Happy Halloween

Ikväll är det utekväll som gäller och för oss var det LÄNGE sedan senast, så det är efterlängtat. Det blir middag och karaoke. Utklädda ska vi vara också, eftersom det är tanken för alla som kommer den här kvällen. Så vi får hoppas på en lyckad kväll. Jag ska försöka att fota sen så jag har något att visa.

Så Erika åkte alltså ut ur IDOL igår kväll och för oss kändes det lite fel eftersom det är en av de andra manliga sångarna som vi inte tycker riktigt platsar i tävlingen. Att Erika åkte ut visar på den höga standarden av idolerna eftersom Erika har en väldigt vacker röst. Dock är det fortfarande ingen Kevin Borg standard. Som jag tidigare nämnt så satt jag och Tomas bara och skrattade så fort Kevin sjöng under Idol 2008. Vi visste liksom att det var avgjort redan från första sången. I år lutar det åt Erik, men det återstår fortfarande att se.

Ikväll är det körslaget också och det får vi spela in eftersom vi inte är hemma utan själva är ute och sjunger. Och JA, för den som nu tycker sig ha räknat ut att musik är vårat STORA intresse, så kan jag meddela att det stämmer bra det. 2 Stundande spelningar för oss, så här sjungs det varmt.

TREVLIG LÄSKIG KVÄLL


(http://sacrosanctgospel.files.wordpress.com/2008/11/halloween.jpg)

Nya foton


Gitarr Tomas


På väg till Arlanda


På Arlanda


Oliver springer runt på Arlanda


Sandra ska till Dubai, jag är inte alls avis!


Mamma, Sandra och Marcus på promenad i terminal 2


Höstbild från våran parkering, utanför min syster Jennis port


Vill man prata med Jenni (http://lunajms.blogg.se) kan man knacka på hennes köksfönster


Jenni fotar mig och Oliver


Marcus vill också vara med på bild


Oliver


Vackra höstfärger


New day, new adventures

Igår kväll fick jag höra nya hemska saker om svininfluensavaccinet. Sant eller ej vet jag inte, men det var obehagligt. Det slutade själjvklart med lite gråt i makens famn och en hel del ångran. Men vad som är gjort är gjort..

Idag ska jag åka till Arlanda!! Wihoooo! Nej, skojar bara, tyvärr är det inte jag som ska åka iväg, utan min lillasyster Sandra, som ska till Dubai, där hennes kärlek bor. Han spenderade hela sommaren här och nu är det åter igen hennes tur att åka till paradiset. Hm.. vi är ganska lika varandra, fast hon är 6 år yngre än mig. Tror ni de missar om jag tar hennes pass och åker i hennes ställe? Mmm, om hon skulle gå med på det då. Troligt. Inte.
Oliver

Marcus
Bilder från julexponeringen. Det var väldigt lyckat!

Familjebilder


Jag beslöt mig för

Jag tänkte och tänkte, åt alla håll jag kunde. Jag insöp både bra och dåliga fakta, skrämselpropaganda, myter och fiktion, både om vaccinet och själva svininfluensan. Jag pratade med sjuksköterska och folk som tagit vaccinet. Efter allt så var jag ordentligt kluven. Men idag klockan 11.10 ca så tog jag den där sprutan i alla fall.

Wish me luck!


Har du vaccinerat dig? Hjälp!

Nu är det ungefär 12 timmar tills jag skall vaccinera mig, eller ja, tills tiden är bokad i alla fall och jag har ännu inte kunnat bestämma mig huruvida jag skall ta vaccinet eller inte. Det finns negativa sidor både med att ta det och att inte ta det och jag vet i ärlighetens namn inte vad som väger tyngst. Kanske kommer jag att avboka tiden och avvakta några dagar.

Är det någon som vaccinerat sig som har något att berätta? Berätta gärna, både bra och dåligt!


Solen!

Men titta ut! Det är ju SOL. Det är verkligen solen som skiner. Vilket kärt återseende, jag har inte sett solen på väldigt länge. Så underbart. Hoppas den visar sig lit oftare nu.
Kom igen nu

Hm.. jag borde städa nu. Men jag har inte kommi till skott ännu och ändå har jag varit uppe seda klockan 7. Aktivera mig!

