15-årig flicka i Örebro. Titta, läs, länka och se om ni har några tips!

Jag vill lägga mig och sova

Jag vill lägga mig och sova idag igen, men skillnaden är att jag måste ta hand om Marcus, så ända sättet till det är om jag lägger Marcus.. problemet med det är att klockan snart är 15 och då kommer han att vara vaken halva natten. Sjuka jag får alltså stå ut... med tanke på att jag mår sämre idag än igår så ska jag hålla detta inlägg lite kortare än normalt, annars kanske det låter FÖR bittert.

Jag skriver mer senare

Utmaningen

Hos Vero, i "veros virriga värld"  ( http://verosparlor.blogspot.com/ ) finner vi denna roliga utmaning, länkad från annan källa.

Nämn tre saker som finns i min/mitt:

Kylskåp: Philadelphia ost, halvdrucken coca cola, mjölk
Frys: Kycklinglåda, köttbullar, hemmagjord isglass
Handväska: Penna, lypsyl, papperslapp
Sminkväska: uppackad
Badrumshylla: Hårborste, eye and lip makeupremover, ögonfransböjare
Förråd: Kartonger, piano, däck
Hjärna: förkylning, komvuxarbete, hunger
Jackficka: tändare (nej jag röker inte)
Kryddskåp: svartpeppar, aromat, D-vitaminer
Barskåp: cider, bacardi breezer, dooleys
Köksbänk: vattenrenare, olivolja, kaffebryggare

sno den gärna! Skriv gärna en kommentar om att ni gjort det också, så jag kan få gå in och läsa =)

Vänta lite nu...?!

Jag funderar här... det hårdaste jag kan faktiskt... med tanke på hur jag mår idag alltså... Pussade Tomas mig hej då idag när han skulle till jobbet eller slog han mig i huvudet med en slägga?! Okay, jag skulle tro på det förstnämnda, men BLÄ för att vara sjuk.

Jag mår illa på mornarna av någon anledning. Jag kan inte förstå varför. NEJ jag kan inte vara gravid. Eller ja, sånt är ju aldrig omöjligt det heller, men jag har redan kollat det. Dessutom så har inte mensen kommit tillbaka sen jag födde Oliver den 13:e November 08 (LYX alltså!). Kanske är det för att det går för lång tid mellan kvällsmålet till frukosten... Men jag äter sällan på morgonen. Jag är liksom inte hungrig.

Idag måste jag ta mig i kragen fast jag mår dåligt. Jag har en komvuxuppgift att lämna in före måndag och jag vill inte behöva sitta hela helgen

Och nu en jämförelse av mina vackra pojkar:


Marcus som liten


Oliver


De se ungefär lika glada ut på dessa bilderna. De är lika gamla på bilderna också.
 Ser ni någon likhet?

När blir man vuxen?


När blir man vuxen?

Ålder kan det inte handla om. Ibland känner jag mig vuxen, men aldrig lika vuxen som man sett sina föräldrar vara. Inte ens när de var i samma ålder som man själv är nu. Är det när man betalar räkningar och arbetar för pengarna? När man arbetat ihop en tillgång som genererar pengar även om man stirrar i väggen? När dålig ekonomi inte innebär att man inte kan festa både fredag och lördag, utan snarare vad man ska dra in på för att ha råd med alla räkningar.

Är vuxen kanske bara ett påhittat ord för att skilja på tiden då man inte brydde sig om någon annan än sig själv, från nu, då man har en hel familj att bry sig om eller kanske ett ord för att lura oss att vi måste arbeta, betala skatt och vanka dag ut och dag in och undra om vi ska ha råd med turkietresan eller om det får bli badstranden hemma istället.

Är man vuxen om man ogillar tv-spel - eftersom det är för barn, eller kan man vara vuxen ändå...? Kan man få vara lika obekymrad som när man var ungdom, även fast hjärtat håller fler personer än sig själv?.


Måste man vara vuxen...? Kan man inte bara vara??

Rebooth

Så efter att jag postat det senaste inlägget så la jag mig och sov. Jag vaknade ca 1 minut till 16 och det var ju bra eftersom jag ville se Top model (inbyggt alarm, hehe). Tomas och Marcus kom hem strax därefter.

Sen har jag bara tagit det lugnt. Jag fixar med middagen nu (jag vet att man inte ska laga mat till andra när man är sjuk, men min bryr sig inte om sånt och jag erbjöd mig). och sen blir det en fortsatt lugn kväll =)

Wopiiii

Nu sover Olpan (Oliver) så nu ska jag passa på en slummer på soffan jag också! Vi höres lite senare

Lika trött ändå

Ni vet hur det är när man är sjuk.. man vilar, men är fortfarande lika trött efteråt..
Jag låg i soffan i en timme och såg på tv och sen tänkte jag att det var dags att sova -då vaknaden bebisen*.. men jag får skylla mig själv som inte sov från början. Nåja.

Jag vill gå ut i solen, men jag orkar inte röra mig just nu. Jag får hoppas det inte är sista soliga dagen den här sommaren! Okay, det är en överdrift, men man vet aldrig nu för tiden.. -tragiskt.

*Ja, jag vet att Oliver kanske inte räknas som en bebis, bebis längre. Men det blir nog inga fler, så jag drar ut på tiden tills han upphör att vara bebis och blir småbarn.

