Dags Att säga god natt för idag. Vi har va...

Dags Att säga god natt för idag. Vi har varit tvättnyttiga blandat med soffslöa nu ikväll. Lite av det bästa med andra ord. Men nu efter kvällens Big Brother och annat smått och gott, så återstår bara god natt. Sov gott


Vad snopen Jag just blev. Knasiga Jag hade...

Vad snopen Jag just blev. Knasiga Jag hade ställt in mig på Att det skulle vara dubbelavsnitt av Greys anatomy idag. Var det så? Nej. Men det är lugnt.ändå, Jag har lite kul Att titta på. Just nu springer Jag fram och tillbaka till tvättstugan. Vi försöker boka tid varje kväll nu. Det finns alltid saker Att tvätta. Imorgon ska det komma ännu en god matkasse levererad till oss från mathem.se. Jag rekommenderar er verkligen Att testa deras mat. Vi väljer familjekassen när vi gör och hjälp vad gott det är! Något Att tänka på


Jag har varit på sjukhuset med Leo här nu

Jag har fastnat för Angry Birds. Sent jag vet, men jag har ju inte haft en fungerande mobil sedan i höstas (eller jo, jag har lånat Marcus telefon som är en xperia mini pro, men man kan inte av någon väldigt underlig anledning, gå in på market med den) så jag har inte kunnat ladda ned det förrän nu. Jag visste heller inte att det gick att spela det i webbläsaren eller på facebook. Men trots att spelet bara går ut på (om det inte finns mer som jag än så länge inte känner till) att skjuta arga fåglar på gröna grisar, med slangbella så är det verkligen så himla roligt och beroendeframkallande. Så testa det om ni kan och inte har gjort det innan.


Jag har varit på sjukhuset med Leo här nu
. Han är väldigt förkyld och inne på sin andra vecka nu. Han har med detta haft jobbig hosta och ibland brummar och tjuter det i hans lungor då han andas. Jag är inte orolig att det är som det var med Oliver då han var liten, men tyckte dock att det var bra att kolla upp, som jag nämnde tidigare. De sa att det lät fint nu men att de tyckte jag skulle ge Leo samma astmadedicin som Oliver fick förut. Så Airomir till liten kille 2 gånger om dagen (och naturligtvis om det behövs utöver det) så länge detta håller i sig.

Marcus är så lycklig nu när han har fått tillbaka sin mobiltelefon
. Han springer runt och fotar en del, men framför allt så filmar han massa hela tiden. Sen spelar han upp det så brister Oliver och Marcus ut i gapskratt. Det är bra att de har kul, men oj vad de låter och vad det skränar. Hoppas det är nyhetens behag, haha



Marcus är för härlig. Vi är ute på promena...

Marcus är för härlig. Vi är ute på promenad nu och två polisbilar kom körande och åkte in vid sporthallen där vi bor. De åkte i normal hastighet men den ena blinkade med ljuset. Följande konversation har just utspelats: Marcus: mamma det har nog hänt nått vid sporthallen. Jag: ja det har det nog. Marcus: kanske är det en tjuv som hoppade in i ishallen där de spelade hockey och snodde någons klubba. Sen kanske tjuven tog en bil och åkte iväg med sin påse och skulle sno nått av någon annan. Kanske? Min älskling <3


God förmiddag. Vi vaknar idag till en moln...

God förmiddag. Vi vaknar idag till en molnig himmel här, men längre bort i molnkanten kan man se Att solen skiner, så Jag hoppas det ska spricka upp hos oss också. Idag ska vi promenera med en väninna och sedan vid 13.30 så ska Leo gå till doktorn, för hans lungor väser lite då han andas. Jag är inte så orolig men det bättre Att kolla en gång för mycket än en gång för lite och lungor och andning kan ju bli lite obehagligt. När Oliver var bebis så fick han rs och efter det fick han infektionsastma. Idag lider han dock inte av det som tur var


Idag var det vackert väder ute

I kvällens Big Brother bjöds det inte på mycket bakisångest men som vanligt mycket bråk och stoj inne i huset. Det har bara gått en vecka men de bråkar som de levt inpå varandra i ett par månader nu.

