Semester!

Hej allihopa!

Helgen kom och den gick, men inte är vi ledsna för det -det är ju semester! Men mycket förberedelser är det dock, för måndag om två veckor så är det dags för mig att åka på intensivkurs för B körkortet. på onsdag är det testlektion.

I fredags tog vi en helt lugn dag och på kvällen var Robban här och vi spelade tv-spel. I lördags var vi på kräftskiva och det var himla roligt! det började kl 17 och vid 2 åkte i hem (jag hade med kameran, men tror ni ja kom ihåg att ta bilder?... nej) ja och det resulterade i GRYMMA kopparslagare i söndags morgon. Åh usch! Det tog tills strax efter 12 innan jag var människa igen. 

Idag började inskolningen på förskolan! Det gick jättebra, men å andra sidan så hände inte så mycket idag heller. Imorgon ska Marcus få träffa ett par barn från barngruppen och då ser vi mer hur det fungerar. Jag tvivlar dock inte på framgång. Sedan åkte vi till babyland och köpt regnkläder till Marcus och efter det åkte vi till Waxholm och åt en glass. Waxholm in the name of körövning. Imorgon vidare körövningar eftersom vi ska ut till skärgården och övningsköra där, med svärmors bil. Mmm gott folk det närmar sig!


Pojkarna igår kväll


Glass i Waxholm. Marcus blev inte alls kladdig nej...


Tomas och Oliver är nöjda efter gottglass. Huvudpersonen moi undgick kameran genom att vara the fotograf.
(ja jag vet att det är kass kvalitet på fotona men de är tagna med Tomas mobilkamera på 3,2 pixlar)

Today

Hemma igen efter en händelserik eftermiddag.

Vi gick till öpnna förskolan idag. Marcus var där några gånger när han var liten men det kan han inte minnas. Eftersom de precis öppnat efter sommarstängningen så sa de att det inte var så mycket barn just nu. Jag, Liza och ungarna var helt själva där idag! Det är absolut kul när det är andra föräldrar och barn där, men just idag kändes det skönt att få vara ensamma.

Kl 16 ringde Tomas och meddelade att han var på väg hem. Bye bye Östersund!

Och nu lite kort från idag.


Oliver var jättenyfiken


Marcus hade jätteroligt


Moa


Tindra


Nyfikna bebisar


Oliver var trött efter dagen


Det kom en liten tår


Det var vackert väder idag

Nedräkningen har börjar snart

God förmiddag

Här sitter jag igen och inte är jag piggare än igår. BusMarcus är dock lika pigg som vanligt och far runt som ett yrväder i lägenheten och busar upp Oliver, som även han vill och försöker vara överallt. Det är inte lätt när man är liten. Vi får väl se när Oliver tycker att han "in the style of big brother" också ska rusa runt på 2 istället för att krypa runt på 4. Yngre syskon har ju en tendens att börja lite tidigare. Marcus var 11 månader när han kunde gå helt själv. Ankgången gick han inte så länge, han var istället jättesnabb på att utveckla sig till springande och när han började hos dagmamman så var han den ända (samt dagmammans egna dotter som är ett halvår äldre) som kunde kuta runt och leka. Den andra pojken som började (född 3 dagar innan Marcus) kröp fortfarande. Då var Marcus 1 år och 3 månader.
Men detta är ju inga garantier för att lillebror kommer att skynda och pojkar är ju kända för att vara sena. Vi får väl se inom en snar framtid. Ingen idé att spekulera.

Idag ska vi till öppna förskolan på eftermiddagen. Med vi menar jag mig och ungarna samt Liza med hennes sötisar. Dessförinnan är det saker jag måste hinna med, så jag kan inte dröja här för länge nu (jag är inte känd för att snabba mig allt för mycket när jag skriver och kollar boggar). Och ikväll (om inget oförutsett händer, peppar, peppar) så kommer min fantastiska make hem från sitt östersundsjobb FÖR GOTT och har semester i 4 veckor dessutom! Yes our time is now! Hoppas vi får lite av sommarvärmen som dröjer kvar, så att vi kan åka till stranden i alla fall en gång innan det är över. Hoppas kan man ju alltid!

På måndag börjar nedräkningen till intensivkursen också!! 2 veckor och 3 dagar kvar. på tisdag testlektion!Usch vad sent!

Hej allihopa, mitt i natten.

Jag startade upp daton väldigt sent idag. Det har varit mycket att göra, många bollar i luften på en och samma gång. Dessutom känns det som om jag inte sovit sedan Tomas började sitt jobb i Östersund. Ja.. för 6 månader sen. Idag totaldeckade jag (efter att ha sagt till ungarna att de var TVUGNA) i sängen i nästan 3 timmar!! Oj oj.. halva dagen sov vi bort eftersom vi vaknade igen kl 17, men jag behövde det. Jag kände mig lika trött efteråt kan jag säga, så då kan man undra hur trött jag skulle varit om jag inte hade sovit alls. Dock jag gör jag mitt vanliga pucko och dröjer kvar här When I clearily need to sleap. Anyhow - IMORGON KOMMER TOMAS HEM FRÅN ÖSTERSUND OCH DÅ ÄR DET ÖVER!!
(+ semester aaah!)

Ha en ljuvligt god natt!


Möggelhjärna

Jag har ingen inspiration! "Till vad då" undrar ni, TILL NÅTT säger jag. Inte till att plugga, jobba, fixa klart min meritförteckning, eller ens komma på nått intressant att blogga om. Kan det bero på att jag har begynnande migrän? Nja, kanske. Sängen...? Why not. Men jag säger inte god natt än, för känner jag mig själv rätt dröjer det säkert en timme till innan jag ligger där. Shame on me

Nattfunderingar

Jag har mer och mer kommit tillbaka till känslan av att jag kommer att vilja ha fler barn. Jag vet inte om det är en angenäm tanke eller inte. Min make, den fantastiskt underbara förstod att detta skulle komma, men erkänner också att han inte alls vet hur han kommer känna inför fler barn, eftersom han i grund och botten känner sig klar nu. Dock säger han att det ärvälkommet att diskutera fråga igen.

Nu till mina funderingar. VARFÖR vill jag (troligtvis, jag är inte 100%) ha fler barn?? För att vara gravid är ju himla jobbigt. Ja, eller det var det med Oliver i alla fall. Det var bäckenbottenuppluckringar, kramper, förvärkar, fan och hans moster. Men med Marcus var det ju som att dansa på rosor (hur det nu egentligen känns).. så graviditeten kan jag kanske inte räkna med. Dessutom finns det ju de som har det värre.

Jaha one down. Vad finns det mer. JO!