Ligga på soffan

Jag funderar på att spendera dagen på soffan, med täcke och kudde och varmt att dricka. Även en mamma måste få vara sjuk ibland, även om det inte är det roligaste man kan vara med om. Men oftast så har man liksom inte tid att vara sjuk. Man måste ta hand om barnen, städa, tvätta, laga mat och allting annat. Eventuellt så kan man låta bli allting utöver att vara mamma, men bara det är ju en hel vetenskap av saker man måste gå igenom.
När jag hade influensan i höstas, då Oliver var minibebis, så var det otroligt jobbigt på dagarna efersom Marcus var hemma och jag var tvungen att ta hand om honom. Tomas var på jobbet och jag hade 39.8 i temp. Nej det var inte så kul, jag hoppas jag slipper en repris av detta.

Blir det lite lamt med inlägg just idag så är det för att jag mår för kass. Men jag ska försöka uppdatera som vanligt!

Jag känner mig helt vimmelkantig

Jag känner mig helt vimmelkantig. Jag är SÅ trött och har ont i halsen på det.., Jag har sovit illa sedan Tomas gick vid 5.45, eftersom jag har vaknat hela tiden. Det ända bra är att Oliver sov hela natten, så jag slapp trixa med det också. Allt jag vill nu är att gå och lägga mig igen, eftersom jag mår som jag gör. Men pallar jag mig bussresorna fram och tillbaka till dagmamman (är hemma igen strax efter 10) så får jag vara ensam hemma hela dagen. Därför får det bli så.. ZZZZzzzzzzz


God natt där ute


Åh vad det är svårt att hålla sig borta..

Åh vad det är svårt att hålla sig borta från bloggandet.. Jag erkänner att jag blivit riktigt fast vid detta. Men det är kul med lite andra saker än det vanliga emellanåt. Bra vore dock om jag la mig för att sova nu, för jag ska upp tidigt imorgon och jag känner mig lite hängig. Ska bara läsa liiiite till... jag håller på att utforska http://wysteriiasblogg.se/
Gå in där! Den är väldigt intressant!

Så tungt..

Det blev inget piano idag. Eller jo, det blev, men det var så tungt att karlarna fick bära det till källaren istället för till lägenheten.
Alltså, min man och några till skulle flytta ett piano till oss, men vi har en trappa upp till våran lägenhet (bild kommer imorgon) och det är plant till förrådet. Eftersom pianot var så tungt som det var så kom de alltså fram till att de måste vinscha upp det för trappen. Det lilla äventyret fick lov att bli en annan dag.

Även jag måste ge upp idag.. jag tror jag håller på att bli sjuk

Det är SÅ typiskt!

Jag står och plockar ur diskmaskinen och tycker att det är ovanligt mycket som ser dåligt diskat ut. Emellanåt kan det ju bli så, men nu börjar jag fundera på om det i värsta fall är så att maskinen brakat. Men eftersom det mesta i alla fall ser rent ut så börjar jag att plocka upp. Efter ett tag ser jag att det hela beror på att tabletten i maskinen inte blivit helt upplöst. Jag tittade på ett glas och funderade på hur i he... det hade hänt, sen smakar jag på glaset och inser att allting så klart måste diskas om. Jaha, då ska man komma ihåg exakt vad och hur mycket man hade packat upp i skåpen... Tur att jag inte kommit till besticken än, för då hade jag behövt diska dem alla. Jäkla maskin.. hoppas den inte har pajat på riktigt!

Nu kommer snart maken och några vänner hit med pianot (om det inte är för tungt för dem att flytta det). Jag tar lite bilder så får ni se sen

Bilder från dagen

Oliver nyfiken på bussenMarcus på bussen till dagmammanOliver tittar utSolen lyser så härligt uteMarcus plockar blommor till dagmammanVägen till dagmamman (och mormor och morfar) är härligt somrigOliver somnade i vagnenHär har jag suttit med min blogg idag (och nej, jag har inte druckit vin, utan coca cola)Här har Oliver suttit och pysslat med sina leksamker

O.O;

Oliver har sovit middag i nästan 2 timmar nu och här sitter jag och slaskar. Jag borde springa och ducha nu kanske!

Farligt


Jag såg just reklamen från Folksam om att vissa pysslar lite väl mycket, med annat, då de kör bil. Vad hemskt egentligen. Inte konstigt att det sker olyckor då!

Tävling 2

Vero har även en otroligt spännande tävligt på http://pysselgrottan.blogspot.com/ som pågår fram tills den 31 maj och där kan man vinna detta underbara halsband:Lycka till allihopa!

Tävling!

Hos Vero i "Veros virriga värld" ( http://verosparlor.blogspot.com/ ) kan du nu vinna underbart vackra smycken!
Tävligen pågår fram tills den 11 Juni och den här chansen vill ni inte missa. Så titta in där och Lycka till!

[antikblomma.jpg]
[africanstyle.jpg]


Jag rekomenderar även Veros underbara eButik: http://www.pysselgrottan.se/


Totalt ratad

13 timmar... det måste nästan vara rekordlänge mellan mina inlägg. Jag ber om ursäkt för att ni har fått vänta, men idag har det varit fullt upp med lämning av barn och andra förmiddagsbestyr.

Jag fick bråka lite med Oliver innan han ville äta här för en timme sen. Vi har 3 olika grötsorter hemma och efter att han ratat en av dem så gjorde jag en ny portion som han i alla fall öppnade munnen liiiiiiite år.
Vi har sempers 4-månader banangröt. Den var Marcus favorit och är lättblandad, men Oliver tycker inte om den alls.
Sen har vi Nestlé 6-månaders äppelgröt. Den testade vi inte på Marcus men har nu fått höra så varmt om den att vi ville pröva. Oliver totalratar den.
Sen är det EnaGo mjölkfri 6-månadersgröt med äppelsmak. Den går i alla fall ned, så då får det bli så. Den är också lättblandad och bra som de andra, så det är ok. Ska nog köpa och testa Hipp också och se om han tycker om det. Välling vägrar han fortfarande och burkamat lika så. Som jag skrev igår kväll så är det tutte som gäller för att göra lill mr glad.

