Den första glassen

Den här helgen kom och den gick. Det är ju så det brukar vara men nu kändes det som om det gick extra fort. Ändå gjorde vi verkligen inget speciellt. Jag fastnade framför How I met your mother en stund och det kan ju ha gjort sitt. Igår var också min mamma här och gav Leo hans livs första glass. Han tyckte det var väldigt mumsigt och det var jätteroligt att se. Mamma är den som har gett alla våra pojkar deras första glassar och det förvånar mig inte om hon kommer be om det privilegiet med framtida barnbarn också. Från min syster alltså, haha, den här fabriken är stängd.

Litet på sidan om angående vattkopporna så vill jag bara säga att vi haft tur, för Leo har det också, även om det inte är så mycket. Så vi har haft turen att alla tre barnen fått det och samtidigt också. Marcus och Olivers prickar har börjat ge med sig och de har mest bara skorpor nu. Leo får fortfarande en del nya.

Angående Leo så har han börjat ta sig lite fram på golvet. Han kryp-kryper inte och inte ålar heller, men han har sin egen stil nu och kommer allt närmare och närmare att lära sig att faktiskt krypa ordentligt. det är så roligt med alla framsteg. Han kan också gå fram att ligga på mage till att sätta sig upp. Jag låter massa också, men det är mest bara långa vokaler. Han äter dock fortfarande kass och det är det som jag närmast hoppas ska bli bättre.

Nu ska jag ta en stund på min stepmaskin och sen frukost

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0