Den där jäkla spädbarnsdöden. Usch, får nästan rysningar bara jag ens börjar nämna ordet. Om jag hade varit en "normal" kvinna (för det finns ju regler för vad som är normalt.. eh..) så hade jag kanske inte fokuserat så mycket på det och då kanske jag faktiskt hade kunnat sova ordentligt....ordentligare de här månaderna (inte inräknat den första månaden) och sluppit hänga på lampknappen var 7:e sekund för att tända upp sovrummet så Tomas blev halvblind -bara för att dubbelkolla att bebis andades. Mja.. det gör jag fortfarande om vi ska vara ärliga.

Mmmm och det är ju inte nått kul. ja och sen då.. så har vi *fundera* JA!

När barnen är sjuka, så måste man ju oroa sig så himla mycket och det svider i shjärtat och j....

Nej! Jag kommer inte på en ända himla bra anledning till varför jag INTE skulle vilja ha fler. Ja förutom det att vi redan har två underbaringar, som fyller hjärtat till maxbredd (och lite till) så HUR I HELA skulle det kunna finnas plats till en till?!

 Vecka 33 (Jag börjar känna mig väldigt tung.. även fast jag inte gått upp något) Vecka 27 (titta inte på den smutsiga spegeln. Jag har en liten kille som är uppe där och gör handavtryck jämt)  Och vecka 40
Klicka för förstoring

(kopierade från mitt galleri på http://familjeliv.se  . Lindatmw är min signatur där om du vill se bilder, läsa tidigare blogginlägg än de du hittar på skimra, eller vill se videoklipp)

Men... vänta nu lite

Här sitter jag. Men det är nog lite onödig information, för hade jag inte gjort det så hade du troligtvis inte haft det här inlägget att läsa. Ja.. det börjar bra, sådär bra att fingret nästan tuchar till på delete tangenten, för omstart. Men eftersom jag är för lat för att börja om en gång igen, så får ni stå ut med mitt kvällsbabbel.

Har jag gjort något av värde idag? Nja, det beror på hur man ser på det.
Har jag gjort något av det jag hade TÄNKT att jag skulle... nej.
Men vad jag har gjort är att inte göra mer än precis det jag behövt. Det är inte var dag man får ha det så här lugnt. Men hur skönt det nu än var så var det ÄNNU skönare då Marcus trippade tyst innanför dörren och gjorde en snabb avsökning med blicken och sedan rusade till min famn. Han lilla röst klingade så klart och spelade på mitt hjärtas strängar. Åh, min älskade lilla gubbe. Usch för att leva isär. Peppar, peppar för att det aldrig ska behöva hända.

Idag bestämdes det lite hastigt och lustigt över telefonen, eller ja, inte bestämdes kanske, men ett tal som lutade ca 90% åt det i alla fall, att det börjar bli dags för mig att avsluta mammaledigheten och börja jobba. Får jag lite ångest över det? Blir jag lite nervös, får lite ont i magen och vill helst gräva ned mig ett tag? Ja. Men what to do. Vi är ju inte rika..... änmorgon, lista och foton

Hej allihopa.

Ja, den här morgonen började annorlunda! Till att börja med kom min mamma och hämtade Marcus ca 7,15 på morgonen idag, för att ta med honom till jobbet. Han kommer inte hem fören ikväll, så jag får en lugn och skön dag med stora plugg (körkort) möjligheter!
Så idag när vi vaknade (för Oliver sov så när Marcus åkt så somnade jag om igen tills Oliver vaknade två timmar senare) var det alldeles tyst här hemma. Alldeles lungt och skönt. Men jag saknade ändå min lillgubbe på en gång så jag ringde och kollade läget, men han hade alldeles för kul för att prata med mig.

Vid 12 visade Oliver att han var trött och jag la honom. Det tog 2 minuter innan han vaknade igen och trots ihärdiga försök av att

 • gosa
 • amma
 • prata
 • vagga
 • klappa rumpa
 • klappa magen
 • sitta bredvid
 • ge napp
 • lyssna på hästspeldosa
 • lyssna och se på sängmobilen
 • lyssna på lammspeldosa
 • lämna rummet
 • låta gråta
 • ligga bredvid i total tystnad
 • stå utanför dörren och säga "jag finns här"

så ville han inte somna om. Över en timme senare plockade jag upp Oliver ur sängen igen. Det fanns ingen mening. Jag skulle vilja kunna få honom att somna så där i sängen. Nu somnar han bara vid bröstet. Vid 9 månader tycker jag att det är mer än dags för honom att vänja sig av med det.

Nu ska jag studera det hårdaste jag kan hela dagen, så att jag kan mysa med en film innan jag lägger mig ikväll sen. först lite foton.


Planering inför våran kommande spelning, framför datorn och med gitarr.


Min mobil gick sönder i helgen (knappsatsen lossnade nästan helt och vi försökte limma den. Det gick inte alls bra och "lägga på" knappen slutade att fungera). Jag fick då byta till...


...den här tjusiga. Ja, det är min gamla mobil. Men den fungerar i alla fall. Dessutom är det STOR skillnad på mobilkamerorna eftersom den gamla bara har 2 megapixlar (se den första mobilbilden), medan den som gick sönder har 5 megapixlar, vilket ändå motsvarar en helt okay digitalkamera (denna bild är tagen med den till exempel). Men mobilen fungerar i alla fall hel okay och det är ju bättre än inget.


Hade jag varit smart nog att göra så här (tejp) istället för att fösöka mig på limning så hade allt varit funkis fortfarande. Ja och denna bild är alltså tagen med den gamla mobilen som jag tvingas ha nu..


Oliver gillar inte när kameralampan tänds innan fotning, på den gamla mobilen


Barn och deras sovställningar. Oliver i en härlig klassiker


Mmmm.. Marcus passar inte riktigt i mina strumpbyxor. Och nej, han jobbar inte i showbiz, det var lilla jag som tyckte han skulle ta på sig dem så jag fick se hur stora de skulle vara *vissla*


En annan som också råkade ut för knäppa ideér var Oliver, på Moas kalas. Jg och Liza diskuterade fler barn och jag sa att om det blir fler hoppas jag på en dotter. Det ena ledde till det andra och Oliver slutade i Tindras klänning. Söt som sjutton, men finare som den lilla killen han är. Ett gott skratt fick vi i alla fall!

  
(klicka för att förstora)


Storstädning hemma  helgen och Tomas funderar på nästa "to do"


En av sofforna ska till tippen nästa helg då (förhoppningsvis) Tomas semester har börjat. Tills dess fick han en superskön plats att sitta och röka (usch) på


Gårdagskvällen avslutade vi med lite kortspel. Jag vann!.................... nästan


Min söta lillasyster ( http://lunajms.blogg.se ) Jenni var här och hämtade ett Tacofat jag rensade ur och passade på att visa upp både sina nya glasögon och sitt egenhändigt sydda linne. Hon är kreativ hon. Kolla hennes blogg om ni inte redan gjort det!