Idag ska Tomas hämta Marcus hos dagmamman, så jag får en lugn dag - tack så mycket! Så jag får sitta och jäsa tills de kommer hem.

Nu blev det ett långt mammainlägg, så kan det bli ibland

Lilla matvägraren

Men hopplöst!!

Det är hopplöst att göra Oliver nöjd! Ibland blir man så trött på honom att man vill lägga honom i spjälsängen, stänga dörren och gå därifrån. Eftersom han är bebis och inget vet så kan man inte göra så. Men det är otroligt när lilleman gråter av hunger men VÄGRAR att äta annat än tutte, för det blir han inte mätt på. Jag försöker med välling, mat och gröt, men han vägrar fortfarande allting utom tutte och frukt... Man kan bli galen för mindre...

Inga anus!

Armeniens låt presenterades av Shirley och Edward, som Inga och Anusch.. Shirley skrattar lite över hur det låter. Detta följs av denna konversation från mig och maken:

Tomas: Det är nog bara Sverige och möjligtvis norge och danmark som sitter och asgarvar nu
Linda: hahahaha! Är det hon som är anus nu då eller? (till den fösta som sjunger)
Tomas: Hon ser i alla fall ut som ett, haha
Linda: Nej kolla, de är ju tvillingar, då är det omöjligt att veta vem som är Inga och vem som är anus.
Tomas:............Nej men vad tänker vi med, de är ju inga anus!
Linda/Tomas: Bryter ihop av garv

Introducerar kiss och bajsåldern

Dåligt dåligt

Äh, jag som tänkte gå ut. Tog fram kläder till Oliver och allting, så blev vädret dåligt med det samma. Så får jag sitta här och ruttna... tröttsamt!

friska luften?

Ja, då har jag varit duktig en stund och plockat ur och fyllt en ny maskin och snart ska jag sätta igång en tvätt också. Jag gillar att vara huslig om det inte är FÖR mycket att göra.
Något annat som jag gillar är min nya dator och jag överväger nu att klä på mig, ta med den ut och sitta en stund i friska luften!

Så trött

Usch vad uttråkad jag blir av att se big Brother 2002... nu funderar ni på varför jag tittar i sånna fall, jo det är för att jag hoppas komma in i det. Det kan ju vara så att jag inte riktigt gillar det, efter att ha set BB 03 först. Men jag tycker BB 03 var mycket bättre gjort på alla sätt, inte bara med roligare deltagare, utan teckniskt sett, finare färger i huset och roligare upplägg. Men som sagt, det kan ju gå över.

Annars är det lika mycket party här som vanligt. Oliver har bråkat om maten hela morgonen, Marcus är överbusig (understimulerad eftersom han är hemma från dagmamman idag). Imorgon ska han dock gå och det påminner mig om en sak - mamma Tomas kanske kommer och hämtar bilbarnstolen idag och sen får du tillbaka i helgen.
Jag ska nog sätta igång en tvätt och plocka ur diskmaskinen som nu är klar. Annars finns det inget att göra.

Jag är sjukt röksugen och att alla på tv röker gör inte saken bättre och när Tomas kommer hem så kommer han att leka skorsten då och då under kvällen. Det ligger cigaretter i min väska..... (som jag hade då jag var ute i fredags).... men jag kommer inte röka. Duktig jag

Nej jag måste vila lite, jag sitter här och sover!

Jag är rädd

Oliver har sovit i sin babysitter sedan han hade RS viruset. Läkarna sa att han skulle andas bättre då och jag som redan då blev rädd - igen, för plötslig spädbarnsdöd (var det när Marcus var liten också) satte honom naturligtvis där och där fick han sova varje natt efter det (och för er som funderar på att skriva hur dum jag är mot Olivers rygg kan jag meddela att barnläkaren berättade för oss att det är en myt att babysitter är dålig för bebisarnas ryggar).
Det har alltså känts tryggt att ha Oliver där, där det för mig känns som om han andas lättare.

Men nu är det såhär att under den senaste tiden (veckan, 2-veckorna) har jag mer och mer sett att Oliver vill ligga på sidan då han sover och att han försöker vrida sig i babysittern (vilket naturligtvis inte fungerar) för att lägga sig bekvämt. Han klagade aldrig på sittern, men jag kände att nu var det dags för mig att sluta vara nervig och låta honom sova i spjälsängen. Det gör ju liksom alla andra bebisar (i princip) och Marcus gjorde det också. Så nu ligger han där, på rygg, i spjälsängen och fast det tog några minuter extra att komma till ro så sover han sött. Själv är jag bara orolig...


Här ligger min raring just nu


Att bero på sova så ska ni få se någon som kan sova hur som helst!


Nu ska vi se om jag lyckas somna, eller om det kommer sluta med att jag oroar mig för mycket.. God natt

Beach 2009

Vi kan idag läsa här: http://www.aftonbladet.se/wendela/barn/article5120169.ab att många gåstolar inte klarar säkerhetskraven. Det är fruktansvärt säger jag att olyckor med gåstolar händer, men tycker samtidigt att vi som föräldrar har som ansvar att bevaka barnen då de sitter i gåstolar. Man ska självklart aldrig lita på att de inte kommer trilla ut för en trappa, pga att de har "skydd" mot detta. Antingen så sitter man med barnen då de sitter i gåstolen, eller så får man ha grind för trappen. Ja, jag vet att man kan glömma att stänga grinden osv. men föräldrarna bör i vilket fall inte lämna barnen ensamma där det finns faror för dem.

Har ni börjat fundera på beach 2009 förresten? ;-)

Ett piano!

