Reklamfilmsinspelning!

Nu känns det som om att det är dag att berätta lite om hur det var och hur det gick för pojkarna att spela in reklamfilmen i fredags.
Vi gick upp klockan 5 för att göra oss i ordning inför dagen. Det var sagt att det skulle filmas mellan klockan 7.30-18.00 och 7.10 kom jag till mötesplatsen.
Jag skulle träffa en tjej från produktionen som jag skulle köra efter till inspelningsplatsen. Hon kom klockan 7.30 och så åkte vi. Väl framme så skulle Marcus in i klädes och sminklogen för att göra i ordning.
Jag fick veta att jag och Leo, samt Marcus kusin Victor skulle få vara i en husvagn kallat Locationbussen under dagen.
i logen fick vi inte plats och i huset fick inte de övriga statisterna eller skådespelarna vara. Marcus skulle vara sonen i familjen som reklamen handlade om och skulle därför filma hela dagen.
I Locationbussen var det superfint medan det bara var jag, Victor och Leo där. Vi kom först av alla skådespelare så en stund fick vi njuta av lugnet i bussen.
Men det var väldigt trevligt sedan när resten kom också efter en stund, det vara bara aningen trängre. Det som var synd med dagen var att det att det var så hemskt dåligt väder. Det regnade och snöade om vartannat och det var ganska kallt ute. Vi filmade i ett hus ute i skogen mellan norrtälje och Åkersberga och det vara bara vattenpölar och lera överallt.
Mina vita gympadojor var inte bara genomblöta hela dagen utan blev också svartare och svartare och till och med mina fötter var svarta när jag väl kom hem sen 23.30.
Men det var väldigt roligt. Det var trevliga människor och fin omgivning trots vädret och det bjöds också på god mat.

Senare när Leo och Victor (Marcus och Leos kusin) skulel byta om så fick jag vara inne i logen med dem
och sedan när Leo skulle filma sin första scen fick jag så klart stå med bredvid vilket var roligt.
När Leo sen skulle filmas inne fick jag också vara inne och se när de filmade och det var väldigt roligt att se hur de byggde upp och fixade allting.
Att det sedan inte alls slutade klockan 18 utan efter 21 och att jag dessutom fastnade i leran på ängen, med bilen, en timme, då jag skulle hem var kanske inte det roligaste jag kunde varit med om. Men över lag var det en väldigt rolig dag!
(klicka på miniatyrerna för större bild)

In till stan igen

Jaha då har det blivit ännu ett icke fungerande sms-inlägg och jag får skriva på datorn istället. Jag är nu påväg till Frihamnen för att ta Leo och Marcus på klädprovning inför morgondagens reklamfilmsinspelning.
Det har blivit mycket med reklamfilmerna nu. Som jag skrev senast var jag ju på väg in till stan för ett call back för Oliver. På vägen hem ringde de och bad Marcus provspela för en Mc Donaldsreklam. Dessförinnan var det också ett par. Dels var det en reklam för Preem som de ringde och bad både Marcus och Oliver provspela för. Jag vet inte om de skulle fått den ifall de valt pojkar, men den går i alla fall på tv nu och de valde två små flickor.

De ringde senare och bad Marcus och Oliver provspela för en Malacoreklam och sean ringde de opch sa att Oliver fått ett Call back, det vi var på i måndags, men att de tyvärr inte valt ut Marcus. Veckan efter den provfilmingen ringde de efter Marcus och fick även nys om Leo och det var en reklam för Silja Line, vilken är de ska filma för imorgon eftersom de fick rollerna. Oliver fick inte provfilma för denna. Så ringde de igår och sa att Oliver var favorit för Malaco och att vi får svar idag. De gav oss tider för filming och allt så det ser ganska bra ut tror jag, men allt återstår så klart att se.

Ja, det var en kort sammanställning av allt som hänt angående reklamerna. Annars är det mesta som vanligt. Påsken var skön och förutom att det var en veckas semester så gjorde jag och Tomas om hemma så Marcus fick ett eget rum. Det var dags nu när han blivit så stor och han är väldigt lycklig över det

SMS-inlägg


Framsteg

Nu sitter jag på tåget på väg in till stan. Oliver ska på call-back på en reklam idag så han har bara varit hos dagmamman en snabbis. Det är en reklam för Malaco och jag hoppas att det kommer gå bra. Jag vet att jag har varit väldigt dålig på att skriva på sista tiden men det beror mest på att alla har varit lediga och vi har haft mycket att göra. Marcus har fått eget rum och det var varit turer till källaren och vi har fixat med grovsopor.

Men det roligaste som händeer just nu är våra framsteg inom musiken! Jag ska berätta vid ett bättre tillfälle då jag vet mer.

Buzzning - Nestlé mild välling med fullkorn från 8 månader

Jag är Buzzador och nu vill jag berätta om den senaste kampanjen: Nestlé mild välling av fullkorn från svenska gårdar.

Sverige är det land i världen där det dricks som mest välling och Nestlé-välling har lagats på Svenska spannmål i Skånska Bjuv sedan 1975.
Nestlévällingen är osockrad, osaltad, en viktig järnkälla, av fullkorn från svenska gårdar och med mjölk från Gotland. Vällingen fick också utmärkelsen "bäst i test" 2010 där 58% valde Nestlés välling från 12 månader, i ett blindtest.

Den milda fullkornsvällingen rekommenderas från 8 månader och till barn som just fått smak på välling. Den innehåller havre-, vete- och grahamsmjöl från svenska gårdar, den innehåller dessutom lagom med fibrer och är som alla Nestlés vällingar, osockrad och berikad med vitaminer och mineraler. Ett plus är också att den är lättblandad och kan göras både i micro och i kastrull.

Vällingen från Nestlé har ett brett sortiment som innehåller Godnatt välling och vanlig välling från 6 månader, mild välling och mild välling med päron från 8 månader, fullkornsvälling från 12 månader (bäst i test), fullkornsvälling med päron från 15 månader och fullkornsvälling med äpple och banan från 24 månader.

Nestlé har hela 144 års samlad kunskap vad gäller barnmat. Henri Nestlé startade sitt företag 1867 och sedan dess har kunskap och erfarenheter utgjort grunden för den barnmat Nestlé erbjuder idag. Maten innehåller inga tillsatta färgämnen, konserveringsmedel eller andra konstiga tillsatser. Här är barnens hälsa i fokus, endast 1% av väldens råvaror är goda nog då kraven Nestlé ställer på sina råvaror går lägre än lagstiftningen som redan är väldigt strikt för barnmat.Nu vet ni lite mer om företaget och vällingen och jag hoppas att ni vågar prova och att era barn ska tycka om det.
För mer information om vad det innebär att vara Buzzador besök buzzador.se eller buzzadors facebooksida. Ni kan så klart även fråga mig så berättar jag mer

Den här helgen har gått väldigt fort förbi...

Den här helgen har gått väldigt fort förbi. Mestadels har Jag haft ganska långtråkigt då Tomas varit på skoterresa med jobbet. Men idag ska Jag plocka upp honom vid ett, så vi får i alla fall några timmar tillsammans innan veckan kommer igång. I veckan.blir det mer arbete i ToliWa Studios. En ny låt skall påbörjas produceringen av och små detaljer fixade i befintliga låtar. Vi väntar förhoppningsvis också in lite feedback från producenten som fick skivan i fredags. Nu är det dags för lite frukost här


RSS 2.0