Jag sitter här och funderar lite. Min högra arm, eller egentligen handen och främst lillfingret och ringfingret domnar bort på mig ibland. Jag försökte googla lite på vad det kunde vara, men hittade inte så väldigt mycket. Funderar på om jag borde besöka min husläkare för att fråga henne om detta. Jag läste att det kanske kan vara en svullen nerv och det låter ju inte så fantastiskt bra.
Idag var det vackert väder ute och enligt morgondagens prognos så skall det även vara soligt och fint då. Däför ska jag och barnen träffa Elin och hennes lilla Filip och gå en promenad imorgon klockan 10. Det ska bli skönt. Jag hoppas att det är varmt imorgon också, som det var idag och inte bara vackert väder. oboy!
Men nu till sängen. Barnen slocknade vid 20 och Leo har precis vaknat, så kanske måste jag vara vaken en liten stund innan jag får drömma mig bort.
God natt allihopa



Nu har Jag sett ännu ett avsnitt av Hart o...

Nu har Jag sett ännu ett avsnitt av Hart of Dixie och det är lika bra och mysigt som vanligt. Jag rekommenderar den serien till er och såg att den kommer att börja säljas på cdon.com så småningom om. Big brother är på paus och redo att avnjutas innan kvällen tagit helt slut. Det ska bli spännande att se hur deltagarna känner efter den senaste festen. Det blev som vanligt halvt kaos då


Ett nytt försökt på sms-inlägg här. Jag va...

Ett nytt försökt på sms-inlägg här. Jag var hos Ann-Christin tills strax efter 16 idag och Jag hade jättemysigt och trevligt där. Hemma handlade Jag och sedan matade Jag Leo medan Tomas gjorde mat. Vi har nu ätit medan vi avnjutit ett avsnitt Glee från säsong ett. Jag ligger nu i soffan och vilar för Jag är så trött så Jag skulle kunna lägga mig för kvällen. Men vi har påbörjat en tid i tvättstugan så det är bara att bita ihop


Nu måste jag rusa

Jag är mycket irriterad! 2 gånger idag har jag sms-bloggat men ingen av gångerna har mitt inlägg kommit fram. Istället står det under detta inlägg, ett helt tomt ett med rubriken sms-inlägg. Roligt. Jag har lite brottom nu eftersom jag och barnen ska iväg en stund, så det här blir mycket kort och så skriver jag senare i eftermiddag istället.
Idag blev jag liksom många andra, en liten smula jätteless när jag tittade ut genom fönstret på morgonen. För det hade ju kommit snö igen. Oaky det är sådan snö att den kommer smälta bort snabbt, men det är ändå snö. Igår var det ju bart på marken och det var så skönt. Man är lite bortskämd eftersom det tog sådan tid innan snön kom den här vintern. Men trots det har vi nu haft snö i snart två månader och det känns som om det räcker. Med råge.
Som sagt, jag får skriva lite senare, för nu måste jag rusa

SMS-inlägg


Älskade lilla gubben!

Ännu ett Big Brotheravsnitt har kommit och gått och det är precis lika mycket intriger som vanligt. Däremot slås jag och Tomas över hur mycket IQ'n har "höjts" inne i huset sedan senast. Vi pratade också om det härom dagen att det är lite roligt att man kan sätta ett exakt finger på hur vi utvecklas med åren. För när Big Brother startade i Sverige första gången, så var den största skandalen i huset att Per var lite lodis. Sedan följde ett par säsonger där den största skandalen var att någon haft sex och i varje säsong kastades också den obligatoriska platinablonderade silicontjejen in som en tease. Efter uppehållet på några år så är reglerna i deltagarna helt förändrade. Det gäller både senaste säsongen och denna. För det är ingen skandal längre om någon har sex i huset. Det är nästan förväntat. Och det är ingen längre som ser de platinablonderade silicontjejerna för vi är så vana med dem nu. Nu ser man istället andra saker och Big Brother har snarare blivit som några avsnitt från Days of our lives, än en dockusåpa. Och vi följer och vi älskar. Haha, det är bra knepigt egentligen.