Idag fick vi ett piano! Inte ett litet gammalt, eller jo gammalt eftersom det är 150år gammalt, men inte nått gammalt fult, tråkigt och halvtrasigt. Nej ett riktigt vackert gammalt fint piano. Helt och fungerande perfekt. Det kommer bli underbart att ha det här hemma (vi har inte fått hit det än). Okay ví har lite litet, men hur ofta FÅR man ett piano sådär och som Tomas sa, vi kommer ångra oss sen när vi har plats och minns pianot vi inte tog emot! Ni ska få en bild sen =D

Det värsta som finns!!

Vet ni vad det värsta som finns är?
Det är när man av någon anledning tappar tron på sig själv i något sammanhang. (Mamma jag vill inte prata om det -alls, för det är ingen fara!). Som mig med sången. När jag känner att jag inte gjort bra ifrån mig, i vilket sammanhang det än är, så känner jag att jag MÅSTE väga upp för det på något sätt. I mitt fall blir det att sjunga för folk. Där är jag. Så är jag.

Hur är du?

GRATTIS

Och även detta kommer sent, men GRATTIS Sverige till bronset! Helt underbart och fantastisk matchvändning!

Jag var så hängig

Jag skrev inget mer igår, först för att det blev så stressigt hos Anders och Eva och sen på kvällen kände jag mig ordentligt hängig. Röd i halsen och trött, samt min  dagliga huvudvärk/migrän.

Idag händer inte mycket. Vi var hos läkaren nu på morgonen jag och barnen. Oliver har eventuellt förkylningsastma och måste uppföljas emellanåt. Men allting lät bara bra! Underbart - även fast han är förkyld. Vi får hoppas på att det gått över eller bara var tillfälligt då han fick det i samband med RS viruset när han var pyttis.

Nu sitter jag mest och tar det lugnt om jag ska vara ärlig. Inte mycket att göra. Vi städade upp ordentligt här i helgen (bortsett från kartongerna, men de kan inte jag bära på).
Och Tomas är hemma! För er som hänger med på det så jobbar han i östersund för tillfället, men den här veckan fanns det så pass lite där att göra att han kunde vara hemma. Underbart tycker både vi och han!


simma

Då var första delen av dagen avklarad. Babysimmet var lika mysigt idag som annrs. Idag fick raringarna börja smått mked hopp från kanten, dock inte utan att vi tog emot dem innan de kom under vattnet. Oliver tyckte det var jättemysigt! 

Slänger in nått inlägg under dagen

Jag gick upp för dryga 20 minuter sedan. Jag sov inte så bra i natt, mardrömmar och ryggont. I natt var den hemskaste mardrömmen att Oliver var nyfödd och höll på att dö - för att vi inte tog hand om honom på rätt sätt. Jag har hört att såna drömmar är normala. Haft någon erfarenhet av sånt?

Idag ska vi som sagt på babysim. Sen ska vi direkt hem till Anders och Eva och sätta upp lister i deras kök och därefter ska vi hem till mina föräldrar och Tomas ska hjälpa dem med en ritning på köket som de skall bygga om. Jag tar nog kanske med min bärbara dator och slänger in nått inlägg under dagen. Om inte så hörs vi ikväll!

 

Festa inte för hårt ikväll!

Ännu en lördag har passerat. Vid det här laget har jag under de senaste 7 veckorna kännt av söndasångesten. Inte för att jag själv ska jobba, men eftersom Tomas åker på måndagsmornarna. Den här veckan ska han äntligen få vara hemma igen!

Imorgon börjar vi dagen med babysim och sedan ska vi bort tills på kvällen. Så även imorgon kan det hända att det blir färre inlägg än vanligt. På måndag blir allting som vanligt igen. =)

God natt alla
Festa inte för hårt ikväll!

Fullt upp!

Idag har vi haft fullt upp kan jag lova! Därav har jag inte haft tid att skriva. Vi håller fortfarande på med ritkursen här, så jag skriver mer ikväll =)
god lunch

Jaha, då har vi ätit god lunch och sett reprisen av så ska det låta på http://svt.se/play
Nu är det väl dags att komma igång med den här grådassiga lördagen. 15.30 kommer min syster hit och håller ritkurs med mig och http://animegirl.blogg.se (min syster håller kurser profisionellt) och det ska bli himla roligt! Dessutom är det första gången jag och animegirl träffas på riktigt. Vi har pratat med varandra på http://familjeliv.se sedan tidigt i våra graviditeter (och nu är ju Oliver redan 6-månader). Men sådär kan det vara ibland, att man pratar om det men aldrig kommer till skott.

Som jag skrev i natt så ver det helt ok ute igår. Varken roligt eller tråkigt. Tar nog ett tag innan jag går ut ensam igen. Det är som sagt STOR skillnad då Tomas är med och när han sitter hemma.

Här kommer ett kort på väldens finaste!
  Klicka för att förstora

Hemma i en dryg timme

Ja, då har jag varit hemma i en dryg timme. Det var helt ok ute, varken roligt eller tråkig om man kan kalla det så. Hade Tomas varit med så hade nog varit betydligt roligare. Nej, jag är inte en larvmaja som inte kan gå ut utan min man, men jag är inte ute så ofta och speciellt inte ensam. Det blir liksom roligare då man är tillsammans. Jag gick ifrån stället strax efter 1. Min väninna ville vara kvar, men jag kände att det räckte. Vi kom dit vid 23.

Tråkigt med Sverige-Canada matchen som jag sa tidigare. Men det är ingen skam att i alla fall få spela en bronsmatch. Vi kunde ju ha legat betydligare sämre till. Sverige hade dessutom inte tagit in sina "bästa" NHL spelare och bara det säger väl något om vårat lands hockeykapacitet

 Vackraste pojkarna!

