Vår nya lilla kille

Hej allihopa!

Här sitter jag på jobbet och min lunch har precis börjat.
Jag tänkte bara ta mig några minuter och berätta om vår nya lilla familjemedlem. En underbar liten kille. Mycket busig och glad. Hur mysig som helst. En liten kisse talar vi om. Tasse heter han och vi valde namnet eftersom han har 6 tår på varje tass istället för fem. En blandning mellan norsk skogskatt och annan ras som vi inte vet vad det är.
Han är så duktig också, går på lådan och har aldrig missat den. Äter glatt av både torrfoder och matburkar. På natten hoppar han upp vår säng och spinner.
Barnen tycker han om också, när de inte är för vilda det vill säga. Men de är duktiga med honom så det går så bra.
Så Tasse Vit Champagne bor nu alltså hemma hos oss.
Åh vad ni är underbara!

Hej alla!

Jag hade ingen aning om att jag hade några läsare kvar, så jag blev både förvånad och oerhört glad då jag i min mail ser mig ha meddelanden från flera som vill att jag ska börja skriva igen. Tack ska ni ha!

     Den största anledningen till att jag skrivit så lite på sista tiden ska jag nog säga ärligt talat är av glömska. Jag har kommit på det emellanåt, men då har det alltid kommit något emellan. Jag ska skärpa mig, jag lovar.
     Det blir ett kort inlägg nu eftersom det är sent och jag ska upp och jobba, men jag kunde inte låta bli när jag såg mina mail. Det värmer. Jag skall sätta mig och skriva ordentligt om vad som hänt på sista tiden samt visa er ett gäng med fotografier. Bland annat på vår nya lilla familjemedlem....!

God natt allihop, vi ses inom kort (och den här gången lovar jag!)
RSS 2.0