Nu börjar det bli dags för oss att sova här hemma. Tomas ska upp till jobbet imorgon och han måste gå upp vid senast 5, så för honom tickar minutrarna fort just nu. För mig och barnen är det inte samma stress eftersom det är lov. Vi kan sova så länge vi vill och jag gissar att vi kommer att vara på fötter runt 8-9. Men oavsett om det skulle vara tidigare så är det ändå skönt och lugnt eftersom det inte finns någon stress till något.
Imorgon hoppas vi dock att få någon mysig timme på eftermiddagen, för efter lunch ska vi iväg till min väninna och barndomskompis och hälsa på en liten stund. Hon har en dotter som är lika gammal som Marcus är (fyller 7 i höst) och Marcus tjöt av glädje när han fick veta att vi skulle dit. Så det blir nog toppen.
Jag avslutar med att citera vår underbara mellanpojke Oliver. Han vill vara lite liten nu igen och har börjat kalla sig för bebis. Vill ha nappen hela tiden, sätter sig gärna i gåstolen till Leo, leker med Leos leksaker och blir lite ompysslad. Häromdagen ville han få sova uppe i vår säng med oss, men Leo ligger ju emellan mig och Tomas så det finns inte mycket extrarum (trots detta kommer Oliver nästan varje natt och bökar in sig med oss <3) och han var så söt när följande konversation utspelades:
Oliver: Men pappa jag vill sova uppe
Tomas: Gubben det finns ingen plats där uppe
Oliver: Men.. det finns en liten säng
Underbara pojke. Han menade förstås spjälsängen





SMS-inlägg

imag1679-1 (MMS)


Matvägran?

Den här dagen gick i rasande fart. Det känns mer eller mindre som vi vaknade, sen blev det lunch, sen middag och nu sitter jag här. Men så var det ju så klart inte riktigt. Idag har jag mest städat och pratat i telefonen. För en gångsskull hade jag och min mamma ett riktigt långt samtal i telefonen. Vi pratar med varandra i telefonen varje dag, men oftast blir det kanske på sin höjd 15-20 minuter, men nu var det säkert en och en halv timme. Det var trevligt. Därefter ringde min kära barndomskompis Johan och vi pratade också i ett par timmar innan vi båda avslutade för att äta middag med våra familjer.

Idag fick Leo lite fruktpurré efter maten. Jag trodde att han skulle ÄLSKA det men han klämde ihop läpparna ganska bra för det också. Jag har försökt ge honom lite banan på sked här också och de två gånger innan han fått smaka det så har han varit villigt på, men nu var han antingen inte sugen, mätt eller också en liten matvägrare för inte ens det ville han ha. Amma gjorde han dock mycket villigt. Hm. Jag hoppas det inte blir med honom som det blev med Oliver. Han var en riktig tuttmeister han och matvägrade länge. När han väl åt så var det i princip bara risgröt på burk han gick med på och frutti också. Men frutti var ju just det som Leo inte ville ha så garantier finns det ju inte.
Bläddrade lite i bloggen för att se om jag hittade inlägget om Olivers matvägran, men hittade det här istället vilket var lite kul. Det tog ju bara nästan 3 år från dess tills jag började samla. Snabba puckar, haha.
Nu ska jag krypa ned i sängen och se Hart of dixie tills det är dags att krypa upp igen för att se Big Brother