Det var väl själva...

Väldigt tråkigt måste jag säga. Men att åtminstone ligga på topp 4 är bra. Bronsmatch here we come

Det var väldigt länge sedan!

Alltså, vet ni att nu blev jag så sjukt sugen på att gå och ta en öl efter matchen.. Gud vad trevligt det vore! Kanske ska jag det? Min man sa med positiv stämma att gör det! Kanske för att han ska ut med jobbet nästa vecka.. Kanske ska jag det. Det var väldigt länge sedan!

Me, myself and jag


Ibland är man bra "clever"

Linda: *går runt och nynnar* Dobi dobi dobi doooooo, Dobi dobi.... *lyser upp* JA! Tomas, vet du vad jag längtar efter?
Tomas: Nej vadå...?
Linda: Du vet det där roliga programmet.... eh.... Holan bandolan..... (?)
Tomas: Holan vadå?
Linda: Jag minns inte vad det heter, men typ Holan bandolan
Tomas: Vad är det?!
Linda: Du vet där dom sjunger, dobo dobi dobi doooo, dobi dobi dob..... *snilleblixt* DOBIDOOO
Tomas: *Bryter ut i asgarv* Bra Linda


(bildägare: svt.se )

Glömmer alltid

Jag glömmer alltid att det är vardag dessa fredagar, då Tomas jobbat hela veckan i östersund. Anledningen till detta är att Tomas kommer hem på torsdagskvällarna och har ledigt på fredagarna. Jag brukar alltså glömma alla vardagssaker och program som  jag vill se.

Idag kan ni läsa om Stockholm Trekkers, som jag nämnde igår, i Aftonbladet. Intervjun är gjord med min pappa som är ordförande och grundare av föreningen. Läs om det här: http://www.alltomstockholm.se/start/article59197.aos

Och nu är det dags att ta tag i kartongerna! efterlängtat!

Bravo Linda!

Kanske skulle jag avslutat mina inlägg om hockeyn också. Better late than never:

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

Alla ni underbara

Tack ska ni ha för alla trevliga kommentarer, jag blir verkligen jätteglad för allt snällt ni sagt =)

Här sitter jag och pysslar på med min nya fina dator. Ni vet som ett barn på julafton som inte kan sluta mecka med sakerna, när de nu är nya och spännande. Dessutom är det ju min dator och jag kan göra alla inställningar efter min smak. Det är himla roligt att trixa som man vill. Men nu är det sent, en ny dag och kanske borde jag sova


2:a perioden

WOHO 2-0 till Sverige. Fast nu ska vi ju inte bli kaxiga. Det är kuligt, men betyder egentligen ingenting speciellt, det kan vända helt i sista. Men nu leder vi i alla fall ;)

1:a perioden

Jaha, då var första perioden över och inga mål gjorda av något av lagen. Men bättre inget av någon än ett av motståndarna. Dock är det ju som de flesta vet; Sverige spelar bättre i underläge. Vi såg det ju till coh med inte för så länge sedan, under Sverige - USA matchen.

Vet ni vad jag längtar efter? TOP MODEL starten. Jag såg att den nysa seongen går nu eller precis ska börja i USA. *Längtar*


ÄNTLIGEN!

Idag har jag inte skrivit något, men det beror på att jag förutom att ha varit på BVC (gick bra förresten, Oliver hade gått upp ca 500g!) har suttit och trixat med min nya dator! Ja, ni läser rätt, nu har den äntligen kommit, den fungerar och är en keeper! Nu kommer jag med andra ord kunna blogga och så precis vart och när jag vill! Underbart och inte alls lång väntan *ironisk*Nu är mina föräldrar på Rigoletto i Stockholm. Anledningen till detta är för att den nya star trek filmen har förhandsvisning för kändisar och andra förvalda. Min far får vara där eftersom han har hjälpt till med den svenska textningen. Han är ordförande (och grundare) för Stockholm trekkers, vilken är sveriges stora star trek förening. Han var med på tv 4 morgon idag och har gjort lite annat. Så det är roligt.

Free Star Trek 2009 Screensaver
(bildägare:http://images.google.com/url?source=imgres&ct=ref&q=http://www.tnpsc.com/startrek.htm&usg=AFQjCNEU0v5KWbE42nmIvP4fc6ccpdNTbQ )

Stockholm Trekkers
(bildägare: Peter Söderlund, Stockholm Trekkers)
Ikväll är det Hockey! HEJA SVERIGE!


(bildägare: www.hockeyexpressen.se/.../3447786819.jpg)

Inga ursäkter

Idag är jag nog minst lika trött som igår. Sen är jag på dåligt hummör också, sa aldrig det igår men jag valde mellan två klipp till Idol varav ett bättre och ett lite sämre. Så råkade jag lägga in fel... det är typiskt. Det jag la in var det sista jag spelade in och då hade jag sjungit oavbrutet i en timme. Men sak samma, inga ursäkter, det blir som det blir och inte bättre än så. Jag får ju skylla mig själv som inte gick dit eftersom det låter bättre när jag sjunger live än på inspelningen. Dock menar jag inte att det skulle gett mig en guldbiljett. Vad som är bra ligger i lyssnarens öron.