Att ta eller inte ta

Jag funderar fram och tillbaka här.. Jag funderar på hur jag ska göra med vaccineringen. Å ena sidan så kan det varafarligt OM jag blir smittad (tillhör riskgrupp) Å andra sidan så kan det vara farligt att ta själva vaccinet. Så hur bör jag göra? Jag hae en bokad tid imorgon, men jag vet ännu inte hur jag ska göra.. alls. Hur ska du göra?

Vintertid

Så "vann" vi en timme till att ha tillgodo, i sommar tas den ifrån oss igen, men för nu så var det skönt att vakna närmare 11.30 enligt gårdagens tid, men ställa tillbaka klockan en timme.

Idag kommer större delen av dagen gå åt till våran produkt exponering a´la Christmas och vi ser himla mycket fram emot kvällen. Vi hoppas att det är jättemånga som dyker upp. Kom gärna dit!

Nu ska vi ut på lunch.(http://www.detva.se/res/default/klocka.jpg)

Är klockan redan....?!

Det känns som m vi vaknade nyss och klockan är redan fem. Sjukt!

Idag har vi varit och badat i varmvattenbassäng och det var himla mysugt kan jag säga. Det var i vallentuna och det kändes riktigt lyxigt. Bra för både barn och vuxna. Dessutom kostade det bara 60kronor, så det var inga stora summor.

Ikväll ska vi nog bara ta det lugnt och se lite på tv. Jag är väldigt väldigt trött

Ibland drömmer man bra underligt!

Hela drömmen började med att det var något slags cirkusgäng hemma hos mina föräldrar. De hade elefanter med sig och de uppträdde för oss. Av någon anledning hade de med sig ett medel som gjorde att vi blev lite skummiga i huvudet. När de gick så hade elefanterna trampat in det där medlet lite här och var, så jag hade lite svårt med synen eftersom den blev lite dubbel.

Tomas stack till jobbet i alla fall och jag står allmänt och tittar ut genom fönstret, varpå jag ser ett stort passagerarflygplan som håller på att störta på ängen (i verkligheten så ligger det en äng, ganska liten, där mamma och pappa bor). Jag ser explosionen och börjar i panik försöka ringa 112, men hur jag än bär mig åt så lyckas jag inte få till det. Siffrorna kommer i fel ordning, det kommer extra siffror, inte hela numret och jag kan inte trycka på ring upp knappen eftersom jag träffar flera knappar samtidigt. Jag lyckas dock ringa Tomas som inte verkar bli så panikslagen över det hela, eftersom han babblar om att hans telefon pipit på jobbet om att han glömt sin vanliga mobil hemma (?).

Vid det här laget är jag jättestressad men fullt bestämt på att jag måste hjälpa till på olycksplatsen. Mamma är rädd och försöker stoppa mig, men jag slänger fra knä och armbågsskydd, som jag var smart nog att tänka att de kunde vara bra ifall jag var tvungen att vara mycket på knä. Jag får skydden först efter att min lillasyster lekt en lek med dem som innebar att jag var tvungen att blunda, medan hon blandade dem och sedan i blindo peka på vilket jag ville ha. Bra lek när man har bråttom.

Jag rusar allt jag kan ned mot ängen med Tomas i telefonen, men lägger på när jag ser att det är tumult där nere. Jag ser inte planet eftersom kroppen tydligen är bakom träden, men det brinner och det är massa folk. Jag inser att jag inte var så smart ändå eftersom jag medan jag satte på mig ordentliga "ifall att" skydd så glömde jag skorna.. Samtidigt kommer två överlevande rusande genom träden. Det är en flicka som springer hand i hand med en yngre pojke. De är båda smutsiga, men hon erbjuder mig sina för små plastsandaler, som hon tog av någon väldigt skadad, som hade erbjudit henne dem, så hon skulle kunnat fly. " Jag lägger skorna vid ett av dessa träd sen, ifall du vill behålla dem som ett minne på din överlevnad" säger jag, tackar och rusar iväg. Skorna går genast sönder.

Runt hörnet ser jag stora högar av smuts och bråte och ag springer vidare tills jag når flygplanskroppen, som nu snarare ser ut som ett öppet strandat skepp och inuti finns (tack och lov) inte döda folk, utan ett rövarband (?) som tagit beslag på båten/skeppet och nu tänker ha det som gömställe. Jag inser att om jag inte vill bli tillfångatagen så måste jag skynda mig därifrån. Jag hör då jag kommer runt ett nytt hör, hur rövarbandet i bakgrunden talar om att förinta världen och jag förstår att nu måste jag skynda mig att göra något.