Jag kunde gå med på att vara med på ett hörn


Oliver har börjat klättra i trappan, så idag på morgonen gjorde jag en tillfällig stoppkreation. När Tomas kommer hem ska han sätta dit en grind


Bus med pappa. Dålig skärpa, men bilden var så söt så jag ville inte hoppa över den


Och sist men inte minst en sötiver

  

Så irriterad!

Hallå allihopa.

Ja, jag var lite tråkig igår och gjorde inte mycket mer än att visa er de senaste från mina kameror, men det var allt annat änen bra dag igår. Som ni kanske inns från några inlägg tidigare så berättade jag att Tomas fick förlängt jobb och har alltså jobbat debn här veckan. Me nu skulle det definitvt vara slut. Skulle... ja, han berättade i telefonen att chefen hade ringt upp och förläng jobbet  en  v e c k a till!!! Följer ni min blogg så vet varför det förstörde hela min gårdag!

Liza kom hit och höll mig sällskap och det var himla trevligt och jag behövde verkligen det, ör att få ett brake ifrån vardagen. Tomas kom sen hem från Östersund vid 19. Då åkte vi óch åt middag och sedan tittade vi på en annan lägenhet. Men den kändes inte så lockande. Den var väldigt fin innuti, men uteplatsen var ungefär en halv kvadrat. Nej tack och hej för den.

Idag ska det köras och handlar innan eftermiddagen nått sitt slut, för idag ska vi på kalas/middag hos prinsessan Moa (Liza och Anders), som fyller 3 år  och det ska bli jättemysigt. Imorgon är det också fullt upp, med båe ett kalas och ett dop. Söndag kommer bjuda på söndagsstressen och på natten åker Tomas.. igen 

Fotokavalkad

Hej allihopa! Nu ska jag lägga in lite bilder från Sista tiden!

Min dag och massa foton!

God morgn alla. Fast god och god, jag ligger fortfarande i drömmeland i mitt huvud. Det kan bero på att den dumma bruden som kallas jag inte kom  i säng fören vid 3 i natt igen och idag kunde jag inte komma ifrån att behöva gå upp strax efter 8 -för då vaknade Olpis.

Som ni säkert förstår har inte ågot hunnit hända idag. Jag har bara startat datorn, gett Marcusfruktost och bytt Olivers nattblöja. Sedan har jag svarat på kommentarer och nu är jag här. Däremot kan jag berätt hur mon dag kommer se ut idag.

Jag ska nu ta en dusch. Det följs av lite småplockning i lägenheten samt något att äta. Också Oliver ska ha en matburk i den vändan, för han får bara välling nu. Jag ska då också fiska i mailen efter ett mail jag väntar på samt kolla lite busskommunickationer (för ja, det är 2 månader kvar innan jag ens kan hoppas att jag har körkortetkortet i handen) eftersom vi halv 2 ka vara hos ögonläkaren med Marcus. Hemma igen ska jag plugga i körikortsboken för nu MÅSTE jag ta mig i kragen. Sedanska jag laga middag, plugga vidare och lägga barn. Förjhoppningsvis ska jag hinna blogga i småpauserna, samt prata med min make någonting.

Men nu vet ni vad som står på min agenda i alla fall.
Vad ska ni göra idag?


Och nu ska ni få se något lustigt som jag uppfattade. Oliver kröp nämligen upp och pillrade med diskamskinen för en tid sedan. Då kom jag ihåg att jag hade såna foton på Marcus från när han var liten. Igår när jag tittade på bilder så upptäckte jag lustigt nog att de är LIKA gamla på bilderna och att bilderna är ganska lika tagna. Så här får ni mina pojkar då de var 8 månader:

MarcusOliverFör er som undrar så ja, det är på Olika ställen. Fotot på Marcus är från huset vi bodde i 2005-2007, innan vi valde att flytta till lägenhet. Köksgolvet som Oliver står på (lägenheten alltså) är hemskt! En plastmatta med så illa mönster och färg att det ser smutsigt ut, hut mycket man än tvättar!

Huset (åh vad jag saknar!)
LägenhetenSista bilden är givetvis tagen från våran framside altan, men den är naturligtvis likadan som de andra ni ser på bilden, en trappa upp. Tror ni det har varit jobbigt med barnvagn upp och ner för den trappan eller?

Och sit men inte minst, lite syskonbilder samt ett på mig och Tomas!


November 2008


December 2008


Januari 2009


Februari 2009


Mars 2009


April 2009


Maj


Juli

Jag har inte tagit någon syskonbild nu i augusti än, så det bjuder jag på senare. I Juni fanns det ingen syskonbild. Dock en mängd singelfoton.

And us!Adjöken för nu


Bättre sent än aldrig

Ett litet nattinlägg som handlar om kaos. Jag tycker att allt jag skriver om i min blogg är kaotiska dagar och proppfulla dagar. I alla fall på sista tiden. Hur som haver, min dag:

Till att börja med ska jag lägga till kort från gårdagen. För jag skulle blogga mer, men eftersom jag hade en vän som behövde min odelade uppmärksamhet så kunde jag inte ägna mig åt någonting annat. Så vad jag hade tänkt skulle bli en tidig kväll, slutade med att jag vid 3 förkunnade att jag trots min ovilja var tvungen att gå i säng. Vi skulle ju upp tidigare idag.
Så morgonen började med abrupt uppvaknande strax efter 8 (ja, jag vet att det inte är så tidigt, men har man bara sovit 5 timmar så är det tidigt) av väckarklockan och det vill jag lova, att signalen har i princip aldrig varit så hemsk som idag. Klockan 9 hade vi i alla fall masat oss iväg till sjukhuset som vi skulle besöka idag. Det är en bokad tid sen ett par månader och det var för Olivers skull.

Inflik: När Oliver var liten bebis,  Så drabbades han av RS viruset. Det tog mycket hårt på honom och genom denna menade de att han troligtvis utvecklade förkylningsastma (ni kan läsa om allt det här från början i bloggen). Oliver fick då medicin mot detta. Men givetvis skulle hans lungor kollas med jämna mellanrum. För på en bebis kan man intge testa astma.

Oliver har varit på kolla några gånger och det har alltid låtit bra om andningen, men å andra sidan har han alltid varit frisk då det kollats. Det är betryggande att veta att han inte är astmatisk till vardags. Idag var det lite flax, om man kan kalla det så, eftersom Oliver fortfarande är förkyld sedan förra vecka. SÅ nu blev det annat ljud i skällan. Oliver behöver ta sin astmamedicin. Han hade väsande andning -förträngning. Så nu är det bara att köra hårt med medicinen då han är förkyld! Lilla gubben!