Mina fina killar är på gott hummör i alla fall och nu efter lunch ska Marcus få gå ut och leka en sväng i solen. Sen kl 15 är det BVC. Det ser jag fram emot med skräckblandad förtjusning. Skriver hur det gick sen


Skulle nog inte kommit ihåg det nu heller

Ja just det! Nu kom jag ju på att jag måste titta på BB 2002 också. Det var ju då Kitty - smågalen och Marie Picasso var med (!). Marie hade ju någon kärleksgrej där inne, med Benjamin om jag inte minns fel. De spelade in någon kärleksvideo och saker. Ja, Tomas hade alltså rätt, måste se, även fast jag vet vem som vinner den här gången (BB 2003 då Danne vann mindes jag ju inte vem vinnaren var. Skulle nog inte kommit ihåg det nu heller om det inte vore för att man fick se henne om och om igen under repriserna av BB 2003).

Något annat trevligt är att det tydligen går fort att ställa om magen när man byter kost. Jag har hållit min glutenfria diet som vanligt igen, sedan i måndags och jag har inte haft ont i magen något heller. Ändå har det bara gått 3 dagar. Heja kroppen.

Nej nu är det sovdags för mig!

"Då blir du fast"

Ja, så var kvällen kommen, Grey´s förbi och telefonsamtalet med min man avslutat. Vad ska jag hitta på nu då.. Gå och sova? Nej jag har inte tillräckligt med ro i kroppen för det. "Kolla på nya BB reprisen" sa Tomas. Jag hade tänkt låta bli med det, men nu lutar det nog åt det i alla fall. "Då blir du fast" sa han efter jag sagt att jag skulle kolla idag i alla fall. Sen skrattade han lite. Men han har troligtvis rätt. Jag är tråkig.
Dereks frieri förresten, helt rätt att Grey´s. Christina dumping Owen, jag förstår varför!


Här kommer den!

http://tv4play.se/noje_och_humor/idol?videoId=1.982882&renderingdepartment=2.34558

Ovan: Länken till mitt bidrag. Ser dock himla töntig ut och det laggar ganska bra. Säg gärna vad ni tycker!

Då så

Nu har jag skickat min ansökan. Lika bra att inte dra för stora växlar på detta. Händer det något så säger jag till. Jag länkar till klippet då det laddats upp på Idolsighten

Idol

Ja, då har jag väl bestämt mig för att skicka in en videoansökan till Idol. Problemet med detta är att Marcus springer runt och lever om här hemma och skriker att han inte hör sin film så fort jag börjar sjunga. Visst jag kan stänga in mig, men då bankar han utanför dörren. Hur fint trot ni det blir på ansökningsvideon. Ja, men någon gång under detta århundrade ska jag nog allt få till det.
Peppar rösten med en fishermans och lite loka päron... dålig smakkombination...

ZzZzZzZzzzz

Nej Usch, idag är jag så trött att kan känner mig som om att jag går i sömnen. Men man får skylla sig själv om man är uppe sent, när man har barn som vill upp tidigt. Jag kunde småslumra en timme på soffan nu i alla fall och det hjälpte ju lite. Nu är det dags att ge Marcus lunch. Dagmamman har stängt idag pga. sitt finger.
Tomas kunde inte åka hem idag heller *sucka* eftersom de hade saker att börja med på den nya arbetsplatsen. Bara hoppas nu då att han får vara hemma nästa vecka, annars blir jag himla ledsen. Det är väldigt påfrestande att vara ensam med ungarna hela veckorna (speciellt eftersom de skriker så jag vill skära av mig öronen emellanåt). 


Jag är lite konstig

Jag är nog allt lite knäpp ibland. Men jag har varit sån jämt att när saker tar slut, så kan det kännas oerhört tomt - även av mindre saker. Jag grät när jag slutade 6:an, 9:an och gymnasiet. Jag grät när F.R.I.E.N.D.S visade sista avsnittet och av samma underliga anledning känner jag mig lite tom nu. Dock gråter jag inte den här gången. Men det känns lite tomt att titta på något varje kväll och sen är det bara slut. Ser inte mer av det. Det som jag tycker är larvigt i detta fall är att det gäller reprisen av Big Brother 2003 och det har jag ju dessutom redan sett när det väl gick. Men lite tomt känns det allt ändå.

Att bero på det så gjorde Tv400 det just igen, haha. Finalen av BB 2003 slutar och den första reklam som kommer efter att eftertexterna gått klart är: "Sena vardagskvällar på tv400. Följ Linda Rosing på Big Brother 2003". Smart, det slutade ju just! (såg att de skulle visa BB 2002 nu. Varför visa bakåt??)

Nej hörni, skrivs mer imorgon (ja, jag vet att det är idag, men nu ska jag sova)

NOJE-11s46-danne-10_368
Danne Sörensen som vann Big Brother 2003 (Bild: Aftonbladet inför finalen)

Bravo!

Tv400 nyss: Reklam för nutrilett smoothie, var mätt hela dagen så försvinner begäret (massa tårtor, godis, läsk kakor och mat som sprängs). Reklamen direkt efter, Ekströms smulpaj, lika gott som hemlagat..................... kanske borde lagt ett par reklamer emellan, haha

smärtfritt

Läggningen för kvällen gick i alla fall smärtfritt och Marcus sover som en bebis. Underbart när allting går som det ska. Någon som inte sover är Oliver som ligger i soffan och skriker sig blå *går och hämtar*

När man har småbarn så måste man ibland stå ut med att få blunda för lite stök, men jag har i alla fall städat fint i köket idag. Stor bedrift när Oliver skriker mest hela tiden.
Att bero på det så är det bvc tid på torsdag och jag hoppas verkligen att Oliver har gått upp någonting i vikt, annars blir jag orolig på riktigt. Senast hade han bara gått upp 10g på 20 dagar så det är bara hålla tummarna för att det var tillfälligt. Idag har jag i alla fall lyckats lura i Oliver några skedar EnaGo äppelgröt. Han tycker den smakar hemskt, men jag hade lite frutti på varje sked och då gick det i alla fall bättre.