Vid den här delen av drömmen har jag slutat att springa mot ett kraschat flygplan för att hjälpa till.

Runt nästa hörn är det ett pojkrum jag är inne i. Det är en obehaglig känsla, men jag har tack och lova Tomas med mig, som ur tomma intet dykt upp. Tv'n i rummet visar något dovt barnprogram och vi inser att vi måste ta oss ut genom fönstret om vi ska kunna rädda världen. Tomas gör allt han kan för att få upp fönstret och jag ser att vi kommer att äntra ett annat rum, med ett till fönster, som vetter mot en skog, OM vi lyckas passera. Obehaget och stressen är på taglig och väcker Oliver mig och säger på sitt babyspråk att "mamma jag vill upp nu".

Jag förstår att drömmen kanske inte verkar helt frisk, men å andra sidan, hur ofta drömmer man normala saker? 

 
(http://handarbeta.se/images/uploads/tt_115.JPG)


Is it me you´re looking for?

Har ni tänkt på hur fort tiden går? Jo, det var 6 dagar sedan jag skrev senast och då hade jag i mina tankar att jag skulle skriva igen "imorgon". Vips sa det och imorgon blev en vecka senare. Kanske bäst att ta vara på tiden?

Jag har i vilket fall trixat lite med min nya "hobby" eller vad det bör kallas och har alltså färga fler naglar. Jag har varit iväg ett par dagar på shoppingråd och sedan har jag haft att göra med annat. Men eftersom jag fått höra nu att min blogg är saknad så ska jag öppna upp den igen. Det var ju trots allt inte egentligen med flit som det varit mindre aktivitet här nu, utan på grund av fullt schema.

Idag ska jag köra mina vänner Liza och Anders till båten de ska åka till Riga med nu i helgen och sedan är det en lugn Idol-kväll som väntar. I helgen blir det lugnt. på Söndag händer dock något kul och det kan ni som bor i närheten av Åkersberga också ta del av! D ska vi nämligen ha EXPO (exponering) visning inför jul, med massa produkter ur vår business. Det kommer finnas julklappsförslag samt massa produkter att känna, dofta och få mer information om. Det är allt från smink till hudvård, hårvård, bilvård, rengöring, mat, ja egentligen allt du kan tänk dig. 30% PÅ ALLT den här dagen ä det också. Det på Alceahuset (dvs gamla sjukhuset, busshållplats röllingbyskolan) huvudingången. Öppet hus mellan klockan 16-20. Kommer du dit så berätta gärna att du blev inbjuden via bloggen. Hoppas vi ses!

Nu ska jag visa lite av mina nya naglar och som ni ser på vissa så ger övning färdighet!


Guldbrons och svart


Jag blev ganska nöjd med dessa


1: Lila och vit, 2: Lila och rosa 3: Grön brons och vinröd, 3: Rosa och vit, 4: Lila och vit, 5: Rosa och röd, 6: Röd och svart, 7: Rosa och mörkrosa, 8: Vit, Rosa och svart, 9: Röd, vit, rosa, 10: Lila och beige, 11: Vit, brons, glittergrön


Tyvärr så syns det inte SÅ bra på bild eftersom min digitalkamera med 4,1 megapixlar är från 2006


Den här tycker jag blev riktigt bra

Bättre sent än aldrig

Hej allihopa!

Jag vet att jag inte skrivit på ett tag, men jag har inte haft inspiration nog att ens starta datorn. Jag har varit ute och kört till olika ställen under dagarna och på kvällarna har jag varit så himla trött den här veckan. Inte vet jag om det är för att man gått på högvarv eller om det är för att jag är lite småsjuk. Pojkarna har i alla fall haft feber nu i slutet av veckan.

Idag var vi på kyrkligtcentrum och hade fika med de barnen (deras föräldrar också så klart, haha) som döpts nu i år och sedan hemma så fick jag och lillasyster för oss att fixa med nailart. Det var jätteroligt faktiskt och jag gjorde ett helt sett med naglar. Det var första gången jag själv gjorde det. Jenni hade heller aldrig testat. När jag har mer färger så ska jag pyssla lite mer, men för att vara rookie så tycker jag nog att det blev himla bra!

För att ta reda på och få demonstrerat hur du ska göra så sök på "acrylic gel nailart på youtube. Lycka till!


