Åldersgnällande

Ytterligare en solig morgon! Kan det kanske vara möjligt att det är våren som kommer och knackar på? Jag hoppas det i alla fall, den är varmt välkommen!

Idag hade jag ett Komvux ärende på förmiddagen och sitter alltså här nu och väntar på att åka tillbaka till mina föräldrar. Jag kommer att stanna där över dagen, äta middag och sedan få skjuts hem. Imorgon kommer min kära man hem från denna veckas jobb i Östersund. Det ska bli skönt eftersom det faktiskt är jobbigare än man kan tro att vara ensam hemma med två små barn. Den här veckan har jag dock som tidigare nämnt, varit bortskämd med avlastning  - hemma hos mina föräldrar. Någon vill ju alltid hålla i lilla Oliver bebis och Sandra (lillasyster) har nattat Marcus båda kvällarna denna veckan! Ikväll är jag som sagt hos mina föräldrar tills det är dags att åka hem och stoppa Oliver i sängen. Sen har vi grey´s anatomy, prata med Tomas i telefonen, Big brother och sist sova.

Att Linda Rosing valde Hugo 19 som sin kärlek är det många som gnäller och ojar sig över. Men varför? Kärleken är ju blind sägs det!


Kommentarer
Postat av: linnns

sv: Sant! Men i det här fallet var det nog bara för tittarsiffrorna eftersom dom redan har gjort slut :p

kram

2009-04-01 @ 17:24:51
URL: http://linnns.blogg.se/
Postat av: Karin

Hej! Jag har lagt ut modellbilder på min blogg från min senaste plåtning, kika gärna in och kommentera vad du tycker!:)



www.abckarin.blogg.se

2009-04-01 @ 17:30:15
URL: http://abckarin.blogg.se/
Postat av: Leia

Det är verkligen härligt att vakna till solen.

Kramis

2009-04-01 @ 19:24:23
URL: http://onlyforever.blogg.se/
Postat av: Denise

Hej det skulle vara jättesnällt om du kunde gå in här http://fia.blogg.se/2009/april/fantastic-4.html#comment och bara lägga en röst på mig. Alla som röstar får en länkning i min blogg och det skulle vara jättesnällt av dig, det tar bara 1 minut. För nu har jag nämligen gått vidare till finalen:) Tack vare er(L)

Tack i förhand:)

Kram

2009-04-01 @ 20:01:30
URL: http://fotobydenise.blogg.se/
Postat av: Elena

Gillar du att resa? =)

2009-04-03 @ 21:20:09
URL: http://elenasobrino.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0