Se så fint köket blev =) (det är inte snö på trädet utanför, utan små rosa-vita blommor)
Marcus har fått min ögonfärg. Oliver har fortfarande babyblå

Jippie

Nu börjar köket i alla fall likna något bra här. Duktig jag.

 (klicka för större bild)

Jag fick väcka min trötta Marcus som hade somnat i soffan. Dagmamman (med min tillåtelse) testade att inte lägga Marcus för vila idag, eftersom jag hade honom där kort dag (9.30-14.00). Men han orkade inte det och somnade av här framför My Little Pony. Jag messade dagmamman för att berätta det och fick då veta att hon lyckats skära av sig fingertoppen! Ja, den lossnade inte helt, men hon hade behövt hjälp med att stoppa blödningen och hon kunde inte ens beskriva hur ont det gjorde. Stackaren. Vi får se om Marcus ska dit imorgon. Jenny kanske måste in och sy.

Så börjar det bli dags att göra middag. Marcus ska äta potatisbullar, vilket (blä) är hans favorit (!?) och jag ska se om jag kan hitta något intressant åt mig. Känns som om jag har för mycket att göra för att kunna äta. Egentligen måste jag studera inför ett prov imorgon, men jag tänker nog (titta bort alla skolungdomar) skita i det.

 (usch!)


1

Jag fyller diskmaskinen till bredden, tittar nöjt på bänkarna som nu endast behöver torkas av. Känner mig damn god med min prestation och kommer sedan ihåg att det är ca en tusendel av allt som måste göras... 


Lista

Ja, då ska jag lista alla saker i städningens namn som flitiga jag har hunnit med hittils idag!

1. ..................

Hm... Bra Linda

Inte nöjd med sidan..

Jag sa det tidigare att jag inte var klar med designen på min sida. Originalidén var ju att den skulle vara ljusblå förutom headern. Men vi gjorde den på 30 minuter ca vid tillfället och skulle ta upp det sedan igen. Det var nu ett tag sedan eftersom tiden gått så fort, men nu känner jag att det börjar bli dags att ta tag i det hela. Så bli inte förvånade om det  i alla fall ganska snart är ny design då ni kliver in för att läsa!

God förmiddag

En ny dag som alla vet och idag blir det stressigt värre. Idag ska jag hinna med att städa ordentligt, hämta sonen, fixa middag, blogga och en del annat. Sen får jag ju inte glömma att äta heller. Det är jag proffs på!

Tröttsamt väder också. Först teaser soligt och varmt över helgen (vilket jag i och för sig är glad över eftersom vi döpte Oliver då) och nu tråkigt grått och inte speciellt varmt igen = typiskt svenskt väder under detta halvår kallat vår, försommar och sommar. Det är så konstigt ändå, alla minnen jag har av somrarna från när jag var liten, utspelade sig utomhus. Vi var liksom alltid ute. Var det bättre väder då?

 Vi sprang i skogen och byggde kojor på somrarna. Det var jag, min syster, Johan, Therese och Jimmy och ibland någon som tillfälligt  hängde på. Vi var i skogen jämt känns det som. Jag minns speciellt en koja vi byggde. Den var riktigt fin, med två stycken innomhusdelar och en hyfsat stor "tomt". Vi byggde ett staket runt om och satte dit blomlåda och saker. Vi hade funnit en plats precis bredvid en liten bäck och där byggde vi över en liten bro. Det var tider! Från då till nu så har tiden gått fort. Plötsligt var vi för stora för kojor och diverse annat stod på sommaragendorna. Vi trugade oss genom gymnasiet och sedan var vi "vuxna" - även om det tog några år innan vi verkligen var vuxna. Men tiden rusar på lika snabbt idag. Tänk min lilla bebis Oliver har hunnit bli 6-månader. Imorgon är det väl dags för hans student..?


Jag, Johan och Jens. Någon sommar då vi var barn (Kan jag vara 10 på den här bilden? i sånna fall är den tagen 1991)


sådär som det kan bli när jag är ensam

Så känner jag mig sådär tom igen.. sådär som det kan bli när jag är ensam. Jag har alltid i hela mitt liv tyckt att det är jobbigt att vara ensam. Inte jobbigt som fobi, men jobbigt eftersom jag är en så social person. Är jag ensam så sitter jag i telefonen hela tiden i princip. På kvällen sitter jag framför tv eller Internet. Jag gör egentligen vad som helst för att få tiden att gå lite snabbare. Jag hatar att vara ensam om jag ska säga det rätt ut. Jag vet inte om jag skulle kunnat bo ensam (ifall jag inte träffat Tomas dvs.). Alltså självklart skulle jag klarat det, men jag skulle vantrivas något enormt. Det är klart att det emellanåt kan vara skönt, men då talar vi om en timme på dagen eller så och inte hela dagar hela veckor och nätter. Jag vet att jag inte är helt ensam nu heller eftersom jag har Oliver och Marcus här, men samtidigt så är det ju att konversera jag saknar och mina älsklingar (framför allt 6-månaders Oliver) kan ju inte SÅ stimulerande hjälpa mig med det. MEN det ser ut att bli en veckas paus mellan att Tomas kommer hem nu, tills han skall åka nästa gång. Jag får passa på att njuta då.

Jag känner att jag har ett enormt behov av att skriva nu. Jag skulle nog kunna sitta här och spåna på hur länge som helst, men jag skall försöka begränsa mig, dels eftersom det är sent och jag ska upp tidigt och dels för att det inte ska bli ett trist inlägg att läsa.
Men jag kan i alla fall berätta att jag ringde Telenor idag och meddelade att datorn är inskickad och jag fick göra avtal på det nya mobila bredbandet med dator. Toshiba S300 blev det. Windows Vista, cd brännare, 15,4" skärm osv. Mycket nöjd! Hoppas den kommer nu i veckan!