Hemma idag har det varit kaotiskt. Oliver är ledsen för allting, vilket nog har med förkylningen att göra och Marcus har varit så busig och jobbig idag att jag emellanåt hade kunnat gå i taket! Gråta lite i telefonen för maken fungerar för tillfället och han pratar med Marcus om att han måste lugna ned sig lite. Sista tvisten för dagen resulterar i att jag kastar en bil i golvet så den går sönder och då kände jag att vi var tvugna att lugna ned oss lite båda två! Han fick inte bete sig hur som helst bara för att han är liten och jag bör inte bete mig som någon i hans ålder och kasta sönder leksaer, utan som den vuxna person jag faktiskt är. Det slutade med jättegod. Vi hyrde filmen Bolt (Disney) som Marcus ville se och mumsade kyckling. En mycket lyckad och mysig kväll, som slutade med att Marcus lekte att han var Bolt, tills han låg under täcket.

Jag måste köpa en ny bil till min lilla älskling. Det var dumt av mig. Det känns att det är en hård vår och sommar jag lämnat bakom mig. Grattis älskade Tomas, du får semester lagom till hösten.

Eller vad tror ni? Blir det något med bad i år?


Älskade Marcus


Älskade Oliver


Trött mamma


Älskade make/far

Tillägg

Ja, det är ju tur att maten är varm. Vore ju trist med klar men kall mat. Bra Linda

Men det var ju nödvändigt det här..

Jag ger upp! Jag skrev just ett långt inlägg som var så tråkigt att jag var tungen att radera alltihop! Jaha och lagom tills attt jag ska börja skriva igen så är maten klar och varm, så nu ska vi äta. Efter det så kommer syster med tjej hit ochska äta kräfto´r (för jag äter inte kräftor tll middag!) så jag skriver sen istället. Ja för så kanske jag har något vettigt att säga! 


Kortis

Det blir ett kort inlägg nu. Dels för att jag inte mår så bra och därför inte orkar och dels för att det är MASSA att göra idag fortfarande. Idag har vi hittils tvättat, diskat och jag har kört fram och tillbaka mellan hemma och skärgården(svärföräldrar). Än ska vi hinna packa (Tomas för sista (?) veckan borta...) städa av mer, duscha, se lägenhet, åka på möte, laga mat.. och ja. Timmarna är färre än vad de borde ha varit, mer kan jag inte säga om den saken. Men jag lever i alla fall och imorgon är jag åter!

Lite bättre

Hallå allihopa!
Som ni ser så skrev jag ingenting igår, men jag var jättedålig då. Idag är det bättre och jag tänker att jag nog ska kunna bjuda på i alla fall någonting. Tv-spel är ungefär vad jag orkat med och det har jag spelat bakom en hög av snorpapper medan jag knaprat alvedon för att få bort min killer-huvudvärk. Matlust hade jag ingen tills jag kom å att sallad vore gott och ja, sallad vr i det läget som en dröm. Jag tror inte jag hade klarat att äta vanlig och framfö allt varm, mat.

Jag åt sallad med
lite kruksallad, majs, färska champinjoner, gurka, rödlök, ägg, tonfisk. Med en dressing av vatten, olivolja, örtagårdspåse och två vitlöksklyftor. Gott gotti! Ja, jag hade i några ostkuvber också, men det var bara lite ocjh det hade jag lika gärna kunnat vara utan som med, men Tomas hade det i sin och det såg gott ut. "receptet" på den här salladen fick jag av Jenny och den är helt underbar! Har du något tips på god sallad?

Eftersom vi inte rört oss ute pg min underbara förkylning så har jag inte fotat nått nytt. Det har däremot Marcus och här ska ni få några av hans bilder igen!


Takfläkten är häftig att fota!


Några bilder på sig själv kan vara bra att ha


Pappa fick bli fotat!


Det här spelar roll!


Och lillebror! Han fick vara med på de allra flesta korten


Marcus fotograf!


Närbilder är alltid roligt


Där borta står lillebror!


Beviset på att mamma är sjuk (inte direkt en fräshing på det kortet!)

Nya bilder


Marcus är inte så glad över att behöva ha hakapp då han blir åksjuk i bilen


Oliver somnade på en gång då bilen började rulla


Tomas fick jag "stjäla" ett kort på


Det blev en hastigare lunch, vilken Marcus blev jätteglad för


Jag övningskörde till och från bilen


Vi åker runt i vår K-märkta lilla fornlämning till Opel. Men vadå, det är en bil!

Gitarr och bio

Hej allihopa! Ja, idag har det varit fullt upp och tomt i bloggen.
Vi började dagen med att åka till Jam och köpa en gitarr och sedan passade min lillasyster barnen medan vi var och såg "sommaren med Göran". Det var en både rolig och mysig film så den tycker jag att ni ska ta och se.

Folierosen blev en succé och det var härligt. Nu är snart bröllopsdagen över, men inget mer kommer hända idag eftersom jag nästan inte orkar vara vaken ängre. Jag har nog fått en jätteförkylning, för jag har bara blivit sämre och sämre under dagen, vilket inte ett dugg roligt idag alls..

13/8 2005

Tomas och jag gifte oss idag för 4 år sedan. Jag vill ge honom något och har nu gjort klart min present till honom. Vad tycker ni om rosen? Tomas har gett mig folieroser vid några speciella tillfällen och det som jag gillar med det är planeringen, tanken och jobbet bakom. Alla kan köpa blommor. Jag hoppas han blir lika glad för denna som jag blir för de jag får av honom. Ska fota imorgon så ni får se. Nu kommer han snart hem i alla fall :
Lite nytt


Yoghurtkillen!


Spagettikillen


Ibland är det bra med haklis


Marcus ute och leker


Springer bort från mig som har kameran


Oliver är nyfiken då jag lagar mat


Glader!


Fisk, ris och hollandaise! mumma!


Okay jag pratar för mycket..... kanske =D

Tomas får förlägd tid!! Jag visste det...I alla fall en vecka till i Östersund blir det. Men han kommer i alla fall hem till bröllopsdagen!

Linda: Hm.. jag ringer till Tomas och ser ifall han vet om han kan komma hem i natt eller om han åker imorgon bitti..