8 månader senare i Aftonbladet

Den här dagen började med hälsokontroll och vaccinering för Marcus. Han tyckte att det var fruktansvärt läskigt att ta sprutan och grät massa innan och medan. Efteråt lugnade han dock snabbt ned sig. Proportionerlig och fin var han i alla fall enligt kurvan och det var ju toppen.
Sedan hade jag tänkt att köpa glass till pojkarna eftersom Marcus tog den där sprutan, men insåg snart att jag inte kunde göra det eftersom jag inte har mitt VISA. Jag vet inte vart det är men har en aning om att jag kan ha tappat det ur jackfickan på ett möte jag var på i fredags. Hur som haver så har jag spärrat kortet och inväntar ett nytt. Men det blir då också svårare att handla. Vår bank här har slutat med pengahantering så jag kan inte gå och hämta ut heller. Å andra sidan så behöver de inte få en glass precis nu heller utan kan gott vänta tills efter maten ikväll.
Den här dagen bjuder på underbart soligt och vackert väder. Ganska kallt i skuggan men underbara värmande strålar om man står i solen. Här ska det dock städas. Barnen ska hugga i, inne i rummet och jag har en del att ta hand om i övriga huset. Men det blir nog bra, vårstädning är alltid kul. Men först måste jag få i mig nått för nu mår jag illa igen. Typiskt. Fortsätter det så här tar jag nog en tur till läkaren och ber henne ta en koll.
Jag har fått frågan från flera nu om jag inte borde kolla ifall jag är gravid, men det känns så far off. För några veckor sedan tog jag en test som visade negativt. Då mådde jag förstås inte illa, men att jag gör det nu innebär ju inte något. Dessutom var jag till gynekologen i början av februari, för att kolla så jag inte hade en inflammation eller så i livmodern, eftersom jag kan få mensvärk ibland. Han gjorde då ett vaginalt ultraljud och jag tycker nog att han skulle ha märkt om det fanns något litet där inne. Nej jag tror faktiskt ärligt talat inte att jag är gravid. Tomas påminde också, som jag sa tidigare, om att jag mådde illa efter jag fått Oliver också, så det är nog lugnt. Hoppas jag.
8 månader senare i Aftonbladet: Fick ont i magen, födde en bebis. Haha, nej det får vi hoppas att slippa






dagens bebis. Leo, body: Lingon och blåbär...

imag2014 (MMS)

dagens bebis. Leo, body: Lingon och blåbär, byxor: kappahl


dagens pojkar. Oliver tv, tröja: Lingon oc...

imag2018 (MMS)

dagens pojkar. Oliver tv, tröja: Lingon och blåbär, byxor: Lindex. Marcus, tröja:logg, byxor H&M


Lagomt sent igen så är det dags att säga g...

Lagomt sent igen så är det dags att säga god natt och slita mig från mobilen och alla dess roliga funktioner. Det är lätt att fastna. Jag lovar!


Ännu en söndag börjar lida mot sitt slut. ...

Ännu en söndag börjar lida mot sitt slut. Idag har vi städat och varit nyttiga och ibland behövs det också. Nu ska Jag och mina små pojkar titta på film tillsammans i sängen innan de ska få lägga sig för dagen. Det är egentligen lite sent för dem att vara uppe nu men eftersom det är lov så är det inte hela världen. Tomas är fortfarande nyttig fram och tillbaka till tvättstugan och Varvar det med tv-spel medan vi väntar på att Big brother ska börja. Men i vanlig ordning väntar vi helst en halvtimme in i programmet (med undantag för saker vi så klart vill se live som melodifestivalen eller en match av nått slag eller så) så man kan spola förbi alla reklamerna. Vi får väl se vad för pinsamheter deltagarna haft för sig och vem som åker ut ikväll


Jag mår illa igen

Idag sov jag länge. Jag vaknade inte till så pass att jag gick upp ur sängen förrän närmare 10.30. Det var skönt att få sova lite längre. Jag har varit lite trött på sistone utan att egentligen veta varför. Antagligen sover jag sämre och det gör ju sitt när det kommer till hur pigg man är på dagen och kvällarna. Hoppas jag sover bättre snart igen.

Idag är det som bekant söndag och idag ska vi storstäda och kanta det med en promenad och avsluta det med Big Brother. Men först måste jag få i mig nått, för jag mår illa här. Jag mår jämt illa nu. Tomas påminde mig om att jag mådde illa jämt efter jag fött Oliver också, så antagligen har väl min kropp nått skoj för sig efter jag har fött barn. Men nu är han ett halvår den 5:e så nu kan den gott få ge sig så jag kan börja må bättre.



