Buzzadorinlägg -Min frukt

Ta med fruktstunden överallt - 100% frukt i praktisk påse
 
Nestlé Min Frukt -fruktpåse, Ett naturligt och praktiskt mellanmål.
Dagens föräldrar och barn gillar en fartfylld tillvao. 
För att orka behöver barnen små mellanmål med nyttigt innehåll.
Nestlé har därför tagit fram en fruktsmotthie med 100% ekologisk frukt utan några tillsatser.
Påsen är lätt att ha med överallt och barnet kan själv äta utan hjälp.
 
Det blir en roligare fruktstund när du bjuder ditt barn på Min Frukt från Nestlé som ett mellanmål eller en god dessert utan tillsatt socker. Nestlé Min Frukt är ingenting annat än frukt i en behändig påsförpackning som kan tas med överallt; på utflykten, i bilen, eller i skötväskan. En påse motsvarar cirka en hel frukt och barnet kan själv hålla och äta ur förpackningen vilket ger dig som förälder tid över till annat.
 
Nya Nestlé Min Frukt är precis vad den heter - 100% ren frukt i ren förpackning som förenklar livet för föräldrar och barn att vilja äta frukt! Föräldrar uppskattar den eftersom den är nyttig och hos barnen blir den en favorit eftersom de kan äta helt själva. Produkten finns i två olika smaker (äpple-päron och äpple-jordgubb-banan). Smoothien är gjord på hela frukter utan tillsatt socker, konserveringsmedel eller andra tillsatser.
 
I äpple-päronsmaken är det 70% äpplen och 30% päron
I äpple-banan-jordgubb är det 53% äpplen, 27% banan och 20% jordgubb.
Produkten finns att köpa på ICA och priset rekommenderas till 12,90 kronor.
 
Värt att veta
  • Fruktsmoothie med 100% frukt
  • Rekommenderas från 6 månader
  • Ekologiska ingredienser
  • Enkel att ta med överallt
  • Alternativ till hel frukt eller snacks
  • 1 förpackning = 1 frukt
  • Bra mellanmål eller dessert
  • Praktisk påsförpackning
  • Lätt för barnet att äta själv
Det viktiga mellanmålet!
Små barn är ständigt i farten och behöver därför ofta energipåfyllning. Det är en utmaning för många stressade föräldrar att välja goda, näringsrika och mättande mellanmål till sina barn. Det är lätt hänt att gå i "sockerfällan" och ge sitt barn sockrade produkter.
 
Frukt varje dag
Frukt är en viktig källa till C-vitamin, mineraler och antioxidanter. Genon frukt får barnet också i sig kostfiber som gynnar tarmfunktionen. Livsmedelsverket rekommenderar frukt och grönsaker som ett dagligt inslag i kosten, gärna vid varje måltid. Mängden bör öka successivt med stigande ålder så att de vid 4 år äter ca 400 gram.
 
Flytande frukt för fartfyllda familjer
En del föräldrar har svårt att få barnen att äta hela frukter. När barnet själv ska hantera frukten kan de ha svårigheter att bita i den och det resulterar ofta i fruktfläckar och spill. Ren flytande frukt i en greppvänlig förpackning får många barn att vilja äta frukt de tycker dessutom att det är roligt och enkelt att hantera förpackningen själva så du som förälder kan slippa assistera.
 
En färsk nordisk undersökning kring barns mellanmålsvanor visade att småbarnsföräldrar enkelt och bekvämt vill kunna servera sina barn ett hälsosamt mellanmål även när familjen är på språng mellan dagens aktiviteter. Enligt undersökningen tyckte föräldrar att Nestlés Min Frukt var god. Produkten fick bättre resultat än konkurrentens marknadsledande produkt på frågan om produkten var god.
 
En god start i livet
Det var en enkel idé - alla barn förtjänar en god start i livet - som drev den schweiziska apotekaren Henri Nestlé att starta Nestlé. Barnmatsprodukterna tas fram med hjälp av sietister, kockar, forskare och föräldrar.
 
Nestlé barnmat fokuserar på att utveckla hälsosamma produkter inom området barnnutrition. Med hjälp av forskning framställs produkter med balanserad och rätt näringssammansättning. Nestlé har daglig kontakt med barnläkare, dietister och andra med stor fackkunskap, inte minst föräldrar. Omkring 300 forskare bedriver forskning inom barnnutrition vid Nestlé Research Center i Schweiz.
 
Nestlé har lagat mat till barn sedan 1867
All samlad kunskap sedan 1867 utgör grunden för den barnmat som Nestlé tillagar idag.
 
Barn utvecklas på ett alldeles häpnadsväckande sätt de första åren. Därför följer också all mat som Nestlé tillagar denna utveckling - från ditt barns tidiga äventyr med smakportionerna till dess att han eller hon sitter med dig vid middagsbordet och äter tillsammans med hela familjen. Än idag drivs Nestlé av Henris idé - att ge alla barn en god start i livet.
 
Mina egna tankar om Nestlé Min Frukt
Leo ÄLSKAR fruktpåsen. Vet han att den finns i skåpet så kan han stå utanför och ropa oavbrutet. Ser han påsen går han och hämtar den till oss och gör tydligt att han vill ha. Den är enkel att använda. Leo äter själv och har gjort det sedan han testade den första gången runt 6 månaders ålder. Den är smidig att ta med sig överallt, ge när som helst och det blir mycket sällan något kladd alls. Jag kommer att fortsätta köpa produkten och rekommenderar den till andra småbarnsföräldrar -den är god på riktigt
 
 
 
 
 

RSS 2.0