RRRRRRRRRrrrrrrrrrrrrrrr      RRRRRRRRRRrrrrrrrrrrrrrr

Tomas: Hallå! =D
Linda: Hej! Jag tänkte bara höra hur det blir idag, jag menar om du kommer hem i natt, för jag har vägt för och nackdelar med båda sakerna....
Tomas: Jag är på väg till hotellet nu så...
Linda: Redan, vad bra, för jag tänkte så här att jag kan ju berätta om för och nackdelarna för om du ska stanna i natt eller komma nu på en gång, jag tänkte säga hur jag funderat, men du bestämmer ju så klart
Tomas: Okay...?
Linda: jo jag säger fördelarna med att du kommer hem först, eller jag kan ta allting samtidigt för det blir enklast. Jag tänkte i alla fall att om du kör ikväll så kanske du är trött, men du kan ju stanna och sova en stun om det skulle behövas och så när du kommer hem så kan du lägga dig på en gång, ochdå är du pigg och så eftersom du får sova ut imorgon.
Stannar du i natt  så kan du vara piggare när du åker, men du komme kanske vara trött hemma imorgon och det är u våran bröllopsdag så höhö, det är ju kul om du inte är såååå trött ja och, ja du bestämmer liksom,  jag vet ju inte hur du känne och så, men jag tänkte så i alla fall!
Tomas: Ja, alltså jag är på hotellet nu, så jag tänkte bara packa ihop mig och åka =)
Linda: V.va? Jaha! Ja men det är ju toppn, men tänk på då på att om du är trött och måste stanna så är det okay och jag kan prata med dig om du är trött och jag är vaken när du kommer.
Tomas: Okay =)
Linda: Vi hörs efter vägen!! Jippi.
Tomas: Det gör vi.
Linda: okay, puss hej!
Tomas: Puss hej.

Hm... undrar vad han skulle sagt om jag hållit mig till frågan: Jag tänkte bara höra hur du ska göra? Jag undrar om min make tycker jag babblar för mycket, haha ;-)


FÖR I!!

Ja hörni. Då kanske glädjen för kommande semester blivit förflyttad.. Tomas kanske får ytterligare lite förlängning. Det ända ljuset i det mörkret är att det bara bör handla om några dagar.

Varför "gråta" över några dagar? Jo det kan jag berätta.
I början av året, ja gissar runt nyår, så berättade Tomas att hans chef hade frågat honom ifall han kunde tänka sig att under några veckor åka bort och jobba på annan ort, 60 mil hemifrån. Detta skulle innebära att Tomas skulle jobba borta hela veckorna och vara hemma på helgen. Vi pratade inte så mycket om det eftersom det inte var helt klart varken om eller när det skulle bli, men med en nyfödd liten kille så kändes det inte jättelustigt.

Några veckor senare sa Tomas att chefen hade pratat om det igen, men att han inte hade sagt när och hur lång tid och andra detaljer som är viktiga eftersom han sitter hemma med bebis och familj (att jobba borta så är inte så idealiskt för alla då de har familj) och jag sa då att innan han okayade jobbet så behövde han få veta lite mer. Sagt och gjort. Tomas ringde hem och lät inte så glad som man kunde hoppats på och sa att det skulle bli lite längre än vi väntat -5 veckor! Vi suckade båda djupt åt det, men eftersom det skulle bli hyfsat mycket extra klirr i kassan så sa vi ja. 5 veckor står man ut.
I mars åkte han till Östersund.

5 veckor blev förlängt till 7 och när de 7 veckorna börjar gå mot sitt slut berättar Tomas för mig att chefen okayat en grund till i Östersund och att det skulle innebära några veckor till där uppe. Jag tyckte inte det var ett dugg roligt men vi kunde inte göra så mycket åt detta. Det talades om kanske 5 veckor till.

Veckorna gick och inget var tillräckligt klart för att avsluta och Tomas började känna sig väldigt stressad över att behöva säga till mig IGEN att jag skulle få vara ensam med barnen ÄNNU mer än jag redan varit (och ja jag vet att det finns singelföräldrar som minsann klarar sig själva och allt. Eloge till er, men det är inte vad vi pratar om här). Tomas inbokade semester började närma sig. Marcus skull snart ha sommarlov från barnomsorgen. Och kanske 3 veckor innan bokad semester kallar chefen på Tomas.

Tomas ringer och berättar att chefen bett Tomas lite försiktigt att vara kvar tills allting är helt klart. Det skulle kanske störa hans semester en eller två veckor, men den skulle han bara få flytta, så han skulle inte förlora den.

Nu står vi här. Tomas planerade semester skulle vara slut den här veckan. Det har alltså tagit ytterligare 3-4 veckor längre än vad chefen sa (1-2 veckor in på semestern). Men nu skulle det alltså vara klart. Det skulle inte finnas utrymme för mer och slutbesiktningen ska göras på fredag. Men allting har skitit sig för dem där uppe den här veckan. Marken var tvungen at göras om på ett ställe på grund av dåligt väder som gjort den instabil under. Lekutrustning som ska skruvas upp kommer inte fören imorgon förmiddag (och kom ihåg då att Tomas åker hem på torsdagar runt kl 13.. stor risk att det händer imorgon..) och de har dessutom GLÖMT att skicka en del saker. Jaha.. alltså kanske Tomas måste åka TILLBAKA IGEN under nästa vecka eller om någon vecka. DET TAR ALDRIG SLUT! När Tomas åkte var Oliver 4 månader. Nu är han 9..

Okay, det kan bli så at han kan komma hem imorgon som han ska och det hoppas jag verkligen för det är våran BRÖLLOPSDAG! i värsta fall kan han inte komma för sakerna levereras för sent.. och kanske får han inte sin semester nu heller. Så JA! Jag tänker gnälla om några dagar! Jag får veta senare. Hoppas det löser sig..


Nattbilder

Här sitter jag. TRött som sjutton men ska ändå slappa med nått avsnitt av någon favoritserie, innan jag kryper ned i säng. Inte fören nu sover alla barn och jag kan vara jag en liten stund.

Idag har det varit en hyfsat hektisk dag igen. Mycket att göra och planera och en sjuk bebis som av den anledningen kräver mer tid. Oliver är jätteförkyld stackaren.

Ja här sitter jag och nattchattar med Anna som vanligt och med våran egen speciella humor sitter vi ikväll och ritar bilder till varandra. Här är ett smakprov


Ja okay, vi är lite nattskumma

Irriterad

Idag är jag kluven. Det är mycket tankar kring den sista mammaledigheten, kommer dagarna räcka, vart ska jag ta vägen, ska jag öppna daghemmet och om jag vill, blir jag godkänd.. jag kan inte ens säga allt, men det är rörigt och det är mindre kul i alla fall. Största anledningen är att Fk inte varit tillräckligt noga med sin info. Ja, det är som det är.