Dessa två färger fick vara de jag gjorde med. Jag har bara ett brunt och ett rosa förutom dessa så det var inte mycket att välja på


Men jag tycker nog att det blev ganska bra i alla fall. Vatten, häftmassa, tandpetare och nagelack behövdes för detta


Komplett sett


Varje nagel blir unik


Visa blir extra bra (och vissa blev mycket mindre bra)


Lite slabb får man eventuellt räkna med


Jag har ganska mycket naglar att fixa med


Kompletta sett


Nog tycker jag att det blev helt okay!


En av de bättre naglarna ha dessutom fått ett par stenar också


Oliver idag på kyrkligtcentrum (jag fick ta med mobilen, eftersom jag inte hade vanlig kamera med mig..)


Marcus ritade med de andra storasyskonen


Oliver kameraflört


Puss på brorsan


Trött för ett par veckor sedan då jag var på väg på körkortskurs


Min romantiska make gjorde detta till mig i lera. Jag vet att det inte är så bra bild eftersom det är taget med mobilen, så jag ska ta ett bättre med riktiga kameran snart


Nya foton

Nu ska jag bjuda på några foton från senaste tiden igen


Olivermys


Pappa tycker (på skoj) att det räcker med att sätta på EN av mammas strumpor, istället för att bemöda sig med att leta upp två likadana (maka strumpor har i våran familj en tendens att försvinna).


Mamma tycker två omaka är okay


Glad över nyblivet (sedan den 6:e) körkortsinnehav


Busunge på vift

Kavalkad av Marcusbilder kommer snart

Here I am!

Hallå allihopa!

Jag förstår att ni kanske undrar vart jag tagit vägen och svaret på det är att jag varit överallt utom hemma.

Okay, kanske inte riktigt så, men jag har åkt till diverse ställen de senaste två dagarna. En sväng till arninge idag på dagen och sen till Bromma till Tomas jobb och hälsa på, till exempel. En salig blandning av hitta och inte hitta, samt en sväng in i Stockholm idag. Nu är den första attraktionen dock över och imorgon ska jag stanna inne och ha det toppenskönt hela dagen (säger jag just nu i alla fall).

Ett längre inlägg imorgon. Minhjärna har gått på högvarv de senaste två dagarna, så nu behöver den vila.


Jag har tagit körkort!!

Det har sakta smält in nu. Jag har tagit körkort. Idag. Idag tog jag körkort. "Ja, men det här var ju godkänt" sa han och jag upprepade "va?". Snacka om ställt. Men jag klarade det. 28 år gammal. Det var dags nu.

Självklart var jag tvungen att premiärköra ensam och det blev den klassiska affärenresan (lustigt eftersom vi bor uppe på ICA) och sen hem igen. Men det var roligt. Surrealistiskt. Värre blev det på kvällen eftersom jag gav mig på en riktig hårresare, med motorväg, mörkerkörning, skyltläsning, hitta vägen och sånt. Det känns lite larvigt när man inser att man åkt med massa, men ändå inte kan vägen. Nå ja, efter ett tag kom jag ju rätt i alla fall och nu kommer jag att hitta utan problem från och med nu. Men lite "läbbigt" var det allt, den där första riktiga ensamma turen, då jag inte kunde fråga någon om jag körde rätt, rätt fil och såna saker. Ja, men det gick ju det också. Hej och hå!


YEEEEEEEEES!

JAG HAR TAGIT KÖRKORT!!

Yes! 13.40 startade min uppkörning och ca 14 hade jag mitt körkort! Det var absolut värt allt slit. Men nu är det över. Nu är det dags att starta mina egna erfarenheter på vägarna! TUT TUT


Bullar?

Ny vecka, nya möjligheter. Mmm, man kan undra vad denna vecka kommer bjud på. Ett som är säkert är att jag ska fortsätta övningsköra tills det är dags för uppkörningen. Mer än så har jag ännu inte planerat. Jag hoppas på fint väder den här veckan också, för då ska jag och lillasyster Jenni (http://lunajms.blogg.se) ut och promenera ett par kvällar. Bäst att börja gå mot bättre former. känner ni er runda efter sommaren?