Nu börjar det bli dags att göra som Leo oc...

imag1996 (MMS)

Nu börjar det bli dags att göra som Leo och de andra två underverken och krypa ned i sängen. Efter den är ombäddad. Igen Som varje kväll på sista tiden. Barnen har börjat att smyga upp i vårt rum på dagarna och hoppa i sängen. Superhärligt för oss. Inte. Men barnen har i alla fall roligt. Lagom lördag idag. Tomas och Oliver var på bio och Jag och Marcus gick i affärer. Sen åt vi lunch innan vi åkte till arninge och handlade en tv-möbel åt barnen. Resten av dagen flöt på med städning, Jag som råkade somna på soffan, middag, melodifestivalen, film, låtskrivning och nu avslutas med ett litet blogginlägg. Ha nu en fortsatt god natt och hitta inte på nått ni kommer ångra imorgon. God natt


Sådär, då är det åter igen dags för en del...

imag1995 (MMS)

Sådär, då är det åter igen dags för en deltävling i melodifestivalen. Jag erkänner att Jag missade förra veckans deltävling. Det var faktiskt inte planerat men vi fick oväntat, trevligt, besök och då tryckte vi på boxens spela inknapp. Att boxen valde att ignorera det kommandot är en helt annan sak. Jag har dock fått beskriver för mig att ranelid tydligen ska ha varit ett skämt. Jag kan ju varken säga bu eller bä om detta eftersom Jag inte hörde låten i fråga, men en majoritet måste ändå ha gillat honom eftersom han gick direkt till globen. Vad Jag tycker återstår att se. Men nu är det inte tid för att fundera på ranelid för nu stiger charlotte perrelli upp på scenen och öppnar dagens tävling. Enjoy!


Täby Centrum idag

God förmiddag.
Jag började må bättre igår igen. Så det blev lite mys och sockerkaka. Sedan blev det i sängen framåt 4 och det var ju inte riktigt planerat och heller kanske inte riktigt det smartaste. Idag är jag trött. Mycket trött.
Tomas ska på bio med Oliver och jag ska kolla lite i täby centrum med Marcus och Leo. Ska bla leta efter en onepiece åt Oliver. Sen får vi se vad som händer

Så, då har vi sett dagen Big brotheravsnit...

Så, då har vi sett dagen Big brotheravsnitt och Jag skäms. Jag får känslan att Jag vill understryka för dem att de har kameror överallt och att vi faktiskt ser dem. Som Järvheden sjunger: sekundärångest. Sök på låten så får du veta vad Jag menar. God natt


Men inte kräkas...

Men god kväll. Fast så god vet jag inte.. jag skulle ha bakat en sockerkaka här men jag mår inte så bra ikväll. Jag känner att jag mår väldigt illa och har gjort det i ett par timmar nu. Riktigt varför vet jag inte. Vi åt lunch på en pizzeria idag så jag hoppas jag inte blivit matförgiftad.  Å andra sidan så åt vi alla likadan mat så då borde de andra också må dåligt. Jag hoppas det inte är magsjuka på gång.
Jag har i vilket fall bestämt mig för att hoppa över sockerkakan för jag mår så pass dåligt att jag nog i alla fall inte skulle äta den, eller i värsta fall äta men inte uppskatta = onödigt att ens baka den då. Jag får hålla tummarna för att jag mår bättre imorgon istället.
Nu lite filmmys här hemma. Så får vi se sen om jag ångrar min snasklöshet



Men alltså kom igen!

Åh usch, jag skulle kunna säga god natt redan nu. Det där jag sa om att spendera så mycket tid som möjligt med barnen härom dagen ni vet, ja det menar jag verkligen, utom ibland. Egentligen vill jag alltid vara med dem men när allt de gör är att låta, skrika, hitta på dumheter, inte lyssna, hoppa i vår säng, slåss, kasta ned våra kuddar för trappen, stoppa saker i munnen på Leo (nappflaska så det var ingen fara), så är de inte alltid så himla roliga ska jag erkänna. Räck upp handen om ni känner igen er emellanåt.