Jag har inte pluggat till körkortet än i veckan. Oliver är jättegnällig och är förkyld nu.. igen..
Men idag ska jag ta tag i det och läsa vidare


Naturlig skönhet

Ibland kan saker vara sådär naturligt vackra, ni vet. Men jag menar inte solnedgången och molnen (bla bla) inte heller romantik eller annat bla bla, utan bara tjusiga. Okay, jag inser att ni inte förstår vad jag pratar om, så jag visar iställetInte ristat. Naturligt

Guide för den trötte som vill slippa undan en stund

Trött så du kan somna stående?
Mycket disk som du önskar glömma tills lite senare?

Gör följande:
Sen kan du lägga dig och sova en stund!

28 år!

Jag har blivit 28 och Tomas har åkt till Östersund

1

Gårdagen var jättebra! Jag fick frukost på sängen med sång. Det var himla mysigt. Eftersom Tomas ger mig körkortet i present så hade jag inte väntat mig att få något alls, men var det en tidningsprenumeration på brickan och det var oväntat eftersom jag är så glad över körkortet. Vi gjorde iordning oss och åkte till mamma och pappa.

Hemma hos mamma och pappa fick jag en underbar Prada väska i födelsedagspresent, samt Christina Aguilera parfymen av min lillasyster. Härom dagen fick jag också en plånbok och ett par linnen i födelsedagspresent av mina föräldrar (presenter från turkiet). Av min andra lillasyster fick jag senaste sims 2 expansionen!

Jag fick sedan köra bil till Aula Magna, vid universitetet i Stockholm där vi var på BBS (halvadgs affärsseminarium) och det var väldigt intressant och trevligt som vanligt!

Hemma igen så åt vi middag hos mina föräldra och sedan åkte vi hem och tog våran egen födelsedagsfikakväll. Tomas och Marcus la sig ca 22 (Marcus var uppspelt eftere dagen, mormor var ju barnvakt medan jag, Tomas och pappa var på BBS'et) eftersom Toma skulle upp i natt. Jag satt och nattsuddade på msn tillsammans med Anna till ca 2 och sedan i säng. Ett år äldre! Usch..


Go Diamond


Fantastiska talare


Intensivt lyssnande


Kära far                                     


Underbara presenter


Gull Oliver förföljer mig ;-)


Finkille!


Fullt upp

Idag är det mycket att göra. Vi ska hinna med en bilsväng (?), städning och fixning inför kvällen. Vi ska ha middag med Liza, Anders och ungarna och det ska bli väldigt mysigt! De kommer hit vid 18-tiden.

Bara en siffra

Vet ni, jag får inte vara 27 så mycket längre.. på söndag blir jag 28 och det är bara two down till 30. Underligt det där att jag tycker andra i samma ålder är unga, medan jag tycker själv att jag börjar bli "gammal". Jag får leva på att man inte är äldre än man gör och känner sig, för ålder är ju trots allt bara en siffra och inte mer!

Men nu ska jag sova för första gången på LÄNGE, innan klockan passerat midnatt.
God natt där ute!

God förmiddag

God förmiddag allihopa!

Idag tänkte jag få iväg ett inlägg INANN jag sätter igångmed allt vad jag ska hinna med idag. Igår var det som sagt kaotiskt värre, så jag tänkte försöka få till en lite lugnare dag.
Tomas har kommit hem nu i alla fall och har lagt sig för att vila en stund och själv ka jag mata sonen och sedan fortsätta läsa i min körkortsbok. klockan 14 ska vi vara på förskolan (dagis) och titta ochefter det ska vi ut och köra bil. Jag ska också ringa ett samtal till min farmor och tacka fö de 200 kronorna som hon skickade mig i födelsedagspresent!

Ikväll blir det lugnt! Vi skulle egentligen ha varit barnvakt men jag var det ju igår så det blir en ledig kväll nu. Imorgon kommer det bli en jättetrevlig kväll och på söndag stress inför sista jobbveckan, så ta vara på den här kvällen känns skönt. Jag tror det blir god mat och en film. Kanske kantat av körkortsfrågor *s*

Nya foton


Oliver är nyfiken på barnen som är utanför


Marcus är ute och leker


Oliver vill också vara med och leka


Barnen vill hälsa på Oliver


Då blir Oliver jätteglad


Sötmunk sover


trött minipolis


Min snygga make


Min dressman-make


Så här såg våran familj ut innan Oliver föddes. Här var han i min mage, men detvisste jag inte om eftersom jag var i ca vecka 4

Nu mina kära så ska jag krasha i säng. Det borde jag gjort för länge sedan men jag har haft trevligt natt-chatt med Anna och det var evigheter sedan så det bara rann på medan tiden flög.

God natt där ute!

ja just det, jag måste tillägga att det är något fel på mitt tangentbord till stora datorn, så ibland hoppar den över att registrera bokstäver.  Emellanåt får ni alltså ha överseénde med underliga ord


Kaotiskt värre

Jag har fått frågan om när jag ska skriva min teori och svaret på det är att jag inte riktigt vet. Jag ska ju börja på intensivkursen den 14:e september och de ska boka provet då. Det är i alla fall så jag har förstått det.

Hej förresten! Jag har inte bloggat idag, men det har ni ju sett. I vilket fall så är det för att jag har haft att göra HELA dagen!

Jag var på möte direkt på morgonen och lillasyster passade ungarna. Hemma sedan fick jag besök på en gång och Jenni försvann inte fören ca 16 och precis då kom Marcus och Olivers kusin Victor. Vi gick ganska strax efter det till affären. Där träffade jag på en väninna som följde med hem. Jag lagade middag i samma veva som hon gick hem och då passade Marcus också på att göra en liten olycka på golvet. Jag fick alltså torka både bajs och kiss och sedan försöka akta Oliver, som ändå lyckades krypa i lite bajs, samtidigt som jag torkade av Marcus. Oliver i handfatet för skrubb och göra klart min middag. Sedan bums med Vitor i säng, Oliver gråtandes på golvet över att han också ville duscha, där hade jag nämligen ställt Marcus. När det nästan lugnat ned sig så ringde Tomas för att prata innan han gick och la sig... ja alltså ni hör ju! Det var värre än det låter kan jag säga och jag var alldeles svettig. NU sover alla barnen och jag har fått i mig mat.

Jag skriver sedan innan jag somnar. Nu ska jag plugga mera körkortsfrågor


ZZZZZZZZzzzzzzzzz

Nej.. jag är fortfarande vaken.. BRA Linda! *off to bed*


Intressant rubrik

Åh usch vad jag har ont i huvudet! Jag borde ha vilat en stund på dagen idag, men det blev det inte eftersom jag satt i telefonen med Jenny i två timmar (skylla mig själv) förutom det har jag pluggat vidare i körkortsboken och med teo skivan. Jag klarade slutprovet på teo och det bådar ju i alla fall gott!