Igår var det som bekant "kanelbullens dag". En "högtid" som vi aldrig har firat alls. Men min syster skickade ett "glad kanelbullens dag!" sms och då är det klart att man blev kanelbullesugen! Trixet med det är att jag är glutenallergiker, så det gå knappt att hitta bullar i affären som smakar okay. Min underbara, kära make erbjöd sig snabbt att han skulle baka kanelbullar! Det lät ju godare än gott, men efter ett tag beslutade vi att klockan skulle bli för mycket innan de var klara (eftersom vi kom på den ljusa idén vid 18-tiden). Så det får bli en annan gång istället. Men han är bra underbar min man, det ska ni veta!

 

Nu närmar det sig

Ja, det känns som om att rubriken egentligen säger allt jag menade att säga, men jag kan passa på att förtydliga VAD som närmar sig, för de som inte hänger med.
Uppkörningen pratar jag om och nu är det mycket nära tills dagen D. Det känns otroligt skrämmande om jag tänker på att jag berättat för folk vilken dag det är och att de därför kommer veta om jag misslyckats eller inte. Men som Tomas säger, "det enda du behöver vara rädd för är själva rädslan" och Rädsla, eller FEAR som det heter på Engelska står för just: False Evidence Appearing Real (falska bevis som verkar sanna - direktöversatt) och om jag missar så är jag ju inte den enda. Men håll tummarna ändå snäll ni!

Mörker tack

Jag har sådan seriös migrän just nu.. det känns riktigt som m att jag vill bädda ned mig i ett tyst mörkt rum och bara sova ett tag. Men man måste ju vara social. Nej, det måste man faktiskt inte -jag vet. Men nu är Robban här, så med lite Diklofenak i kroppen så får jag bita ihop.

Ha en trevlig kväll allihopa!


Lördagsmorgon har guld i mund?

God morgon allihopa. Ja, lotten att ta hand om morgonen med ungarna (så att den andra får sova ut) har denna lördag fallit på mig. Men det var helt okay för Oliver ville upp kl 7, alltså inte för tidigt och jag var inte SÅ trött. Maken sover skönt och det är han värd.

Vi såg idol igår i alla fall. Dock började vi titta ca 22, efter att Robban gått. Troligtvis lägger vi huvuddelen av spelandet ikväll istället.

Jag ska också ut och köra lite idag och vad vet jag, kan det bli någon form av halkträning? Det ligger tjockt med frost här på taken och det är bara 0,4 grader ute hos mig. That's it, hösten ÄR ÄR ÄR här -så ni som fortfarande envisas med strumplösa fötter i sommarsandaler, bara ben och ingen jacka, kanske borde tänka om. Själv gled jag in i flecen, med stora sjalen om halsen för en tid sen, dock tror jag att det får bli en jacka i fortsättningen. Det är förrädiskt vid denna årstid bara, det ser kallt ut på morgonen och mätarna visar låga temperaturer. Man klär alltså på sig för nära en vinterdag. Sen kommer solen och höstvärmen á 10-12 grader på dagen och man känner sig rinna iväg. Nästa dag tar man på sig mindre "ifall att" och fryser som en kyckling utan fjädrar, jaaaa. 


Robban vill jättegärna vara med på kort


Eftersom Oliver haft det jobbigt med sin förkylning och astma på sista tiden, så sover han för tillfället hela nätterna i babysittern. Då sitter han lite mer upprätt och andas lättare


Gullunge!


God lördagsmorgon! Det ser vackert ut ute


Frosten ligger på taket


Dimman syns bakom träden


God morgon säger en ofixad Linda


Marcus är lite trött. Passar på att starta morgonen med lappen på ögat så slipper han den senare idag


Lilla morgonpigg!

skynda skynda

Åh usch vad stökigt det är här hemma! Måste städa nu med det samma. Och ikväll ska vi ha besök... spela in Idol alltså. Skit, jag som är så nyfiken på vilka de 4 wildcardsen blir. Ingen får spoila för mig nu! Ska se idol till frukosten imorgon. TREVLIG kväll allihopa!

Första trendföljningen

God fredagsmorgon!

Jaha, vad ska jag hitta på idag då? Nu är det ju klart med körkortsteorin. Men det finns att göra kan jag lova. Förutom att jag ska med Oliver till Ortopeden idag (hålla alla tummar i världen till att lillgubben INTE också behöver glasögon!) så har jag städning att ta hand om. Ni vet, allt utom toritankar har stått på paus i några dagar. Då blir det lätt några nivåer stökigare än jag önskar och maken har ju arbetat, så han har inte tagit hand om det heller. Kvällen säger ni..? Neee, då är det ju middag och idol och sånt *vissla* och mer teori. Ja, som man bäddar får man ligga, men det är lugnt, idag ska jag bädda rent.