Grytlock!

God morgon.

Idag är det fredag, som alla som inte tänker fel vet om och det betyder både att det är dags för helg men också att barnen nu påbörjar sitt sportlov här. På måndag ska Marcus vaccineras av skolsyster men i övrigt blir det en hel vecka bara slappna av och mysa. Snön har slaskat bort lagom till lovet och det är synd men å andra sidan kanske det torkar upp så pass att man kan besöka någon lekpark eller göra något annat mysigt.
Den här morgonen börjar som vanligt här hemma, förutom att vi inte går för att lämna Marcus på skolan. Katterna springer runt och busar så mattorna flyger och barnen springer runt och busar och låter så man önskar man vore tillfälligt morgondöv. Dessutom river de i allting så man bli vansinning. Men det är inte så mycket att göra, utan bara stå ut.
Idag blir det en tripp till Kista med hela familjen. Jag ska på ett ärende och Tomas tänkte ta barnen på en fika, eller mataffären med F (Ica + F = Fica/fika) som vi kallar det för att barnen inte ska förstå vad vi säger och bli för uppspelta. Och angående att förstå och inte så börjar Marcus kunna fler engelska ord nu så det är ju bara att inse att de hemliga konversationerna Tomas och jag har mellan oss bara har nått år kvar. Sen får vi väl lära oss klingonska eller nått
Barnen har verkligen grytlocksöron!





vår älskade lilla Leo ligger i min famn oc...

imag1939 (MMS)

vår älskade lilla Leo ligger i min famn och hostar och snorar. Jag tycker det är så hemskt när barnen blir sjuka och speciellt bebisarna som inget förstår...


Jag förstår inte varför det inte blir mellanrum bland raderna i mina inlägg?

Dagen går och jag går, men förkylningen den stannar. Usch, det är inte roligt med alla dessa vinter/vår (önsketänkande) förkylningar. Jag har varit sjuk i en vecka nu och Tomas i tre veckor. Men han är självklart på jobbet i alla fall. Ja inte för att jag vill det för jag tycker att efter tre veckor sjuk, där det inte visat en tillstymmelse till att ge med sig, vore det bästa för honom att bädda ned sig ett par dagar. Men han är envis min man. Det är en av de sakerna jag älskar honom för.

Idag har Oliver varit och lekt hos dagmamman tills efter lunch och det tyckte han var roligt. Dagmammans egna barn var hemma idag eftersom deras skola hade studiedag så Oliver lekte massa med hennes dotter Nora. Vi träffade ju dagmamman igår också, men då var det på IKEA så då fick inte Oliver och Alex leka så mycket, så det var bra att alla var friska och kunde leka en stund idag.
Helgen stundar också och det är ju alltid skönt. Nu blir det långledigt för nästa vecka är det sportlov för barnen och eftersom jag är mammaledig så blir de så klart hemma. Jag tycker man ska passa på att spendera tiden man kan med barnen. Vem vet, nästa år så kanske jag inte har någon möjlighet att vara ledig på till exempel sportlovet och så måste de gå hos dagmamma och på fritids. Därav mysigt att passa på nu.
Jag märkte något irriterande här på förmiddagen också och det är att jag inte kan efterredigera mina mobilbloggningar och lägga in min signatur i efterhand. Spelar så klart ingen roll för er som läser, men för mig är det irriterande. Måste kolla runt om jag hittar någon automatisk uppläggning. Dessutom vill jag designa om utseendet på bloggen också för jag är egentligen inte nöjd och har egentligen inte heller varit det. MEN jag ska inte på att greja med designen själv för då går det nog åt skogen.
Eftersom det här inlägget angränsar till så extremt interssant att man nästan inte kan slita sig från att sluta läsa det, så är det bäst jag slutar nu och grejar vidare i lägenheten. Ehm.. röran



min glada skrutt i vagnen

imag1901 (MMS)

min glada skrutt i vagnen


God morgon. Eller nja, det vet Jag inte e...