Det blev ingen lekpark idag i alla fall. Liza ringde om att det var alldeles för varmt där, med gassande sol, ingen som helst skugga och ingen stans att sitta. Så hon gick till lekparken hos sig och jag bläddrade i körkortsboken istället. Ska det göras så ska det.
Imorgon har jag ett ärende på förmiddagen och sedan ska jag umgås en stund med min lillasyster. Vid 17 kommer Marcus och Olivers kusin Victor hit och ska sova över. Tomas kommer inte hem imorgon som han brukar, utan kommer på fredag runt lunch.

Jag börjar känna mig drogat trött, men jag ska ändå avsluta kvällen med lite tv för att varva ned. Ja och somnar jag i soffan så är ju inte det hela världen. Liten Oliver kommer ändå väcka mig förr eller senare.

God natt Alla!


Vackert väder

Hepp hepp. Vi vaknar till ännu en underbar sommardag här i stockholm. Solen skiner och det är ca 25 grader ute. Tråkigt nog måste vi "ta vara" på dessa dagar eftersom de alltid tycks vara så få av dem på sommaren. Men tyvärroch tyvärr, det är underbart, det är bara känslan av paniken -nu måste vi, bara för att det är bra väder. Skönt ska det dock bli för vi ska vandra bort till lekparkn och där ska jag träffa Liza och Marcus får därför träffa sin älskade Moa. Ja, jag menar älskade för Marcus är totalt nedkärad trots sin unga ålder av 3½ år. Igår när vi var ute på promenad så gick de och höll varandra i händerna och Moa drog Marcus till sig och la sina händer på hans kinder och drog honom till sig och plcerade sedan en stor puss på hans mun. Marcus tackade och tog emot och vandrade iväg på smår rosa moln. First crush.

Sedan när vi varit ute i det vackra sommar vädret så ska vi gå hem och jag ska fortsätta begrava mig i körkrtsbokoch teo för att göra det jag kan under vardagarna då jag inte kan köra. I helgen blir det fullt upp också. På fredag ska vi till dagis och titta och sedan ska vi ut och köra. På kvällen ska vi vara barnvakt. På lördag ska vi ut och köra, städa, laga middag och ha Liza, Anders och ungarna hit på middag. Det ska bli jättemysigt. På söndag är det min födelsedag och då ska jag köra, sen ska vi på BBS (busines building seminar), sen ska vi "fira" lite smått samt packa i ordning Tomas för sista Östersundsveckan.

Hade jag redan haft körkortet så hade jag och ungarna kört upp nästa vecka och hälsat på Tomas för en trevlig avslutning på ett mycket krävande jobb. 

Nej, nu ringde Liza och var på väg till lekparken så nu ska jag också packa iväg oss 

Pang i plugget - saved by the bell

Jag har suttit här på memory lane och sett på lite "saved by the bell" (eller pang i plugget som det hette i sverige) och bara njutit. Jag fullkomligt älskade den serien när jag var ung och jag var galet kär i Zack Morris (Mark-Paul Gosselaar) och hade till och med en pang i plugget t-shirt med hans bild på. Ja, men det var ju också Zack Morris jag var så där fjortiskär i och inte mannen (då pojken) bakom det namnet.

Jag och min kompis hittade till och med på en sång om honom som vi för full hals kunde gå runt och skråla på.
Melodin är Rock around the clock och texten jag aldrig kommer glömma är:

"Mark-Paul Gosselaar du är så jävla snygg
Mark-Paul Gosselaar du är så jävla snygg
Mark-Paul Gosselaar du är så jävla snygg, du är så snygg, så söt, så jävla snygg
Kom hit till mig, jag älskar dig, kom hit och gift dig just med mig,
Jag blir en trogen fru som älskar dig,
na na na nanana nananana..
Vi gillar båda gymmet, vi blir ett vackert par....!"

Nynnandet var för att vi inte kom på text och att Mark-Paul gillade gymmet hade vi checkt nog läst i en FRIDA eller OKAY tidning.

Det var tider det.
Vill ni också titta på lite pang i plugget/saved by the bell så kan ni se ganska många -hela avsnitt på http://tv.blinkx.com/


Ja, men varför inte.
 
En annan snygging i mitt liv är min underbara make och han kommer snart hem från Östersundsjobb och det ska bli skönt. Det här är näst sista veckan och sedan återgår allt till det normala igen. Då kommer det bli två veckor semester, sedan jobbar han två veckor och sedan har han två veckor semester till medan jag är på intensivkurs. Därav lite lamt med inlägg - Linda är begravd i körkortspluggande!

(varför bild från 2006? jo för jag har inga bilder på min bärbara dator i princip, så jag kopierade direkt från mitt galleri på http://familjeliv.se vill ni titta där ((finns många fler bilder)) så heter jag Lindatmw).

Men nej, nu är det dags att hoppa i säng. Idag hade jag kunnat somna ståendes en stund runt femish och önskar slippa den känslan imorgon!

God natt där ute!


Mera läsa

Hej och hå! Här är jag igen och jag sitter fortfarande begravd med näsan i körkortsboken. Idag ska jag ta mig på promenad till Onoff där jag ska inhandla TEO vilken är en cd rom med massa körkortsfrågor. Det kan ju vara bra att inte bara läsa, utan också tsta mig. Men när jag skrev provet 2001 klarade jag det, så helt rockie är jag i alla fall inte.

Hört av dagis har jag gjort idag också och Marcus kommer få ett placeringserbjudande här, så det känns jättebra. Det är på det dagiset som ligger allra närmast oss så det är jättenra det.

Senare ska vi träffa Liza, Moa och Tindra och det ser Marcus jättemycket fram emot oh i eftermiddag kommer Marcus kusin hit och  leker i någon timme (vilket är bra för mig eftersom Marcus inte kommer kräva uppmärksamhet som jag då kan rikta på TEO-skivan)

Kanske dags att krypa..

Jag vet, jag är jättetråkig och har inte skrivit på hela dagen, men förutom då vi var hos dagmamman så har jag läst till körkortet hela dagen. Jag SKA ta det nu. Jag behövder det, vill ha det och detta tillfälle dyker säkerligen inte upp på x antal år igen. Vidare så är det en dag imorgon och jag har ungar som vaknar, så jag ska snart dra mig till sängen. Jag dröjer för jag väntar att höra av Liza.. de är på sjukhuset med dotra som inte mår så bra. Mer än så behöver jag inte skriva om här.

Sov gott alla!