Förövrigt har jag kommit fram till att jag ska göra allt jag kan, även om jag får hålla på sent som f*n på kvällarna, för att cleara så mycket här hemma som möjligt, tills Tomas kommer hem. Lite överraskning för honom eftersom han inte väntar sig mer än det vanliga småavstädat vi brukar få till det. Nej jag vill försöka organisera och kanske hinna avsluta storstädningen tills han kommer hem. KAN hända att jag tar mig vatten över huvud, men att försöka och hinna med en del är bättre än att inte försöka och inte göra något i alla fall. Jag får väl beklaga mig här om det blir för jobbigt

God natt


Men jag tror jag blir knäpp!

Första månaden på länge allting gå runt, med pengar över. Tror ni inte jag glömmer att föra över pengarna från mitt vanliga konto igår efter vi handlat, till sparkontot, så att autogiron på nästan 1000kr dragits under dagen. Bye bye pengar. Nu är det precis som vanligt... den 4:e. Toppen..

Oj då!

Marcus blev trött tidigt idag. Men han har lekt med Robin hela eftermiddagen också och det tar ju ordentligt med energi. Han ligger nu i sin säng och tittar på My Little ponny. Han la sig redan för en timme sedan.

Idag har det varit en sån här gåSupeFortSåManInteHarEnMöjlighetAttHinnaMed dag. Jag gick upp imorse och så var den dagen över. Nja okay det kanske var att ta i, men dagen har verkligen flugit förbi så fort att jag nästan blev chockad då jag såg att klockan redan hunnit bli över 19. Man kan ju hoppas tiden stannar av lite så jag hinner fixa lite här hemma innan helgen. Som jag nämnde tidigare så storstädade vi i helgen, det blev inte klart men kan vi undvika att hela nästa helg går till städning så blir jag glad.

Vad har du gjort idag?


Titta!

Nog är jag nöjd med min klippning ändå =) Jag vet att bilderna ser en smula larviga ut, men det är svårt att ta bra kort på sig själv (i alla fall för mig) utan att det ser posserande ut. Men här är i alla fall min nya frisyr och jag är mycket nöjd! Fler och bättre bilder kanske kommer sen när någon annan kan ta kort.
Rubrik

Jag tittade just medan Tomas försvann runt hörnet, medan himlen fortsatte ljusna och med morgonpigga fåglar kvittrandes någonstans i bakgrunden. Nu är det dags att vara ensam en vecka till..

Jag är inte nöjd med mitt bloggande den här helgen. Framför allt är jag inte nöjd med att jag nådde mitt största antal besökare i torsdags för att tappa massa av dem under helgen jag inte haft uppdateringsmöjlighet på. Hade jag bara haft den bärbara.. Men det är ironiskt, på köksbordet står en kartong från Telenor. I den finns en 7,8" skärm-bärbar dator. Samma modell som den jag hade NB100 från Toshiba. Det vore så enkelt att skynda dit och slita upp den, stoppa i simkortet och blogga away. MEN jag hade den ju som sagt ett tag och den är inte så lätt att blogga på. Tangenterna är på gränsen till alldeles för små och man träffar därför fel väldigt mycket och man måste alltså rätta en massa innan man publicerar det. Onödigt jobb, så jag får lov att vänta på den andra. Idag skall den på bordet skickas tillbaka.

Något annat mindre roligt är att våran dator eventuellt säger att den gjort sitt nu. Eller ja, dator fungerar väl än så länge (även fast den varit lite småskum ett tag) men nu har i alla fall brännaren och läsaren i den lagt av. Mycket mindre roligt! Vad gäller spelande för mig så var det inte sedan innan jag fick Oliver (ca 6 månader) som jag spelade senast, men nu bara för att jag vet att jag inte kan, så känns det som om jag ABSOLUT MÅSTE spela nu. Typiskt det där.


Jag vet

Usch. Jag vet att det var ett par dagar sedan jag uppdaterade nu. Men det har varit mycket med dopet och sådan i helgen. Det var meningen att jag skulle lägga upp några bilder från det nu, men bilderna är på min systers kamera, så jag kan tyvärr inte det just idag. Men det var ett underbart dop och ett jättemysigt fika efteråt.

Nu i helgen, förutom under dop och fikatid, så har vi mest ägnat oss åt storstädning samt att fira Tomas mormors 75-årsdag. Storstädningen har inte blivit helt färdig dock och nu är det hockey som vi är klistrade framför (jag har dock period 2 av matchen på paus ((tele 2 box)) eftersom Tomas är och köper middag). Sedan ikväll ska vi till Willys och storhandla inför resten av månaden.

Imorgon (i natt) åker Tomas för att jobba en vecka till i Östersund.. Segvecka 7 är vi uppe i nu.


Vi är påväg till Ljusterö för att fira Tomas mormor här. Jag är inte ledsen fast det ser ut så. Tomas tyckte så mycket om den här bilden så jag blev tvungen att lägga ut den


Oliver här ätit blåbär. Gissa vem som fick storskrubbas efteråt!

Stress stress stress

Helgen mini D är här och Oliver skall alltså döpas. Idag skall det bakas och fixas, förutom att vi skall en sväng till Ljusterö och fira Tomas mormor som fyller år på måndag. ca 40 gäster blir det imorgon i alla fall, så helt tomt i kyrkan blir det inte. Dessutom mår jag kanska bra idag och hoppas alltså kunna sjunga imorgon!
Om jag uppdaterar lite under helgen så vet ni varför

RSS 2.0