imag1892 (MMS)

God morgon. Eller nja, det vet Jag inte egentligen. Jag har mest vridigt och vänt på mig hela natten och Leo har hostat då och då. Ett tag var till och med uppe och gick omkring eftersom Jag inte kunde sova. Jaja, det är sånt som händer. Nu är det strax dags att gå ut i det UNDERBARA vädret och gå med Marcus till skolan. Jag brukar älska den morgonpromenaden men nu överväger Jag faktiskt att ta bilen istället. Sen ska jag försöka klura ut om Jag kan få min signaturbild att kommer med i botten av mitt inlägg automatiskt, för irriterade nog kommer det inte alls då Jag mobilbloggar


Då är det dags att sova för den här gången...

Då är det dags att sova för den här gången, om det går dvs.. Leo ligger bredvid mig och hostar då och då både tungt och djupt. Jag hoppas verkligen att han inte får sådan astma som Oliver hade när han var liten. God natt


Det blev alltså 3D

Har har jag varit på IKEA och inhandlat lite skålar och djupa talrikar, en nattlampa till barnen samt lite annat bra och ha. Därefter åkte jag till Täby Centrum för att hämta ut min telefon. Det var nämligen så att min HTC Sensation slutade fungera i höstas precis efter jag skaffat den. Det var allt ifrån en icke fungerande touch till att vibrationerna jhelt plötsligt la av efter andra vändan  på reparation. Vid tredje inlämningen så gjorde Telenor slag i saken och skickade den för reklamation och sedan igår har det funnits en ny åt mig. Men jag fick inte en HTC sensation utan en HTC evo 3D.

En 3D alltså, det var roligt. Det var tydligen den nya av telefonmodellerna så det var ju roligt att jag fick den istället. Den tar fotografier i 3D och det var riktigt roligt. Dock så är det väl mest för mitt eget nöje för jag kan ju inte skicka dem vidare någonstans för det kommer ju inte fungera så vida man inte skickar till en annan 3D telefon. Men roligt var det.

Nu ska jag snart äta middag. För mig blir det spairribbs och de andra har redan ätit ostkaka. Utom Leo för han har knipit ihop munnen åt både banangröt och majs med potatis. Unge.



Ny vagn

God morgon.
Jag höll på att skriva ett inlägg igår men fick oväntat trevligt besök (Gevalia? Ja visst, Tassimo) och sedan rullade dagen på i rasande fart. Bland annat så var jag iväg och köpte en Carena syskonvagn till mina pojkar. Nog för att Oliver är tre år och kanske egentligen inte något barnvagnsbarn, men samtidigt som tre är stort så är det litet och han orkar inte alltid gå så långt och så fort det blir bättre väglag ute (och kanske ett par grader varmare) så kommer jag att börja gå till dagmamman på morgonen. och det är ändå en ordentlig promenad på några kilometer. Dessutom är min lilla Oliver Busiver en rymmare och då kan det behövas någonstans att stoppa honom. Jag är jättenöjd.
Idag blir det IKEA med min väninna Jenny, som faktiskt också är Olivers dagmamma. Vår vännskap började 2007 då vår stora kille Marcus började gå hos henne. Då var det självklart som dagmamma - förälder, men vi tyckte om att prata med varandra redan då och när hon sedan blev gravid och var tvungen att sluta jobba (så började Marcus på dagis) så fortsatte vi att prata med varandra och vänskapen växte fram. Idag är vi väldigt bra vänner och talar med varandra varje dag.
Nu är det snart dags att åka, så nu tackar jag för mig så hörs vi senare



Big Brother

God trött morgon.