Ny vecka igen

Klockan ringde 3 och jag hoppades att Tomas ville snooza bara fem minuter. Jag vaknade sedan abrupt av att Oliver klättrade på mig. Jag tittade till på väckarklockan och tjöt sedan till Tomas "Tomas du måste upp nu, du har försovit dig, klockan är halv fem!". Tomas tittade lite fundersamt på väckarklockan och satte sig tröttsamt upp i sängen för att sedan försvinna ut i köket. Själv fick jag plocka med mig en klarvaken Oliver. Vi pratade i en halvtimme medan Tomas gjorde sig i ordning och la ned sina matlådor i väskan och sedan vinkade han adjö -ännu en gång -för ännu en vecka..

Men som jag så så är nedräkningen i full gång!

2

Nu på morgonen kommer inte mycket att hända. Vi ska göra oss i ordning och sedan åka till Marcus dagmamma för allra sista gången. Egentligen så har sista gången varit, men vid det tillfället var det "hej då, vi ses efter sommaren". Därefter har hon blivit sjukskriven för sin graviditet och Marcus skall alltså byta till dagis. Vi har därför bestämt att träffas idag, hon, vi och Sofia och hennes mamma. Jag undrade varför inte Liza var tillfrågad, men Jenny svarade att Moa redan hade slutat och sagt adjö på sommaravslutningen eftersom hon redan hade fått dagisplats och så då. Hon skulle ändå inte tllbaka, medan Marcus och Sofia var planerade att komma nästa termin också.

Det där med dagis (jag vet att det rätta benämningen nu mera är förskola) här i  influensatiderna.. nja.. jag vet inte riktigt hur det känns om jag ska vara ärlig.. Bra att jag är mammaledig fram tills i Januari, så har jag möjlighet att hålla *Marcus hemma om dety skulle behövas (då menar jag inte om han är sjuk, för då skulle jag ju vabbat, utan om många andra barn är sjuka. Jag menar VI lämnar ju ALDRIG Marcus till barnomsorgen då han är sjuk, vilket vissa andra gör. Jag har sett både det ena och det andra kan jag säga. Föräldrar som inte har "råd" att vara hemma, inte får missa en deadline, inte pallar osv. Sedan lämnar somliga föräldrar när DE är jättesjuka ((typ magsjuka)) för de inte orkar ha ungarna hemma då. Smart eftersom barn bär på deras bakterier! Ja, så går det runt på dais/daghemmet ändå!).

Om det blir lamt med vidare inlägg idag så beror det på att jag har näsan begravd i körkortsboken 

Weekend!

Hallå där ute. Helgen har gått och den var smockfull kan jag säga!

Torsdagen spenderade jag mest med att städa, fixa och laga mat och på kvällen stack Tomas och jag ut för att köra i ca 1,5 timme. Det var lite svajigt i början att komma igång, men trots att det var 2001 senast som jag körde (då jag gick på körskolan ca 20 lektioner, gjorde skrivprovet och klarade det, men sen sa upp mig från jobbet och slutade ha råd med körskolan) så är det precis som att lära sig cykla. Det tog inte lång tid innan vi var ute i trafiken!

Fredag så var vi ute och körde det första vi gjorde på förmiddagen. Vi körde runt i ca 1,5 timmar då också. Kl 13 slutade Robban och vi var alla hemma i Liza och Anders gamla hus, för att hämta en tv-möbel och lite andra saker som de så otroligt gulligt har gett oss. Hem  på en gång och ställde up tv möbel och sen var det tv-spelande i ett par timmar, innan jag övningskörde och hämtade middag till oss. Det kan jag säga att det är otrolig skillnad på att köra våran skrutt och Robbans BMW! Inte trodde jag väl han skulle vilja att jag körde den, men han skulle ändå flytta på den a han, så det var bara att hoppa in. Bonuskörning för moi alltså, innan vi avslutade med mer intensivt spelande fram tills halv två på natten.

Lördag var det lika så med körningen. Ca 2 timmar var vi ut och körde och nu avancerade jag på till motorvägen. Därmed har jag kört alla vägtyper och klarar det bra. Det ända ja tycker är lite jobbigt är cirkulationsplatserna än. Men å andra sidan har jag ju som sagt inte heller kört på 8 år. HÄFTIGT att jag kan köra så bra. (det var det där med att lära sig cykla igen.. *s*). Efter det dök Robban upp och vi spelade en stund tills han passade ungarna och jag och Tomas övningskörde och hämtade Sandra. Vi spelade en stund, sen passade Sandra och Robban ungarna igen medan jag övningskörde och hämtade Victor. (Jag kanske ska förtydliga att Tomas självklart varit med i bilen alla gånger). Sen spelade vi mellan ca 18 tills halv två på natten *s*.

Idag försov vi oss. Eller försov och försov, vi hade ingen tid att passa. Men vi tänkt köra hem Victor samt lämna ungarna där för att kunna köra. Det gjorde vi också, men vid 12. Vi hade tänkt vid 10-11. I vilket fall lämnade vi ungarna till sin faster igen och plockade sedan upp min syster Jenni som också ska övningsköra med Tomas. Jenni startade lite med att hitta dragläge, växla till 2:an och så på parkering. Själv körde jag en jäkla vända idag. Det blev både fram och tillbaka till Danderyd, svinninge och motorväg, bakvägar i Åkersberga, fram och tillbaka till spånlöt och diverse. Vi var ute i 3 timmar idag!
Sen åkte vi och storhandlade (men då körde Tomas för vi hämtade ungarna), lagade middag och totalkrashade i soffan. Min kära lillasyster Sandra ville att vi skulle övningsköra och hämta hundarna. Jag uppskattar verkligen att hon gav mig ett tillfälle, men Tomas var helt slut och jag erkänner att jag kände mig ganska mör också. Vi har inte sovit så mycket under helgen om man säger så.

Så nu åker Tomas till Östersund i natt igen och jag ska hårdplugga i körkortsboken.
På söndag fyller jag 28. ag är tvåbarnsmamma. Det känns som det är dags nu!

Ja,så körning och tv-spel. Det var allt för denna helg!


Söt men snorig Oliver ville vara med på spel, även efter att Marcus och Victor lagt sig


Jag och Sandra fular oss (jag vet, det ser ut som det ä massa skräp på bordet! Det är det inte *s*)


Robban och lillasyster Sandra. Trevligt att hon kunde slita sig från sin kille och spela lite Mario Party 7 med oss!


Sandra leker fotograf och alla fular sig


Sandra hade med sig hundarna så de inte skulle behöva vara ensamma hemma hos dem. (Mamma och Pappa är i Turkiet. Deras hundar, Sandra bor fortfarande hemma).


Marcus tyckte han var jättefräsig härom dagen. Tuffing =D


Sötmunk är liten på golvet

RSS 2.0