Inga svar

Tomas tog telefonen på morgonen, för att ringa och få domen för min mage. Lite snopet var det att de informerade om att svaret inte kommit trots att hon på telefonen igår, var så säker. Sak samma, ytterligare en skuldfri helg i ätandets namn.

IKEA idag och hur roligt det än låter med möbelshopping så var det tyvärr inte det vi ägnade oss åt. Nej nu hade vi ett ärende i trakten runt IKEA och valde därför en visit dit för att köpa diverse småsaker man normalt inte ödslar en dag, på att åka dit och handla.



Dessförinnan passade Marcus på att göra en åksjukespya i knät, i bilen och då tackade vi våran lyckliga stjärna för att dagen bjöd oss på 18 grader i skuggan, eftersom Marcus under de nedspydda kläderna endast bar linne.. Ett tag fick man nästan lust att åka och bada. Men lite vett finns det kvar i skallen och vi sansade oss för naturen, med tanken att "än kan det komma snö" i bakhuvudet. Nu får man väl hoppas vi skall slippa det.

Dagen bjöd sedan på att jag tränade min operasångdel inför dopet på lördag nästa vecka (Oliver döps då) och sedan hem för att ta det fredag och njuta vidare av denna vackra vårdagskväll.

Ha en fin kväll!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0