Äntligen kväll

Nu är det äntligen dags att få landa. Inte förrän nu börjar kvällen för oss. Jag hade så himla trevligt i simhallen och skulle lätt kunnat vara kvar en timme till, men klockan gick snabbare än det kändes som och jag kom inte hem förrän klockan 19. Så allting blev sent. Vi åt inte middag förrän klockan 20 ca. Vi skulle nog dock ha ätit tidigare om det inte varit för att vår lilla herre Leo hade börjat kaskadkräkas upp sin middagsgröt. Han kräktes ned hela mig och sig själv.

Angående detta så är det så att han kräkts upp sin gröt förut och vi misstänker att det kanske finns risk för att det är en överkänslighet som är problemet. När Marcus (vår stora kille) var ett år så testade han positivt för mjölkprotein och äggproteinallergi. Det växte bort mellan att han var ett år och två år gammal, så förhoppningarna finns ju ifall att. Men det är ju just det som är det negativa också, att Marcus haft allergin så det kan ju lika gärna Leo också få. Vi får hålla tummarna för att det inte är så. Men kaskadkräkningar efter gröt, samt idag prickig på magen efter gröten och röd och svullen i det ögat han tydligen hade kladdat i gröt i. Roligt.
Nu ska vi som sagt härligt nog få landa. Pojkarna ska få lite godis och i ska väl se nån tv eller tv-spel eller såKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0