Det var en hemsk natt i natt

Det var en hemsk natt i natt. Oliver vakande precis hela tiden och bara grät och skrek. Det hade lyckats komma fler vattkoppor så klart och kliade och sved. på händerna spände det i huden och Oliver var väldigt obekväm i hela kroppen. Han fick alvedon av mig vid 2 och jag trodde det skulle hjälpa honom att sova, då kanske en del av smärtan skulle försvinna och tempen skulle gå ned, men icke. Han har varit uppe och sprungit hela natten. Han vaknade inte förrän 9 nu på morgonen och då hade han sovit sedan kanske kl 5, men hade inte Marcus varit uppe och pratat så tror jag inte Oliver skulle vaknat än.

Marcus vattkoppor är mycket bättre än Olivers. Han har många färre och trots att även han har fått några fler så går det bra för honom. Marcus störs ärligt talat lite mer av sin hosta än av vattkopporna. Jag hade förväntat mig att edt skulle vara tvärt om eftersom han är äldre. Men det är oerhört skönt att en av mina älsklingar mår ganska bra i alla fall.

Leo! Jag tror han har vattkoppor han också. Jag vågar inte ropa hej än, men i förrgår kväll fick han en prick mellan ögonen. Det är ju inte så konstigt, det kan han ju få, en prick någonstans, MEN nu har det blivit fler. Igår hade det som sagt också kommit en på hjässan och en bak på ryggen. När han skulle sova kunde jag kanske ana en på magen men inte säkert. När han vaknade idag så hade han fått en till på ryggen, den jag anade på magen syntes ordentligt och jag tror det är en liten till bredvid som är på väg, samt att han har en på armen. Så jag känner mig som sagt ganska säker på att det är vattkoppor det också. Jag skulle dock önska att han fick några till i alla fall (absolut inte så många som Oliver!) så man kan säga med säkerhet att han haft och inte kan få igen (för får barnen alldeles för få vattkoppor, kanske bara 3-4 stycken allt som allt så kan de ha oturen att kunna bli smittade igen) för det vill vi ju så klart inte. Jag vill också att en av Leos prickar ska ändra karaktär och bli vattenfylld så jag kan säga helt 100 att det är vattkoppor, även om det som sagt så klart är 99 redan nu.

Nu har ni hört om vattkoppor så det räcker och blir över, så nästa gång jag skriver ska det inte handla om det lovar jagKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0