Skönt

Så är vi hemma igen, efter en lugn och trevlig kväll med karaoke och ett par öl. Vi tog bussen strax innan tolv, så vi har varit hemma i en dryg halvtimma nu. Det känns väldigt lagom och jätteskönt att det blev en så lugn kväll. Båda två var på samma våglängd och kände att det räckte för denna gång. Nu känns det dessutom som om att det gott kan få gå ett tag tills kommande utgång. Det är inte lika roligt ute som det var för ett par år sedan. Karaoken är lika kul, men utgångsglädjen i sig minskar ju längre tiden går. Men det är väl så det är. Öl i alla ära, men mysiga hemmakvällar kommer ikapp med stormsteg.
Vad jag däremot INTE är nöjd med är att jag följde min man och rökte några (dock få) cigaretter ikväll. Jag önskar att jag låtit bli, eftersom jag slutade röka oktober 2007. Det goda i det hela är dock att jag innan kvällens slut sa till min man att "nej, jag röker inte mer nu, det är inte gott, det smakar illa, jag mår illa av det och jag vill bara inte mer". Kanske var det precis det här jag behövde, för att vara övertygad om att jag faktiskt inte längre är en rökare!
Jobberbjudande fick jag idag också. Karaokevärden frågade mig om jag kunde tänka mig att ta över jobbet från honom och berättade samtidigt vilken lön jag skulle få. Jag känner rent spontant att jag skulle nog inte vilja jobba som karaokevärd mer än en kortare tid, men det var bra pengar, så någon gång ibland skulle jag nog kunna tänka mig att göra det. Men vi får väl se hur det blir med det.
Roligt nummer 1 med denna kväll var ändå min stora prestation. Karaokevärdens bror, som äger en musikstudio där han spelar in mycket musik, sa till mig efter att ha hört mig sjunga "from this moment on" av Shaniah Twain, att han skulle vilja spela in någonting med mig i sin studio. Till detta skall alltså tilläggas att detta är en seriös person som anordnar stora spelningar runt om i sverige och att detta var seriöst menat. Tilläggas bör också att jag inte sjöng någon "fyllekaraoke". Vi får se vad som händer, men jag hoppas på frukt.
Så detta var en på alla sett sedda trevlig kväll.

Imorgon är det babysim igen och jag hoppas att vi kommer att kunna gå på det. Oliver har kräkts himla massa idag. En gång med Tomas då jag var nere hos min syster under en timme och nu på kvällen medan vi var borta. Det var kaskader som resulterade i att byte av kläder och vidare var nödvändigt. Vi håller tummarna för att detta var mjölkersättningens verk och inte magsjuka. (anledningen till att Oliver överhuvudtaget fått ersättning är eftersom jag druckit öl under kvällen).

Jag hoppas att ni släckte lamporna ikväll. Det gjordes hemma hos mig vet jag. krogen gjorde det givetvis inte. Men eftersom att släcka lampan 1 timme en kväll en gång, inte är någon större uppoffring så hoppas jag att världen hängde med. Det är ju inte bara vi som ska leva, utan våra barn, barnbarn, barnbarns barn osv

Tack, god natt och glöm inte ställa fram klockan i natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0