Varför så trött? Det kan lätt bli så när Big Brother startar upp med ny säsong. Jag var helt inställt på att bara se sändningen mellan 21-23 igår, men så fick jag ju veta att de skulle köra livesändningen. Plötsligt hade jag köpt 24-7 och satt och tittade på livesändningen i alla fall. Tomas frågade mig några dagar innan om jag ville köpa, men jag sa att det inte behövdes. Nej okay. Men men, gjort är gjort och det kan väl vara kul den här gången. Vi får väl se.
Spännande i år tycker jag det är med Nadia, som är gravid i vecka 36. Hon ska klara av att vara inne i huset (om det inte finns en twist som vi inte ännu känner till dvs.) gravid och på det ensamma rummet hon fått ser det helt ut som det är meningen att bebisen och hon sedan ska vara en del av prorammet. Varför inte. I övrigt finns det ännu inte så väldigt mycket spännande. Det ska vara Petronella och Marcel då som aldrig ens sett varandra, förrän 2 minuter innan de skulle kliva in i huset, verkar vara varandras motsatser och fick uppdraget att spela kärlekspar i en vecka.
Big Brother
Bild
Big brother går i tv 11 mellan 22-23 måndag-fredag och på bigbrother.se dygnet runt.

Hello stranger

Eftersom min mamma har väckt liv i sin blogg efter 2 år, så känner jag att det även är dags för mig igen. Anledningen till att jag inte varit så aktiv på ett tag beror dock på andra saker. Dels som de som följer mig vet, så började jag arbeta och tappade min datarytm och dels för att när jag sedan blev gravid så hade jag en mycket jobbig graviditet. Sen när vår älskade lilla Leo kommit till världen så tänkte jag att jag skulle ha all tid i världen till att blogga, men dagarna har bara gått. Ännu snabbare och ännu fortare än när Marcus och Oliver var så. Både mysigt och inte.

Men en del har hänt sedan jag skrev senast ändå. Min älskade farmor har gått bort och det var tungt. Min äldsta kille har fyllt 6 år, min mellan 3 år och självklart har vi haft underbara jul och nyår. Men det mest underbara och fantastiska är just våra barn och att få följa vår fantastiska lilla Leo växa och bli en liten människa med personlighet. 5 Mars så blir han hela 6 månader gammal och varje framsteg i hans utveckling är så himla mysig.
Jag tänkte hela tiden innan han föddes att eftersom det är vårt sista barn (jag vet att man aldrig ska säga aldrig, men så förmodligen aldrig som det kan bli då) så tänkte jag att jag absolut inte ville att han skulle växa för fort. Att han gärna kunde få vara ett paket lite extra länge och att varje steg kunde få smyyyga sig fram. Men nu, nej nej, det är SÅ roligt när nya saker händer. Än så länge kan han ju så klart inte så mycket, för så stor är han inte, men han ligger gärna på golvet och leker med lite leksaker, griper och får tag i saker, rullar runt från mage till rygg och tvärt om och jollrar och låter, smakar på allt och drar mig i håret, ammas helt och smakar mat en gång om dagen. Ja det var lite sammanfattat.
Jag tänker inte säga nu att jag ska blogga ordentligt för det tycks som om att det är då jag säger det som det inte blir så, så jag säger bara att jag ska försöka att börja nu igen, ordentligt och så hoppas jag att jag gör det eftersom jag faktiskt egentligen verkligen vill.
Nedan kommer jag lägga upp lite av mina finaste nya bilder, men rekommenderar er också att se på denna länk till Youtube där ni får en liten "film" med massa fina bilder på mina barn, några på mig och Tomas och som en liten rolig sak på sidan så är det jag som sjunger också. Jag har tagit sången The Rose, som Bette Midler sjunger och har skrivit om texten till en god nattsång åt mina barn. Inspelningen är ett år gammal, men filmen är ny. http://www.youtube.com/watch?v=M0uVRKikwjE&feature=share
Leo och mammamys
Oliver är tuff på 3 årsdagen
Fining
Mysa med bebis
Min fina storkille!
Underbara jul!
Lilla GullOliver
Två av världens underbaraste
Tomas stjäl julklappar, haha
Pepparkaka
Titta in i kameran
Söt Leo
Jag har självklart massa underbara bilder att bjuda på men här har ni en del av de finaste. Mer kommer efter hand

RSS 2.0