Nu till något helt annat. Ni har kanske sett trenden med listor i bloggvärlden nu? Listor med egentligen vad som helts från onödiga fakta till utmaningar med bara underliga frågor. Jag brukar egentligen inte följa "bloggtrenderna" men idag ska jag för omväxlingsskull lägga ut en trndföljare:


10 saker ni inte vet om mig

  1. Jag sätter sällan mig själv i första rummet.
  2. Jag tycker inte om att laga mat, om det inte är till något speciellt tillfälle.
  3. Jag är rörig (städwise) av naturen, men blir jätteirriterad om det väl ÄR stökigt (jag städar mycket!).
  4. Har jag fattat ett beslut så kan jag vara extremt målmedveten.
  5. Nicke nyfiken har fått sitt namn efter moi.
  6. Jag vill till 99% säkerhet ha en till bebis.
  7. Jag är proffs på att köra huvudet i väggen.
  8. Jag är extremt bra på att lyssna och ge toppenbra (och opartiska om det behövs) råd, men jag lever oftast inte själv därefter.
  9. Jag är väldigt duktig på att sjunga och enligt folk inom musikbranschen så har jag stora möjligheter att kunna bli artist.
  10. Anledningen till att jag inte följer mina drömmar är för att jag inte trivs med min vikt.

And there you have it. Någon som känner igen sig?


Nostalgi: Marcus andra levnadsår

Underbara Marcus har snart nått hela 4 år och det innebär att det finns en otrolig mängd underbara foton på honom som jag kan visa. Här kommer ett litet urval ur åldern 1-2.


Världens finaste lilla tomte 6 dagar efter 1-årsdagen!


Buskille


Mysa i soffan


*peta*


Busungen plockade ur och klättrade upp i lådan. Han var mäkta stolt över prestationen


sovmys


mellanmålsbus


Världens finaste åker karusell


Somna i udda ställningVana som ett litet yrväder


Slappa lite framför tv


Somna med Mollan på magen


"Prata" med mamma i telefonen


Håret växte jättemycket!


Att gå till frisören första gången var inte så roligt


åka till Turkiet


Badbus


sötsov


Grattis på 2-årsdagen


2-års"kalas" i flyttstök

Men vänta nu.. tomt!

Usch.. nu är det pausen mellan kvalet och utröstningsprogrammet.. Ja, vad ska jag göra nu då när jag inte har någon körkortsteori att plugga? Hm...


Ja, det där gick ju!

Vad tror ni? Klarade jag det?
JA! Hälften klart, hälften kvar, hoppas hoppas hoppas.

Ikväll är det kära Idol igen och det är de sista tjejernas tur att sjunga. Det ska bli intressant att höra om de som verkat bra verkligen är så bra, eller om det blir några surprices. Vad som inte varit någon surprice vad Erik igår! Den killen helt fantastiskt! Vi sitter här hemma med "Kevinvibbar" (Kevin som vann förra ses av Idol, för den som inte har full koll. Så fort han öppnade munnen så sa Tomas och jag att tävlingen redan var avgjort. Så rätt vi hade. Kan vi göra ett hattrick månne?).

Nej nu ska jag äta underbar fläskpankaka. Min man är tokduktig i köket!


Och provdags

Jaha, då var det dags att ta sig samman eftersom det idag är provdagen.

Mmm, kanske ska förtydliga att det är kunskapsprovsdagen jag talar om och i eftermiddag är det dags. Jag har inte öppnat boken idag och har inte heller tagit ens den minsta titt på datafrågorna. Det är bäst att inte fylla huvudet extra eftersom det kan resultera i att allting blandas ihop när det väl gäller. Ska jag vara ärlig är jag faktiskt inte nervös egentligen, för jag tror att jag klarar det. Läs tror ordentligt, för jag kan ju lika gärna skriva ut ett fail i bloggen ikväll. Men jag tror ändå att det kommer vara lyckliga rader. Det gäller bara att hitta det.

Fram tills det jag ska åka (om ca 2 timmar) ska jag fixa mig så jag ser lite fräsch ut. Och detta är då inte för att försöka impa på någon lärare då om någon fnissade till, haha, utan eftersom man ska ta fotona till körkortet när man är där. Så håll tummarna för att jag klarar det (provet) och att det inte blir ett mugshot som man får skämmas för att visa upp.

RSS 2.0